• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal+Biberiye+Limon Formülünü Deneyin! (Destek Ürün)

azeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
255
2
116
49
Afyon
Hanımlar,kendimin de yaklaşık 2 haftadır kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum,sabahları aç karnına ılık suyla bal karıştırıp üzerine 2 damla limon ve biberiye yağı damlatıyorum ve aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum,farkı hemen göreceksiniz,tabii emin olmak isteyenler bu yağların ne işe yaradığını kendileri de araştırabilir ,ben sadece limon yağıyla ilgili olnı veriyoruma.s.

FAYDALARI

Ferahlık verir. Grip ve soğuk algınlığına karşı korur. Hafızayı güçlendirir. Boğaz ağrısı mide yanması kan temizleme ve böbrek taşında , bağdokusu hastalığında kas kuvvetlendirir. Diş etini kuvvetlendirir. Sivilceleri giderir. Cildi güzelleştirir. Vücuttaki istenmeyen yağların atılmasını sağlar.Tonik olarak kullanılır. Mikrop öldürücüdür. Böcek ve sinek ısırmalarında kaşıntı ve şişmeleri önler pastalara esans olarak kullanılır.

KULLANILIŞI

Balla tatlandırılmış suya 2 şer damla damlatılarak günde 3 defa gargara yapılıp yutularak kullanılır. Tonik olarak kullanımda bolca masaj yapılarak sürülür.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin, ışıktan uzak ve ağzı sıkıca kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklanmalıdır.

vücuttan istenmeyen yağların atılması diyor biberiye için de yağ parçalayıcı özelliği vardır diyor.

2 haftada nası bı etkı olustu cnm ? :)

şimdi şeymacım,ben bunun yanısıra düzenli sporumu yapar,hamur işi ve tatlıdan krize girmediğim sürece uzak durarım,her faydalı reçeteyi araştırdıktan sonra mutlaka denerim,fakat bu güne kadar düzenli olarak sadece bunu deniyorum,karnımdaki doğum sonrası pürüzler neredeyse kayboldu ve belim gözle görülür şekilde inceldi,görenler gıptayla bakıyorlar,bu benim çok hoşuma gidiyor.bi de bunu hiç mekik çekmeden başardım,çünkü belimi ve boynumu zorlamam gerek.limon yağını bırakmayı düşünmüyorum,herkese de araştırdıktan sonra kullanmayı tavsiye ediyorum,ancak düzenli kullanılacaksa başarılı olursunuz.:teytey:

merhaba, aranıza yeni katıldım.bu formulu bende denemek ıstıyorum.kı yagları alıp yarın baslıyacam. aranızda bılgı paylasımları cok guzel.
merak ettıgım bu formulu baska uygulayan arkadaslar varmı varsa etkısı ne durumda.
ayrıca azeri arkadasıma sunu sormak ıstıyorum.bu masajı hergun mu uyguladınız. cıltte herhangı bır tahrıbat yapmadımı bıldıgım kadarı ıle kabak lıfı epey sert bır sey. ne kadar yumusatılsada tahrıbat yapar gıbıme gelıyo. cevabınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.sevgılerımle

bende denicem azeri diyorsa bişey vardır diyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşım bu söylediğin formülü ben de deneyeceğim yalnız bir bardak su değil mi bal ne kadar konacak?

tam anlayamadım.içeceğimiz formülde tam olarak ne var yazarmsın tekrar?limon yağı mı yoksa biberiye yağı mı damlatacağız suya?

tam anlayamadım.içeceğimiz formülde tam olarak ne var yazarmsın tekrar?limon yağı mı yoksa biberiye yağı mı damlatacağız suya?

aç karnına ılık suyla bal karıştırıp üzerine 2 damla limon ve biberiye yağı damlatıyorum

ikisinide damlatıyon arkadaşın

Himmm Bende Deniyim Bari Kizlare Buarada Ben Hamişlik De Düşünüyorum Tutun Ki Hamişim Ve Haberim Yok Bunlar Zarar Verir Mi???

midesi hassas olanlar kesinlikle tok karnına içsinler,daha etkili olur,çünkü bunlar yağ yaktıkları için yedikten sonra besinlerde yağ aldıysanız onların atılmasına yardımcı oluyor
ama akşam yemeğini geç ve doyurucu yediysen sabah kalkar kalkmaz içebilir sin

bu arada biberiye çayını da ender saraç tok karnına içmeyi tavsiye ediyor:)))öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum

Azericim sen başka bir konuda da sürdüğün başka yağlardan bahsetmiştin. Kafam karıştı şimdi, hangisini sürcez:uhm: Ben verdiğin diğer formüldeki yağları yeni almıştım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.

Hanımlar,kendimin de yaklaşık 2 haftadır kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum,sabahları aç karnına ılık suyla bal karıştırıp üzerine 2 damla limon ve biberiye yağı damlatıyorum ve aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum,farkı hemen göreceksiniz,tabii emin olmak isteyenler bu yağların ne işe yaradığını kendileri de araştırabilir ,ben sadece limon yağıyla ilgili olnı veriyoruma.s.

azericim yaww gecenin bu saatinden mi nedir su yağ miktarlarını uygulamanı bi daha yazsan çünkü ben çözemedim olayı :uhm:

ramazan da nasıl kullanabiliriz acaba?hem sahur hem iftarda içsek bu suyu.?zayıflamaya etkisi var mı kızlar?

Azericim sen başka bir konuda da sürdüğün başka yağlardan bahsetmiştin. Kafam karıştı şimdi, hangisini sürcez:uhm: Ben verdiğin diğer formüldeki yağları yeni almıştım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.
kafan karışmasın aldıklarını uygula güzelim,ben seninle dergisinde okumuştum bu yağların faydasını ama senin aldıklarını emder saraç tavsiye ediyor,mutlaka düzenli kullan farkı görmezsen ender saracı şikayet ederiz:Roflol:şaka güzelim benim 1 mutfak dolabı sırf yağlarla dolu,aklıma geldikçe de size yazıyorum:çok üzgünüm:kusuruma bakmayın:teytey:

azericim yaww gecenin bu saatinden mi nedir su yağ miktarlarını uygulamanı bi daha yazsan çünkü ben çözemedim olayı :uhm:
özgecim,öncelikle hoş bulduk canım
ölçüyü kendin de ayarlayabilrisin,ben dayanıklı olduğumdan ölçüyü kaçırabiliyorum,sen 2 damlayla başla,fazla koyma ,bunlar yakıcı yağlar sonuçtaa.s:teytey:

aldığın yağlar spor öncesi etkili olanlar,ben bunu sabah uyanır uyanmaz,yağları içtikten hemen sonra yapıyorum,bunu yapmasan da olura.sbende alışkanlık oldu uyanır uyanmaz masaj yapmazsam olmuyor,1 ,2 dakika sürüyor zaten ama yürüyüşe gitmeen önce sendekilerin aynısını sürüp sarınıyorum arkadaşımyerimseniben

Back
X