canım bu koyu sarı dore değil mi, çok tatlı duruyorrrrrrrsadece altın sarısı na boya canım o zaman altın sarısında dorelik vardır aslında...
canım bu koyu sarı dore değil mi, çok tatlı duruyorrrrrrraynısı çıkar mı ki acaba
canım bende bal köpüğü ve altınsarısı karışımı yapmıştım ama bende sende durduğu gibi değildi baya bi dorelik wardı zeminm bakır olduğu için...bu aralar doreliğe hiç tahammülüm yok küllü tonlara takmış durumdayım daha doğal duruyolar sanki...
ben denemedim canım bu markanın altın sarısını 2 yıl önce palette bal köüğü neva color altın sarısını karıştırmıştım...hatta sana özelden msj olarak resmini atmıştım
koleston
natural kolors serisindeki papatya sarısı adlı boyanın içine yarıdan biraz daha az olan garnie bakır kızılı eklediğinizde muhteşem bi saç rengi oluşuyr..hafifi bakırımsı sarı..havinin saqç rengidirr...birebir aynı renge çıkıyorr..ama saç zemini en az kumrala yada srımsı tonlar olmalı..
denedin mi bunu sen canım? öyleyse resim koyabilir misin çok merak ettim deOlmuyor sarı ağırlıklı oluyr..çünkü kızıl bakırı ben çok çok az uyguluyorum...sarı bakırlık versn diye...kızıl rengi tüpün çeğreğini uygulamak yetiyor
bal köpügü varken bukdr küllü olmaması lasım ama deişik olmuş :)aslında güzel bi renk tam küllü duruyor..ama ten renginiz beyaz sanırım ondan solgun durmuş..bencee yukarda bi arkadaşın ekledigi güzel altın sarııı:)yada sadece bal köpügüne boya lorealin olsun yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?