• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal+Biberiye+Limon Formülünü Deneyin! (Destek Ürün)

serapcım ben o markayı bulamadım biliyor musun?hani sana kjorse kullanıyorum dedim ya o belimi 2 cm inceltti ve üst kısmı şekle soktu,duruşum değişti diyebilirim,yürürken korse olmadığı zamanlar dik ve göbeğimi ister istemez içime çekiyorum canım.boşuna eski zaman kadınları her yere korse takmıyorlarmış,ama diyete devam ediyorsan alma bence güzelim,ben hala kullanmaya devam ediyorum 3 haftam daha var yine sana yazarım arkadaşım

Azericim çok sıkı bir diyet yapmıyorum. ama ufak tefek önlemlerle geri kalan 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. senin şu kullandığın korsenin markasını ve nasıl bir şey olduğunu yazarmısın bana. belkim bende alırım. medikalden falan mı aldın. bilgi verirsen sevinirim.:1hug:Şeniz

azericim korse derken şu sauna korselerdenmi yoksa normal olanlardanmı korse için mide yapıyor dediler ben giymeyi bıraktımdı genemi giysem acaba:uhm:

hayır canım onlardan değil,ben her eve lazım programından sipariş verdim,aslında benim pek göbeğim yok sadece ben belimin kalçama nazaran daha ince olmasını istediğim için ve doğum sonrası gevşek cildimin toparlanması için aldım.
korse çok güzel,kullanımı kesinlikle zor değil kıyafetlerin içinde de belli olmuyor çok ince
bendeki faydası belimi 2 cm kadar inceltti
belimi şekle soktu
spor sıeasında terimi hemen emdi
ben markasını sonra yazayım siz araştırın isterseniz,gerçi her eve lazım .com dan da inceleyebilirsiniz

azeri maşallah o kadar bakımı yapıyorsan helal valla ben yorgunlukdan banyomu zor yapıyorum tebrık ederım senı kendıne bu kadar ılgı gosterdıgın ıcın canım denemek ısterdım ama hıc vaktım yok

Azericim çok sıkı bir diyet yapmıyorum. ama ufak tefek önlemlerle geri kalan 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. senin şu kullandığın korsenin markasını ve nasıl bir şey olduğunu yazarmısın bana. belkim bende alırım. medikalden falan mı aldın. bilgi verirsen sevinirim.:1hug:Şeniz

serapcımmmmmmmmmŞenizfıstıkkkkkkkkkkkk özledim kız,bebişnasıl?her şey yolundadır inşallah,hasta olmasınlar bu aylarda:nazar:
yukarda da yazdım her eve lazım . com a girsen korse hakkında bilgi edinebilirsin,bence sende de yapacağı etki fazla olmayabilir çünkü kullanım kılavuzunda 2 cm inceltiyor diyor en çok popoyu inceltiyor çünkü,bizim zaten popo küçük ammmaaaaaaa benim belimi şekle soktu yani ben memnun kaldım,özellikle spor yaparken hiç rahatsızlık vermeden üzerinde taşıyorsun ve terden kesinlikle rahatsız olmuyorsun,çok emici.
isresen incele,içinde kafein içeren kremi var 8 adet,yıkarken onunla yıkıyorsun falan,incele sorularını bekliyoruma.s:1hug:

yerim onu ben. ne sevimlidir o şimdi.:nazar::nazar:

kemeri koydum kafaya yarı parasını biriktirdim.tahminen 2 hafta sonra ancak alabilirim. seni de durumdan haberdar ederim Şeniz

serapcım kaç paraydı o canım?ablan faydasını görmüş demek:uhm:nereden alacaksın ,anlatsana

slm kıslarr zayıflama kemerimii bahsettiğiniz .benimde ihtiyacım varr daha detaylı bilgilerinizi bekliyorumm

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mrb serap ben sana bişey sormak istiyorum.o kadar kiloyu ne kadar sürede verdin??ve nasıl beslendin
benimde acil kilo vermem gerekiyor..
3 haftadır diet yapıyorum:((
ve artık bunaldım:((
yardımcı olursan sevinirim:((:çok üzgünüm:

3 haftada kaç kiLo werdn peki cnm?

tşkler cnm anlayışın için
walla bu sulu içicekler 5dk da bir wc ye çıkarttıo haberin olsun:)))
bende bilgisayar ve wc arasında mekik dokuom:roflol::roflol::roflol:

eet ya o olay beni mahvediyo sorma :roflol::roflol: sıkılıyorum artk:D qitmeye wc'ye :D:D cnm ben uyuyiim..sabah kuzenler,arkdaşlar qelcek,hepsi bascaklar yatakta benii:D:D öpüorm..memnun oLdummm merve ben (;

bir de yürüyüşlerime devam ettiğimden kilomu kotuyabiliyorum,hareketsiz olmazzzzzzzz

ay valla bana salakmı dersiniz ne derseniz deyin bi halt anlamadım nereme ne srcem neyle neyi işçem anlamadım bu konuyu açan ablam bi daha benim için anlatabilirmi lütfen şu yağlardan kurtulmam lazım LÜFEEEEENNNNN....

yarın denemek ıstıyorum bende emzırenler ıcın soru olurmu

Back
X