- 28 Kasım 2020
- 907
- 1.569
Üzüm sirkesi elmadan daha mı iyi oluyorgerçekten berbat bi şey ya bu gardnerella vajinalis. tespit edilmeside bende cok uzun sürdü hep baska sey sanıldı sürekli yanlıs antibiyotik tedavisi gördüm. en son tespit edildi ama verilen antibiyotikler ise yaradı mı emin degilim. cunku ilk antibiyotikler ise yaramadı bitirir bitirmez belirti hemen vermeye basladı. saati saatinede uymaya calıstım ama cok zor yani uyması bir avuç ilaç. belki saatleri tutturamadigimdan dedim. sonra ikinci bi grup antibiyotiğe baslattılar ve simdi geçti gibi oldu. ama emin değilim bu grubunda ise yaradıgından cunku inatçı gerçekten. aylardır ugrastırdı beni bu durum. ben artık çareyi alternatife yönelmekte buldum. garanti olsun diye en son verilen antibiyotikler bittiğinde akşamına üzüm sirkesi ile vajinal duş uyguladım. 2 gün geçti üstünden daha belirti yaşamadım. iyi gelmiştir diye düşündüm, bugun yine tekrar ettim bu uygulamayı. mısır püskülü çayı ve kiraz sapı çayı bunlarıda deneyeceğim. belli bi süre sonra ise yine test olacagim. yazarim buraya.