- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
Canim naptin baktin mi sayfama parfümü aliciyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baktım ama bana uygun bir şey yok . Erkek çocuk kıyafeti 3 yaş varsa elinizde ilgileniyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim naptin baktin mi sayfama parfümü aliciyim
Baktım ama bana uygun bir şey yok . Erkek çocuk kıyafeti 3 yaş varsa elinizde ilgileniyorum...
2-3 yaş kışlık bize küçük gelir. 3 yaş ya da 3-4 yaş olması lazım. Malum önümüzdeki kışa lazımCnm bugün istek üzerine biraz kurcaladim erkek kiyafeti cikarttim bi bak istersen ya ben parfümü istiyorum azicik yardimci ol lütfen
2-3 yaş kışlık bize küçük gelir. 3 yaş ya da 3-4 yaş olması lazım. Malum önümüzdeki kışa lazım
Üzgünüm ama parfüm seti için size son fiyatı söyledim . Piyasa değerinin yarısına veriyorum. Fiyat karşılaştırması yapıyorsanız zaten biliyorsunuzdur kimse elden çıkarmaz bu fiyata.
Tamm cnm benimkide 3-4 yas oyuzden yok aynilar demek ama sevilde 145 TL şuan toplu bi satis yaptim cokaz daha in yarin hemen yatiriyim parani
Rujlardan ilk ikisi de satılmıştır...
kargomuz geldi ürünlerimiz burda göründüklerinden çok çok daha güzel temiz ve muntazam göndermişşin sizinle alışveriş yapmak keyifliydi .bol kazançlar el işi ürünler degişik parçalar varsa takipteyim .