Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü+altın sarısı boyadım!

yasyas44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
142
0
46
Malatya
kızlar kumral saçımın üzerine bal köpüğü we altın sarısı boyadm böyle bi renk çıktı. bu yeni yıkanmş hali ewde, gün ışğında değil.

yapılınca daha hoş duruyor tabi ama ben canlı bi sarı istiyorum hafif turuncuya bakan renkli. bu çok renksiz soluk geliyor gözüme napmalıyımmmmmm :2::2::2::2::2::2::2:

sansa bak ben de hep sacim bu renk olsun isterim kullu bir ton ama benimki de hep turuncuya kacar.. bakirli tonlari deneyebilirsin, ben turkiyede yasamiyorum ama lorealin strawberry blonde diye bi tonu var, istedigin sonucu verecektir saniyorum.. bol sans

hep öyle oluyor yaa benim de arkadaşlarım bu tonlarda istiyor başka renk çıkıyor, ben başka renk istiyorum bu renk çıkıyor. bu da akşam dışarıda ki hali
biraz daha canlı renkli bi sarı istiyorum bende

sadece altın sarısı na boya canım o zaman altın sarısında dorelik vardır aslında...

Son düzenleme:
bal köpüğü soluk oluyor ya ben de sevmiyorum altın karamele altın sarısı karıştır o da tatlı ve bakırımsı oluyor ama bir tutamda dene beğenirsen boyarsın

seli54 we yağmur 55, nası çıkıyo renkler o tonlara boyayınca resminiz warsa yardımcı olabilir misiniz

canım bende bal köpüğü ve altınsarısı karışımı yapmıştım ama bende sende durduğu gibi değildi baya bi dorelik wardı zeminm bakır olduğu için...bu aralar doreliğe hiç tahammülüm yok küllü tonlara takmış durumdayım daha doğal duruyolar sanki...

canım bu koyu sarı dore değil mi, çok tatlı duruyorrrrrrr aynısı çıkar mı ki acaba

çıkar canım zeminin çunku açık boyayı almadan önce boya kutusunun kenarında öncesi sonrası resimlerine bak sana fikir wermiş olur ordakinin aynı tonlar çıkıyor çünkü

sende nası durmuştu tatlım? şu ekledğin koyu sarı dore resmini çok beğendimm onu denedn mi ?

ben denemedim canım bu markanın altın sarısını 2 yıl önce palette bal köüğü neva color altın sarısını karıştırmıştım...hatta sana özelden msj olarak resmini atmıştım

ben denemedim canım bu markanın altın sarısını 2 yıl önce palette bal köüğü neva color altın sarısını karıştırmıştım...hatta sana özelden msj olarak resmini atmıştım

ewet canım hatırladım ama ben koyu sarı doreyi denedin sandım o rengi çok beğendim ya aklım orda kalmış halaaaa

koleston
natural kolors serisindeki papatya sarısı adlı boyanın içine yarıdan biraz daha az olan garnie bakır kızılı eklediğinizde muhteşem bi saç rengi oluşuyr..hafifi bakırımsı sarı..havinin saqç rengidirr...birebir aynı renge çıkıyorr..ama saç zemini en az kumrala yada srımsı tonlar olmalı..

bunu uygularsak turuncu olur sanki kafamız gibi geldi bana:44:

Olmuyor sarı ağırlıklı oluyr..çünkü kızıl bakırı ben çok çok az uyguluyorum...sarı bakırlık versn diye...kızıl rengi tüpün çeğreğini uygulamak yetiyor

bal köpügü varken bukdr küllü olmaması lasım ama deişik olmuş :)aslında güzel bi renk tam küllü duruyor..ama ten renginiz beyaz sanırım ondan solgun durmuş..bencee yukarda bi arkadaşın ekledigi güzel altın sarııı:)yada sadece bal köpügüne boya lorealin olsun yine:)

yaa bende anlamadm baya canlı bekliyodm yine çok açık sarı oldu :S o eklenen resim koyu sarı dore bence de çok güzel. bide yeşilimsiliği dore boyalar alır diyorlar doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…