• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal+Biberiye+Limon Formülünü Deneyin! (Destek Ürün)

ramazan da nasıl kullanabiliriz acaba?hem sahur hem iftarda içsek bu suyu.?zayıflamaya etkisi var mı kızlar?
mertcim gerçi sende yağ yok kullanma diyeceğim emmmeeeeeeeee:dilcikar:
kızlar ayurveda kitabında biberiyeyi tok karnına içerseniz yağ yakma özelliği var yazmış ya ender saraç,artık bu karışımımı da kahvaltıdan sonra ,ya da fazla kaçırdığımı düşündüğüm öğünden sonra içmeye karar verdima.s
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN:oklava:

aldığın yağlar spor öncesi etkili olanlar,ben bunu sabah uyanır uyanmaz,yağları içtikten hemen sonra yapıyorum,bunu yapmasan da olura.sbende alışkanlık oldu uyanır uyanmaz masaj yapmazsam olmuyor,1 ,2 dakika sürüyor zaten ama yürüyüşe gitmeen önce sendekilerin aynısını sürüp sarınıyorum arkadaşımyerimseniben

Cevap için teşekkürlera.s.a.s.. O konuda kafamın karışıklığı geçti. Ama şimdi başka bir konuda kafam karıştı:utangac:.

Azericim sen günde kaç kere ve kaç çeşit yağ sürüyorsun? Yine günde kaç çeşit karışım - bitki çayı yiyip içiyorsun Bir de okullar açıkken bunları kalan zaman dilimine nasıl sığdırıyorsun? :1shok:

Vaktim olsa senin bütün mesajlarını aratıp oturup okuyacağım şimdi:bbo:.

Cevap için teşekkürlera.s.a.s.. O konuda kafamın karışıklığı geçti. Ama şimdi başka bir konuda kafam karıştı:utangac:.

Azericim sen günde kaç kere ve kaç çeşit yağ sürüyorsun? Yine günde kaç çeşit karışım - bitki çayı yiyip içiyorsun Bir de okullar açıkken bunları kalan zaman dilimine nasıl sığdırıyorsun? :1shok:

Vaktim olsa senin bütün mesajlarını aratıp oturup okuyacağım şimdi:bbo:.
:Roflol:haklısın aslında ,öyle gözüküyor herhalde ama ne yapayım huyum kurusun,kendime bakmayı çok seviyorum:utangac:aslında bende bu ırsi,annem de teyzelerimde ,aslında tanuduğum bütün azeri kadınları bakımlıa.s bir de dediğim gibi masaj 2 dakikdamı alıyor hepsi topu topu 5 dakika,okula gitmeden 1.saat önce kalkar,kızıma kahvaltı bile hazırlar öyle giderim,annem gülme ama 2 saat önce kalkar öyle gider işe sabahlarıa.sbi de insanın içinden gelecek o zaman külfet gibi gelmiyor insana ,mesela eşimin o yağlarda daha 4 gün önce haberi oldu"amanın benim hatun ne güzel bakıyor kendine dedi,benden çok yaşayacaksın sen,ben de sigarayı bırakayım ben "dedi
ben de kocişe "bak ,eğer ben senden önce ölürsem demek ki her şey ırsi,bunların hiç bir faydası yokmuş"dedim:Roflol:

Hanımlar,kendimin de yaklaşık 2 haftadır kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum,sabahları aç karnına ılık suyla bal karıştırıp üzerine 2 damla limon ve biberiye yağı damlatıyorum ve aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum,farkı hemen göreceksiniz,tabii emin olmak isteyenler bu yağların ne işe yaradığını kendileri de araştırabilir ,ben sadece limon yağıyla ilgili olnı veriyoruma.s.

BEN BANYODA LİF KULLANIYORUM AMA NE LİFİ HABERİM YOK WALLA:utangac:

BEN BU KABAK LİFİNİ NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM ACABA??

kaç gündür bu karışımı arıyodum. ben limon yağı almadım daha biberiye var bundan sonra tok karnına içerim biberiye yağını ..teşekkürler azeri

ballı limonlu suda biberiye yağı sanki buğuseptil içiyormuşsun gibi oluyorkafamçokkarıştı

ballı limonlu suda biberiye yağı sanki buğuseptil içiyormuşsun gibi oluyorkafamçokkarıştı
cnvr cım
ballı limonlu su değil,limon yağı olacak,yani hem 2 damla biberiye yağı hem de 2 damla limon yağı,limon yağının tadı güzel biberiyeninkini bastırıyor,sanki limon kabuğunu kaynatmış içmiş gibi oluyorsuna.s

kaç gündür bu karışımı arıyodum. ben limon yağı almadım daha biberiye var bundan sonra tok karnına içerim biberiye yağını ..teşekkürler azeri
rica ederim,kesinlikle tok karnına,çok rahatlatıyor,aç karnına bayağa ağır geliyordu ama şimdi hafifletiyor bile,tez zamanda işe yaraması dileğiylea.s.

