• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bal Oğlumun Odası...

life_city

22.11.2009 evlendik :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
6.161
151
163
35
İstanbul
176.jpg

207.jpg

218.jpg

243.jpg

284.jpg

308.jpg

333.jpg

391.jpg

402.jpg

422.jpg

441.jpg

470.jpg

494.jpg

511.jpg

526.jpg

539.jpg

568.jpg

buda odanın sahibi:) bal oğlumm (20 günlük):nazar::nazar::nazar:

2810.jpg

Son düzenleme:
Canım çok güzel sağlıkla büyüsün bu cici odada inşallah :nazar: E hani bal oğlun, onu da göresimiz var ama, bi cee yaptı özletti kendini annesi :emir_bebek:

tatlım güle güle kullanın herşey çok güzel:nazar: bi kere daha koysaydın balımızın resmini nasıl oldu büyüdümü ?

maşallah bal oğlunun odasına güle güle kullansın. içinde sahibi olan bir bebek odası hemde:nazar:

Canım çok güzel sağlıkla büyüsün bu cici odada inşallah :nazar: E hani bal oğlun, onu da göresimiz var ama, bi cee yaptı özletti kendini annesi :emir_bebek:

tatlım güle güle kullanın herşey çok güzel:nazar: bi kere daha koysaydın balımızın resmini nasıl oldu büyüdümü ?

saolun arkadaşlar..
tamam bide bal oğlumun fotosunu koyayım.:)
ilk msjıma koyuyorum

Oyy maşallah ne tatlı yaa, yerim ben onu.
Saçlar da dik dik :1:
20 gün oldu demek, ne çabuk :53:
Maşallah tekrar.
Odanız da pek cici olmuş. :nazar:

maşallah canım çok gü&el bebeğnin odası harika kıyafetlerde öyle güle güle kullansın hepsini

maşaALLAH odası da kendide çok tatlı rabbim size bağışlasın güle güle sıkıntısız büyütsün inşaALLAH ve bizede nasip olsun ALLAH ın izniyle.............:)

sağol canım der demez koymuşsun balımızın resmini inşallah benim oğlumda bu kadar tatlı olur yerim ben onu ay canım nasıl çekti şimdi:52::52::52:

ayyy canım benim maşallah herşey harika görünüyorrr..... o değil de canım ya o bebişin güzelliği ne öyle maşallah ya hiç 20 günlük bebiş de bu kadar sevimli olur mu hani genel de anlaşılmaz ya pek. bu pek şirinmiş ya güle güle büyüt oğlunu cici annene:16:

maşallahh sanaa ne şekersinn sen öyleee:nazar: herşey çok güzel bebişiniz gibiii :))) güzel günlerde kullanmak nasip olsun:emir_bebek:

Maaşallah Subhanallah çok güzel.. Allah sağlıklı, hayırlı ömür versin inş.

ayyyyyyy maşallaaahhhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ben onu yerim, yumuş yumuş bakıyo bi de :nazar: ben onu da yerim o 1 lokmalık patiklerini de yerimmmmm :nazar: :nazar:
allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah :nazar:

oyy çok tatlıymış annesi, ilk fotolarından daha da tatlı olmuş :nazar::emir_bebek::nazar: maaşallah balımıza nazar değmesin..Bol bol öp kokla bizim için de, anne oğul dua edin de kavuşalım artık sizin gibi biz de.. :29:

Back