- Emoji Skoru
- 160
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Linanin annesi
Ben bu ay bal tarcin corek otuna kurune basladim daha once yapipda hamile kalan var mi bilgi verebilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece yumurtlama gunune kadar kullanicam 12 gun adetimin 2. Gunu basladim ama zarari olur mu kiCanım ben bı ara kullandım hamile kalmıştım ama kullandıktan tam ne kadar sonra hamile kaldım bilmiyorum düşük yapmıştım sonra
Ayrıca tarçın düşüğe sebep oluyor haberin olsun çokta kullanmanı tavsiye etmem ben
Soğan kürü yada incir kürü deneyebilirsin
Herhangi bjr etkisi var miydiCanım ben bı ara kullandım hamile kalmıştım ama kullandıktan tam ne kadar sonra hamile kaldım bilmiyorum düşük yapmıştım sonra
Ayrıca tarçın düşüğe sebep oluyor haberin olsun çokta kullanmanı tavsiye etmem ben
Soğan kürü yada incir kürü deneyebilirsin
Valla kesin bişe diyemem ben böyle biliyorum söylemek istedim 2-3 ay dene istersen sen bilirsin yumurtlama için incir kürünü dene derimSadece yumurtlama gunune kadar kullanicam 12 gun adetimin 2. Gunu basladim ama zarari olur mu ki
Benim normalde adetim 4 gun de biter bir daha da olmazdi ama simdi kurden dolayi mi bilmiyorum ama bugun 6. Gunum kahverengi akintim oluyor sizce neden olmus olabilir sizde de boyle birsy olmus muyduValla kesin bişe diyemem ben böyle biliyorum söylemek istedim 2-3 ay dene istersen sen bilirsin yumurtlama için incir kürünü dene derim
3-4 adet inciri ikiye böl ve suda kaynat biraz beklesin suyunu iç günlük taze yap bunuda adetinin 2-3. Günü başlayıp yumurtlma gününe kadar yapabilirsin
Benimde zamanla adet günlerim arttı sebebini bilmiyorum ama kullandığımız bitkisel şeylerden olabilir hormonsal değişikliklerden falandir. 10 güne kadar normal sayılıyor zaten bir sorun olduğunu sanmıyorumBenim normalde adetim 4 gun de biter bir daha da olmazdi ama simdi kurden dolayi mi bilmiyorum ama bugun 6. Gunum kahverengi akintim oluyor sizce neden olmus olabilir sizde de boyle birsy olmus muydu
Soğan kurunu nasıl kullandınız.Ben bunları değil ama soğan kurunu kullandım o ay da hamile kaldım canim en etkili soğan kürü bence en azından bende öyle oldu bide meryem süresini oku mutlaka
Canım incir kürünü kafana göre kullanma kullanacaksan bi hormon testi yaptır mutlaka çünkü prolaktin yüksekse iyice tavan yapar kaş yaparken göz çıkarmayalım mazaallah bal tarçını da yum gününe kadar kullansan bi sıkıntı olmaz yumurta büyütmek dışında herhangi bi etkisi Yok diye biliyorumBenim normalde adetim 4 gun de biter bir daha da olmazdi ama simdi kurden dolayi mi bilmiyorum ama bugun 6. Gunum kahverengi akintim oluyor sizce neden olmus olabilir sizde de boyle birsy olmus muydu
Ben zaten incir kuru kullanmıyorum çünkü dediğin gibi peronlarını yükseltiyor ben ben zaten iki ay önce yüksek çıktığı icin ilaç kullandım şuan çok şükür düştü bu ay sadece bal tarcın çörek otunu yapıyorum onu da sadece adetinin 12. Gününe kadar kullanıcamCanım incir kürünü kafana göre kullanma kullanacaksan bi hormon testi yaptır mutlaka çünkü prolaktin yüksekse iyice tavan yapar kaş yaparken göz çıkarmayalım mazaallah bal tarçını da yum gününe kadar kullansan bi sıkıntı olmaz yumurta büyütmek dışında herhangi bi etkisi Yok diye biliyorum
Tamam canım o bi sıkıntı yapmaz benim prolaktin sınırdaydı inciri bıraktım ve testere dişli a.p içtim çok şükür iyiyim şuan bal tarçın çörek otu kürü yapıp hamile kalan arkadaşlar da var e2 hormonun nasıldı peki ?Ben zaten incir kuru kullanmıyorum çünkü dediğin gibi peronlarını yükseltiyor ben ben zaten iki ay önce yüksek çıktığı icin ilaç kullandım şuan çok şükür düştü bu ay sadece bal tarcın çörek otunu yapıyorum onu da sadece adetinin 12. Gününe kadar kullanıcam
Bu arada ovulasyon testiyle takip et çünkü bu kür erken olgunlaştırıyor ya yum gününü erkene çekebilir genellikle öyle oldu arkadaşlardaBen zaten incir kuru kullanmıyorum çünkü dediğin gibi peronlarını yükseltiyor ben ben zaten iki ay önce yüksek çıktığı icin ilaç kullandım şuan çok şükür düştü bu ay sadece bal tarcın çörek otunu yapıyorum onu da sadece adetinin 12. Gününe kadar kullanıcam
Ben en son geçen ay hormon testi yaptırdım adetimin 3 günü herhangi bir sorun yokdu hormonlarımda şuan işte bal çörek otu tarcın kurumu kullanıyorum sanki sag kasigimda ince sizi gibi bir agri var inşallah bu ay hamile kalirimTamam canım o bi sıkıntı yapmaz benim prolaktin sınırdaydı inciri bıraktım ve testere dişli a.p içtim çok şükür iyiyim şuan bal tarçın çörek otu kürü yapıp hamile kalan arkadaşlar da var e2 hormonun nasıldı peki ?
Ovulasyon testi ile de takip ediyorum inşallah bu ayim boş geçmez tabi ki ilk önce RABBIM ol deyicek bunlarda vesile olucakBu arada ovulasyon testiyle takip et çünkü bu kür erken olgunlaştırıyor ya yum gününü erkene çekebilir genellikle öyle oldu arkadaşlarda
Amin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla ve hayırla İnşaAllahBen en son geçen ay hormon testi yaptırdım adetimin 3 günü herhangi bir sorun yokdu hormonlarımda şuan işte bal çörek otu tarcın kurumu kullanıyorum sanki sag kasigimda ince sizi gibi bir agri var inşallah bu ay hamile kalirim
Sizin çocuğunuz var mı ne kadarlık evlisinizBu arada ovulasyon testiyle takip et çünkü bu kür erken olgunlaştırıyor ya yum gününü erkene çekebilir genellikle öyle oldu arkadaşlarda
Kesinlikle öyle canım Rabbim ol desin bizede İnşaAllahOvulasyon testi ile de takip ediyorum inşallah bu ayim boş geçmez tabi ki ilk önce RABBIM ol deyicek bunlarda vesile olucak
Inşallah inşallah herkese nasip olur inşallah annelikAmin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla ve hayırla İnşaAllah
2 yıllık evliyim bebeğim düştü maalesef geçen sene 7 aydır uğraşıyorum bende ne zaman gelirse miniğim bakalımSizin çocuğunuz var mı ne kadarlık evlisiniz