• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bakmadan geçmeyin pisman olursunuz ZARA PANTOLONLAR ETEK OYUN HALISI BOT MONT BADİLER

$IMG_1170 (968 x 1296).jpg$IMG_1171 (968 x 1296).jpg$IMG_1172 (968 x 1296).jpg$IMG_1173 (1296 x 968).jpg 3 6 aylık ikiside fiyatları yesil mont 25 tl krem mont 25 tl

canım benim seçtiklerime ilk iki mont artı serilazatör ve yeşil mont hadi krem de olsun bunlar son ne kadar olur bana bir de ben de anadolu yakasında oturuyorum elden alabilirim

benimle pazarlık yapıp neden sonra vazgeçtiniz sizi toplu alıyor diye diğer arkadaşları geri çevirdim ben size güvendim ama siz bu güveni hak etmiyormuşsunuz.

siz bana bebek ayakkabılarını sordunuz birdahada bisey soylemedinız kusura bakmayın yada ben anlamadım.Ben yenıyım neden boyle yazmıssınız anlayamadım.

siz bana bebek ayakkabılarını sordunuz birdahada bisey soylemedinız kusura bakmayın yada ben anlamadım.Ben yenıyım neden boyle yazmıssınız anlayamadım.

Canim arkadas sana degil fat1hhh arkadasa yazmis..onun mesajini alintilamis...yeni oldugun icin karistirdin sanirim :) senle ilgisi yok yani :)

benimle pazarlık yapıp neden sonra vazgeçtiniz sizi toplu alıyor diye diğer arkadaşları geri çevirdim ben size güvendim ama siz bu güveni hak etmiyormuşsunuz.

benimle pazarlık yaparken başkalarınada ürün ayırdığınız için olabilir mi acaba?söyleyeceğiniz bir şey varsa özelden yazabilirsiniz .başkasının konusuna yazmak yerine.güvene değmeyecek birşey yaptığımı sanmıyorum siz satışa devam eder görünce asıl ben güvenmediğim için vazgeçtim.tek hatam bunu size haber vermemek oldu.

konu sahibi arkadaşım öncelikle özür dilerim senden fatihhh arkadaştan 3 gündür haber bekliyordum bugün burda gönünce yazmak istedim kusura bakmahayırlı satışlar.

benimle pazarlık yaparken başkalarınada ürün ayırdığınız için olabilir mi acaba?söyleyeceğiniz bir şey varsa özelden yazabilirsiniz .başkasının konusuna yazmak yerine.güvene değmeyecek birşey yaptığımı sanmıyorum siz satışa devam eder görünce asıl ben güvenmediğim için vazgeçtim.tek hatam bunu size haber vermemek oldu.

Ben söz veripte sözümden dönmüyenlerdenim.

Back