Bakmadan Geçme ;4 Al 3 Öde !!!

Evet duruyor. Ama kapıda ödemeli gönderemiyorum.

sorun değil eft yapabilirim cüzdan orijinal mi peki?
vakmlu hurç 1 adet sanırım içinde değilmi,çok büyük olmuyor mu orda endişe ettim

Son düzenleme:
Çiçekli olan ince kumaştan. Yazın güneşten yüzünü korumak isteyenler için ideal. Bağcıkları da var. Katlanıp özel kılıfına konabiliyor. Bu sayede çantanızda her yere taşıyabilirsiniz. Hiç kullanılmadı. 5 tl.

Diğeri orginal Esprit marka. O da hiç kullanılmadı. Ayarlanabiliyor. 10 tl.

Eklentiler

• $IMG_1056.JPG
    79,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_1057.JPG
    125,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_1070.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 66

özel msj attım size cüzdan için ama şimd gördüm bu şapkayıda ekleyelim olur mu ?

sorun değil eft yapabilirim cüzdan orijinal mi peki?
vakmlu hurç 1 adet sanırım içinde değilmi,çok büyük olmuyor mu orda endişe ettim

Orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Hediye gelmişti bana. Ben büyük cüzdan kullanamıyorum. O yüzden satışa çıkardım.
Hurç büyük boy. Yorgan, yastık , battaniye için ideal. Ama kılık kıyafet de konabilir( Ben taşınırken çekmeceye dizer gibi yerleştirip vakumlamıştım. Sorun olmuyor. Manto, kaban için de kullanılabilir).

zaten almaya karar verdim ,modeli sevdim çünkü orjinalliği sadece detaydı.. özel mesaj ile bilgilerimi attım sizinde ıban no vs bilgilerinizi rica ediyorum.

Cüzdan, hurç ve çiçekli şapka ayırtılmıştır...

canım ödeme tamam...
kargoyu verince bana ceptende mesaj ile iletebilirsin kp numarasını sevgiler

Canim ikea kutular, mumlar,minderler ve ikea 3lu samdani istiyorum. Toplami 35 yapiyor sen ben de prenses tacini begen mistin benim sayfalardan denkleştirecek bi sey daha bakarsan takas yapabiliriz sadece kargolarimizi oderiz:)

Canim ikea kutular, mumlar,minderler ve ikea 3lu samdani istiyorum. Toplami 35 yapiyor sen ben de prenses tacini begen mistin benim sayfalardan denkleştirecek bi sey daha bakarsan takas yapabiliriz sadece kargolarimizi oderiz:)

Tamamdır Ama şimdi yemek zamanı Bizim tayfayı doyurayım. Detaylı bakıcam ürünlerine.

Hevesle aldım. Ama alışık olmadığımdan kullanmak gelmiyor aklıma. Sadece yıkadım. Kıymetini bilecek birini arıyor. 6 kişilik. 15 tl.

Eklentiler

• $IMG_1257.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 86
Mutfağınızda kupa, el havlusu vs. asabileceğiniz estetik bir figür. 10 tl.

Eklentiler

• $IMG_1269.JPG
    96,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Amerika'dan hediye geldi. Bir-iki kez kullandık. Yeni gibi. 10 tl.

Eklentiler

• $IMG_1273.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_1276.JPG
    62,5 KB · Görüntüleme: 75
Mat metaldir. Vida yerlerinin üstü de altı da askı amaçlı kullanılabilir. Çok temiz durumda ve çok kullanışlı. Antre için ideal. Elimde 3 tane var. Üçü 10 tl.

Eklentiler

• $IMG_1278.JPG
    65,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…