cnvr cım
ballı limonlu su değil,limon yağı olacak,yani hem 2 damla biberiye yağı hem de 2 damla limon yağı,limon yağının tadı güzel biberiyeninkini bastırıyor,sanki limon kabuğunu kaynatmış içmiş gibi oluyorsuna.s

ooo zor o zaman. eşim bana 3 ay alışverişi yasakladı. baskül almaya gittiğimde iki tencere iki yağ şişesi bıçak takımı arkasından da 5-6 tane kitap aldım. üstüne bir de çarşıda bizim yeğenler kaybolmuş onları ararken bulundu haberini aktarın önünde alınca papatya kurusu ve kuru kayısı aldım. onun üstüne adamı bi de markete götürdüm. sonra da manavakafamçokkarıştı
sonra tencerenin kapağı çizik çıktı onu değiştirmeye gidince de üstüne bişeyler daha aldım. sence limonyağını alabilir miyimtatlicadiarzu

ooo zor o zaman. eşim bana 3 ay alışverişi yasakladı. baskül almaya gittiğimde iki tencere iki yağ şişesi bıçak takımı arkasından da 5-6 tane kitap aldım. üstüne bir de çarşıda bizim yeğenler kaybolmuş onları ararken bulundu haberini aktarın önünde alınca papatya kurusu ve kuru kayısı aldım. onun üstüne adamı bi de markete götürdüm. sonra da manavakafamçokkarıştı
sonra tencerenin kapağı çizik çıktı onu değiştirmeye gidince de üstüne bişeyler daha aldım. sence limonyağını alabilir miyimtatlicadiarzu

güzelim Allah seni güldürsün:roflol:limon yağı 3 ytl sadece,maddi külfeti yok yani,yine de sen bilirsin,kocişi kızdırmak istemeyiz:1no2:

merhaba azerı ben kumsal ızmırden 1 sene once 56 lkılodan 91 kıloyla dogum yaptım sımdı 70 klıodayım lahana corbasını denyorum 3 gunum fakat tecrubelerınızden yararlanmak ıcın yapmam gereken başka ne ola bılır yanı başka ne yapmalıyım hafta 3 gun aryobıyım ve hergun duzenlı sıpor salonuma gıdıyorum ama neolur bana da anlatın başka etkılı ne yapmalıyım o kocam varya benımlşe dalga gecen onu soke etcemmmmmm

merhaba azerı ben kumsal ızmırden 1 sene once 56 lkılodan 91 kıloyla dogum yaptım sımdı 70 klıodayım lahana corbasını denyorum 3 gunum fakat tecrubelerınızden yararlanmak ıcın yapmam gereken başka ne ola bılır yanı başka ne yapmalıyım hafta 3 gun aryobıyım ve hergun duzenlı sıpor salonuma gıdıyorum ama neolur bana da anlatın başka etkılı ne yapmalıyım o kocam varya benımlşe dalga gecen onu soke etcemmmmmm
güzelim sen zaten yapılması gerekeni yapiyorsun,sadece sabırlı olman gerek,bazen kilonun takıldığını,kiloveremediğin haftaların olacağını unutmamalısın,bi de şok diyetlerden uzak dur,canını sıkma,sporu düzenli yaptığın sürece istediğin kiloya er ya da geç ulaşacaksın canıma.s.

selam azerı tesekurler bıse soracagım bu vıcuduna surdugun yaglar ne ben yosun yagını aktar arkadasımdan yenı duydum yosun yagı vucuttakı yagı yaktıgını soyledı ama a

selam azerı tesekurler bıse soracagım bu vıcuduna surdugun yaglar ne ben yosun yagını aktar arkadasımdan yenı duydum yosun yagı vucuttakı yagı yaktıgını soyledı ama a

arkadaşım bende kullanıyorum yosun yağını. cildi çok güzel sıkılaştırıyor. göbeğime sürüp streç filmle sarıyorum. 3 saat sonra banyo yapıp göbeğimi keseliyorum. çok iyi geliyor.

arkadaşım bende kullanıyorum yosun yağını. cildi çok güzel sıkılaştırıyor. göbeğime sürüp streç filmle sarıyorum. 3 saat sonra banyo yapıp göbeğimi keseliyorum. çok iyi geliyor.

serapcım ben o markayı bulamadım biliyor musun?hani sana kjorse kullanıyorum dedim ya o belimi 2 cm inceltti ve üst kısmı şekle soktu,duruşum değişti diyebilirim,yürürken korse olmadığı zamanlar dik ve göbeğimi ister istemez içime çekiyorum canım.boşuna eski zaman kadınları her yere korse takmıyorlarmış,ama diyete devam ediyorsan alma bence güzelim,ben hala kullanmaya devam ediyorum 3 haftam daha var yine sana yazarım arkadaşım

serapcım ben o markayı bulamadım biliyor musun?hani sana kjorse kullanıyorum dedim ya o belimi 2 cm inceltti ve üst kısmı şekle soktu,duruşum değişti diyebilirim,yürürken korse olmadığı zamanlar dik ve göbeğimi ister istemez içime çekiyorum canım.boşuna eski zaman kadınları her yere korse takmıyorlarmış,ama diyete devam ediyorsan alma bence güzelim,ben hala kullanmaya devam ediyorum 3 haftam daha var yine sana yazarım arkadaşım

azericim korse derken şu sauna korselerdenmi yoksa normal olanlardanmı korse için mide yapıyor dediler ben giymeyi bıraktımdı genemi giysem acaba:uhm:

aysun abla benim bildiğin korse karın kaslarını tembelleştiriyor.göbek için en iyisi mekik ve gün içinde karnı içe çekmek.bir de yağsız yoğurt yemek hergün

aysun abla benim bildiğin korse karın kaslarını tembelleştiriyor.göbek için en iyisi mekik ve gün içinde karnı içe çekmek.bir de yağsız yoğurt yemek hergün

sağolasın zambakcım güzel jestin içinde teşekkürlera.s.a.s.a.s.
Benim iki sezeryan arası 11 ay bende zayıflasamda top gibi bi göbek var vakit buldukca mekik çekiyorum bakalım oda erir inş

Back
X