Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüketeceğin kadar al, kuru serin yerde saklamaya gayret et. sakarya nemli memleket napsanda kurtlanır, bende de aynı dert var, ben cam kavanozlara koyuyorum ve fazla almıyorum, en fazla bir aylık bakliyat alıyorum.
kızımda bursada ne alsa kurtlanmış hatta açılmayan 1 haftalık paket bile. en iyisi az almak ve buzdolabında saklamak başka çaresi yok nemli yerlerde biz esk. deyiz 2 yıllık fasulyemde bile birşey yok..
malesef bende aynı seyden sikayetciyim her sey dolapta biz erzağı kıslık alır saklarız ama adanaya ğeldiğimden beri nerdeyse sadece bir pişirimlik alıcağım her sey kurtlanıyor cünki ben sadece buzdolapta muhafaza edebiliyorum
kızlar bu derten bende muzdariptim ve bu gün bir şey daha öğrendimki kesinlikle ıslak elle yada ıslak bir tabakla değilmiyecekmiş bakliyatlara. ben çok yapıyordum doğrusu. birde arada bir havalandırmak lazımmış bu tip yiyecekleri. bakalım bundan sonrada bu şekil davranalım nasıl olacak