Bal ayı acil tavsiye!!

Elsin2013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
7
0
1
31
Merheba arkadaşlar, 6 senelik bi birlikteliğim var ve 1.5 yıldır nişanlıyım :) çok sıkıntılı günler geçirdik. Ve sonunda ağustosta düğünümüz var. Çok güzel bi tatil geçirmek istiyoruz eskileri iyileştirmek istiyoruz . Ağustos ayında 4 veya 5 gece konaklayacagimiz bir balayı tatili. Marmaris, kemer, belek, kaş tercihim. hem gezebileceğimiz hem eğlenip huzurlu vakit geçirebileceğimiz bir yer. Ama fiyatlar çok yüksek sanırım geçte kaldık. Hem uygun hemde hoş vakit geçirebileceğimiz otel, tatil koyu önerisinde bulunan olursa çok sevinirim :). Uzun oldu k.bakmayin şimdiden teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun bizimde 5 senelik bi iliskiden sonra seninle aynı ayın geliniyim insallah bende arayistayim marmaris güzeldir fethiye civarını da çok öven var tavsiye ederim :)

Öncelikle hayırlı olsun bizimde 5 senelik bi iliskiden sonra seninle aynı ayın geliniyim insallah bende arayistayim marmaris güzeldir fethiye civarını da çok öven var tavsiye ederim :)
Tam zamanında evleniyoruz :) bende marmarisi beğeniyorum ama erken rezervasyon yayılmalıymış kesinlikle. Muhteşem yerler var ama fiyatlar çok yüksek.

3000 bini geçmezse bizim için ıyi olucak canim

Benim dikkatimi çeken oteller Marmaris Sunprime Beach Front ve Labrande Mares Marmaristi fakat bütçeyi arttırıp farklı tercih yaptık.
Belekte 3000 liraya otel bulmanız zor.
Kemer bölgesini iyi biliyorum, çok otelde de kaldım, Kimeros Beach Mirada Del Mare Grand Ring Kilikya Palace
Kimeros ve Mirada Del Mare 1 - Grand Ring 2 derim. Kilikya Grubu kesinlikle tercih edilmemesi gereken otellerden.
Dikkatinizi çeken otelleri trivago da araştırın, yorumlara bakın.

Balayının acilini de ilk defa duydum:)
Marmaris falan çok curcunalı olur daha sakin yerler daha iyi gelir bence Trabzon diyorum ben cidden

Çok saol canım bakıcam bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…