- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.351
arkadaşlar merhaba ,
13 aylık evliyim standart d.k.hapı ile korunuyorduk geçen hafta genel testlerimi yaptırdım ilk defa ve hormonlarım çok düşük çıktı. özellikle AMH ..
ayrıca yumurtalığımda endometriozis tarzı 3 cm bir kistim de var.d.k. büyümesini engelliyor.
doktor bu amh düşüklüğünün doğum kontrol hapının etkisi olabileceğini 2 ay bırakıp adetin 4. günü tekrar gitmemi istedi..
neyse .. doktor her ne kadar d.k. hapından olabilir bu değerler desede içime kurt düştü .zaten eğer değerlerin normali buysa normal yolla çocuk mümkün değil dedi..
.bende yumurtalık rezervi arttırıcı türü şeyler yapmak istedim.
burada çörekotu tarçın bal karışımını uyguladım dün gece ilk defa 1 tatlı kaşığı yuttum.
sabah kalktığımda iç çamaşırım da biraz siyah leke vardı..
sonra sabh tekrar 1 tatlı kaşığı yuttum işe geldim .. ve sabahtan beri siyah-kahverengi arası kanamam var..
bu ne demek oluyor sizce ben direk çörekotu-bal-tarçın a bağladım bu durumu...
ama iyi birşeymi kötü birşeymi bilemedim.
bu tarz birşeyi yaşayan varmı acaba .. lütfen yardım
bu kadar çabuk etki etmesi nasıl mümkün olabilir ki ??? gece yuttum sabah siyah kanama olmuş.
bu arada tahlil değerlerim
Anti-Müllerien Hormon AMH 0.15 ng/ml
Estradiol (E2) < 10
FSH 1.66
LH 0.53
Prolaktin (PRL) 12.14
Serbest T4 1.15
TSH 1.47
13 aylık evliyim standart d.k.hapı ile korunuyorduk geçen hafta genel testlerimi yaptırdım ilk defa ve hormonlarım çok düşük çıktı. özellikle AMH ..
ayrıca yumurtalığımda endometriozis tarzı 3 cm bir kistim de var.d.k. büyümesini engelliyor.
doktor bu amh düşüklüğünün doğum kontrol hapının etkisi olabileceğini 2 ay bırakıp adetin 4. günü tekrar gitmemi istedi..
neyse .. doktor her ne kadar d.k. hapından olabilir bu değerler desede içime kurt düştü .zaten eğer değerlerin normali buysa normal yolla çocuk mümkün değil dedi..
.bende yumurtalık rezervi arttırıcı türü şeyler yapmak istedim.
burada çörekotu tarçın bal karışımını uyguladım dün gece ilk defa 1 tatlı kaşığı yuttum.
sabah kalktığımda iç çamaşırım da biraz siyah leke vardı..
sonra sabh tekrar 1 tatlı kaşığı yuttum işe geldim .. ve sabahtan beri siyah-kahverengi arası kanamam var..
bu ne demek oluyor sizce ben direk çörekotu-bal-tarçın a bağladım bu durumu...
ama iyi birşeymi kötü birşeymi bilemedim.
bu tarz birşeyi yaşayan varmı acaba .. lütfen yardım
bu kadar çabuk etki etmesi nasıl mümkün olabilir ki ??? gece yuttum sabah siyah kanama olmuş.
bu arada tahlil değerlerim
Anti-Müllerien Hormon AMH 0.15 ng/ml
Estradiol (E2) < 10
FSH 1.66
LH 0.53
Prolaktin (PRL) 12.14
Serbest T4 1.15
TSH 1.47