Y yelmurr Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 19 0 36 Kayseri 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasyas44 #21 tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne
tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne
chiko89 Guru Kayıtlı Üye 2 Eylül 2010 515 7 296 İzmit 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasyas44 #22 yelmurr .!.: tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla bu dore :82:
yelmurr .!.: tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla bu dore :82:
Y yelmurr Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 19 0 36 Kayseri 17 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasyas44 #23 normal sarı değilde soluk duran yerleri mi dore oluyor
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 373 17 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasyas44 #24 yelmurr .!.: tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne Genişletmek için tıkla... Dore altin rengidir. Yani altin sarisi dore saridir. Boya numarasinda noktadan sonraki kisim 3 ise o renk doreli olur. Mesela 9.3 dore saridir.
yelmurr .!.: tam olarak dore rengini anlayamadım altın sarısı diye biliyorum ama bütün sarılara dore demişler arasındaki fark ne Genişletmek için tıkla... Dore altin rengidir. Yani altin sarisi dore saridir. Boya numarasinda noktadan sonraki kisim 3 ise o renk doreli olur. Mesela 9.3 dore saridir.
Y yelmurr Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 19 0 36 Kayseri 20 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasyas44 #25 Slania .!.: Dore altin rengidir. Yani altin sarisi dore saridir. Boya numarasinda noktadan sonraki kisim 3 ise o renk doreli olur. Mesela 9.3 dore saridir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım
Slania .!.: Dore altin rengidir. Yani altin sarisi dore saridir. Boya numarasinda noktadan sonraki kisim 3 ise o renk doreli olur. Mesela 9.3 dore saridir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım