bakkalköylü kimse varmııııı burdaaaaa:))

başka bi forumda konuşuyoduk yaaa
biliyorum istersen burdanda devam edebiliriz
muhabbet etmek tanışmak istersen tabikiiiyerimsenibenyerimseniben

yazmışsın diğer foruma burdan cevaplayayım istersen bebeğim küçük olduğundan onunla uğraşıyorum hep evdeyim genelde arkadaşsılıktan uğraş arıyorum kendime çalışmak istiyorum bebeğim küçük olduğundan çalışamıyorum :çok üzgünüm:
sen neler yapıyosun pekii??:1hug:

bende çalışıyorum çalıştığım için bebeğime annem bakıyorrr kaynanamlarla aynı binada oturuyorum en alt katta ben benim üstümde eltim en üsttede tabiki kaynana ::))

pek bişey yaptığım söylenemez tabikiii hele bu sıra hiç bişey yapamıyorum sıcaklarrr

halılarım yıkandı temizlik yapılacak ama eltimmm hanımı bekliyorum o camları silecekte ben ondan sonra silicemmm çünkü kadın camları silmek yerine yıkıyo benim sildiğim camdan eser kalmıyoooo böyle işteeee

Merhaba arkadaşlar bende k.bakkalköyde oturuyorum.kastelli civarında Yarın bir düğüne gidicem buralarda kuaför varmı diye ararken size denk geldim merhaba demek istedim.

Merhaba arkadaşlar bende k.bakkalköyde oturuyorum.kastelli civarında Yarın bir düğüne gidicem buralarda kuaför varmı diye ararken size denk geldim merhaba demek istedim.

merhabaaa
geç oldu biraz ama düğünde geçmiştir zatensempatiksalakcinni
aramıza hoşgeldinnn demek isterim bendevereliniortak

Back