Saç Bakım Ürünleri Bakm ya sa dker mi?

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
merhaba arkadaslar umarım böyle bi konu yoktur ben saç bakım yagı aldım kullanıyorum bugun ilk kez kullandım daha önce kullandım bakım yagıda bu yenı aldıgımda sürdükten sonra yıkayınca acayip dökuluyor güya ölü saçları atıyormuş ama fazla fazla döküldü bu normalmi sizlerde nasıl oluyor yardımcı olun lütfen a.s.

ayy canım valla bugün bende ilk defa senin gibi bakım yağı kullandım hatta markası mecitefendi. banyodan yeni çıktım ama şu anda bi değişklik yok bende hatta saçlarım yumuşacık oldu yani dökülme fln olmadı.

tşk ederim cevap için canım demekki bana iyi gelmedi senın kullandıgın bakım yagı neydi cnm badem susam hint karışımı tarzı bişeymi benımki şu dabur amla denilen yag idi

bende mecitefendi kullaniyorum.. mecitefendinin sac bakim yagi saclar icin harbiden cok süper.. keske almanyada hep olsa alsaydim :KK43: cok menmun kaldim türkiyeye gelirsem büssürüüüüüüüüüüü alicam :KK70:

bazı kişilerde saç diplerine yağ sürmek gözenekleri tıkadığı gibi saçınızı yıkadıktan sonra bile hemen yağlandırıyor ve daha çok dökülmeye sebep oluyor doktorum kesinlikle saçına yağ sürme dedi bilginizeee.

X