Bebek İkinci El bakmadan geçmeyin :))

merhaba tuvalete ve 20 no beyaz nike ayakkabıya talibim nerede oturuyorsunuz elden alabilir miyim acaba ve bu ikisi duruyor mu tabi hala ?? ve ayakkabı çok yıpranık mı resimde kısmen görülüyor çünkü :)

tuvalete baska birine söz verdim. o almazsa haber veririm. ayakkabıda her hangibir yıpranma yok. acılma yok. küçükçekmecede oturuyorum.

Belki üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti nazende isimli arkadaş sormuştu ilk kırmızı bağcıklı ayakkabıyı öncelik sırasına göre onun hakkıdır iki katı fazla para vermeden o almalı.

Kalan ürünleri güncelleye bilirmisiniz.

Belki üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti nazende isimli arkadaş sormuştu ilk kırmızı bağcıklı ayakkabıyı öncelik sırasına göre onun hakkıdır iki katı fazla para vermeden o almalı.

Kalan ürünleri güncelleye bilirmisiniz.
Vallaha allah razi olsun kac kere yazmam gerekiyor acaba. Cok begendim ayakkabiyi:((

Kirmizi bagcikliya 2 kat para veririm konu açıldığında n beri talibim cevap vermiyorsun bana!!!

merhabe nazende ben zaten sizi kastetmiştim diğer arkadaşa siz ilk sorduğunuz için öyle dedim bana özelden bilgilerinizi gönderin yada ist da oturuyorsanız yakınsak eldende teslim edebilirim

merhabe nazende ben zaten sizi kastetmiştim diğer arkadaşa siz ilk sorduğunuz için öyle dedim bana özelden bilgilerinizi gönderin yada ist da oturuyorsanız yakınsak eldende teslim edebilirim

Diger beyaz nike ve mikili beyaz terlik de duruyor sa onları da istiyorum. Ozel mesaj atamiyorum size msil adresinizi verin. Hemen adresi gondereyim.

Hangi ürünler kaldı acaba güncelleyebilirmisiniz bir arkadaşım için bakıyoruz da

şuanda minie li terlikler , kırmızı crocks ayakkabı ve nike ayakkabılar için anlaştık birde tuvalet için diğerleri duruyor herhangi bir anlaşmamız yok

pardon arkadaşlar da dikkat ederseniz beyaz 20 no nike ları önce ben sordum ve talip oldum !!!! arkadaşım atabiliyosan özelden telini ya da e-mailini at ben sana döneyim eft yapiim hesabına hemen 20 no nike ları alayım daha fazla alıcı çıkmadan :/

pardon arkadaşlar da dikkat ederseniz beyaz 20 no nike ları önce ben sordum ve talip oldum !!!! arkadaşım atabiliyosan özelden telini ya da e-mailini at ben sana döneyim eft yapiim hesabına hemen 20 no nike ları alayım daha fazla alıcı çıkmadan :/

beyaz nike ları ilk soran nicole78 ilk sayfaya bakarsanız görürsünüz kusura bakmayın ben biraz geç cevap veriyorum çünkü internetim sürekli gidiyor 1 cevap yazmak için 15 dk uğraşıyorum o yüzden geç görebiliyorum ilginize teşekkürler

beyaz nike ları ilk soran nicole78 ilk sayfaya bakarsanız görürsünüz kusura bakmayın ben biraz geç cevap veriyorum çünkü internetim sürekli gidiyor 1 cevap yazmak için 15 dk uğraşıyorum o yüzden geç görebiliyorum ilginize teşekkürler
canım pardon onu gördüm ama o sadece fiyat sormuş almak istediğini belirtmemiş o yüzden onu yok saydım yanlış anlama ondan sonra ben talip oldum

Canim kusura bakmayin ben geri donmeyince almayacagim anlasilir diye belirtmedim bize kucukmus nikeler..isteyen alabilir canim..

Mrb minnili terlikleri önce ben sormuş talip olmuştum yalnız bandag arkadaş ben alıcam demiş önce ben talip olduğum için ilk alma hakkı benim sanırım pembe minni mausu ben almak istiyorum sevgiler sizden yanıt bekliyorum özelden de msj yazmıştım zaten

merhabalar özür dilerim benim hatam evet önce siz sordunuz alma hakkıda sizde tabiki arkadaşımızda buna anlayış gösterecektir ilginize teşekkürler

akşam yazamadım kusura bakmayın navukat arkadaş illa alıcaksa alsın sorun değil canım o farklı numaralar yazınca ilk mesajda ben ona küçük gelir diye düşünmüştüm.diğerlerini alıyorum ama:)))

akşam yazamadım kusura bakmayın navukat arkadaş illa alıcaksa alsın sorun değil canım o farklı numaralar yazınca ilk mesajda ben ona küçük gelir diye düşünmüştüm.diğerlerini alıyorum ama:)))

Evet kusura bakmayın bende sonradan fark ettim siz tuvaleti ve diğer bir ayakkabıyı alıyormusunuz yada başka alacağınız birşey varmı

evet kusura bakmayın bende sonradan fark ettim siz tuvaleti ve diğer bir ayakkabıyı alıyormusunuz yada başka alacağınız birşey varmı

mickeyli olan terlik kırmızı crocs olanlar birde tuvalet bu ilandan alıcaklarım eğer mını mouse terliği almazsa arkadas onuda alıcam

diğer ilanınızdada 2 tane tulum var duruyorsa onlarıda almak istiyorum

mickeyli olan terlik kırmızı crocs olanlar birde tuvalet bu ilandan alıcaklarım eğer mını mouse terliği almazsa arkadas onuda alıcam

diğer ilanınızdada 2 tane tulum var duruyorsa onlarıda almak istiyorum

diğer ilanımdakiler satıldı diğer arkadaş minie ve mickeyli tüm terlikleri alıyor siz tuvalet ve kırmızı crocs ları alıyorsunuz değilmi birde birazdan birkaç ekleme yapacağım isterseniz onlarada göz atarsınız teşekkürler

diğer ilanımdakiler satıldı diğer arkadaş minie ve mickeyli tüm terlikleri alıyor siz tuvalet ve kırmızı crocs ları alıyorsunuz değilmi birde birazdan birkaç ekleme yapacağım isterseniz onlarada göz atarsınız teşekkürler

evet canım 2sini alıyorum

Back