tamam ozel msj hakkım yok bana tlf numaranızı ozelden yollarsanız ben sizi ararımBirde stralizatörü almak isterim
2 oyun halisini almak istiyorum elden gelip alabilirim istanbul maltepede oturuyorum bende
Eki Görüntüle 892652 Eki Görüntüle 892647 Eki Görüntüle 892648
Montun ölçülerını yazarmısınız.botu kesın alıyorum .. Ödeme nasıl olucak PTT hesabınız var mı
128 beden yazıyor ozelden tlf numaranızı msj atarsanız konusuruz benım hakkım yok
Birde stralizatörü almak isterim
yeşil montu da almak istiyorum canım çok güzelmiş
ayakkabıların numara ve markasını yazar mısınız?birde fiyatları.
benimle pazarlık yapıp neden sonra vazgeçtiniz sizi toplu alıyor diye diğer arkadaşları geri çevirdim ben size güvendim ama siz bu güveni hak etmiyormuşsunuz.
siz bana bebek ayakkabılarını sordunuz birdahada bisey soylemedinız kusura bakmayın yada ben anlamadım.Ben yenıyım neden boyle yazmıssınız anlayamadım.
Tamam teşekkür ederim açıklamanız için :)Canim arkadas sana degil fat1hhh arkadasa yazmis..onun mesajini alintilamis...yeni oldugun icin karistirdin sanirim :) senle ilgisi yok yani :)
Tamam teşekkür ederim açıklamanız için :)
benimle pazarlık yapıp neden sonra vazgeçtiniz sizi toplu alıyor diye diğer arkadaşları geri çevirdim ben size güvendim ama siz bu güveni hak etmiyormuşsunuz.
siz bana bebek ayakkabılarını sordunuz birdahada bisey soylemedinız kusura bakmayın yada ben anlamadım.Ben yenıyım neden boyle yazmıssınız anlayamadım.
Canim arkadas sana degil fat1hhh arkadasa yazmis..onun mesajini alintilamis...yeni oldugun icin karistirdin sanirim :) senle ilgisi yok yani :)
benimle pazarlık yaparken başkalarınada ürün ayırdığınız için olabilir mi acaba?söyleyeceğiniz bir şey varsa özelden yazabilirsiniz .başkasının konusuna yazmak yerine.güvene değmeyecek birşey yaptığımı sanmıyorum siz satışa devam eder görünce asıl ben güvenmediğim için vazgeçtim.tek hatam bunu size haber vermemek oldu.
konu sahibi arkadaşım öncelikle özür dilerim senden fatihhh arkadaştan 3 gündür haber bekliyordum bugün burda gönünce yazmak istedim kusura bakmahayırlı satışlar.
yeşil montu da almak istiyorum canım çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?