teşekkürler leptapımm.. bi baş bağlamasını öğrensem tam olucak.. evde yapıyorum ama olmuyoo( birde nasıl renkler gider tutturamıyorumm.. neyse buluşunca konuşuruzz :)))
teşekkürler leptapımm.. bi baş bağlamasını öğrensem tam olucak.. evde yapıyorum ama olmuyoo( birde nasıl renkler gider tutturamıyorumm.. neyse buluşunca konuşuruzz :)))
pehh hem tutturamıyo hem laf sölüö:dilcikar:
i geceler herkese bende uyyicam benim uykum gelmedi ama böcüke bukadar pc yeter:CüvCüv:
bak tam benim ilgi alanıma barnak bastunn
bi ara gonnuşurukdelikafadulden
rahat şekilde eşarp nasıl bağlanırr
ama sen zaten düz renkler giymeyi seven bi kişisin o yüzden eşarbının rengini kolay ayarlarsın
olur cicoşşşsus beee şimdilik azaad ediyorum senii oda yeğnim içinnnn dua ettt
ayyy ne oluuurr çok isterimmmmm lütfennnn bir ara konuşalım olurmuuuuu:Saruboceq:
yaww havalar sıcak olsaydıda bende gelseydim(((((
ama benim işim belli olmazz annem yine merahamete gelirde :))) oğluşuma bakarsa gelirim
yanş sağım solum belli değüldür benüm
bakarsınız süprayzzz yaparım siee
canım benim gel valla ne iyi olur hem sana tek araba bakırköy canım aybike bursada hamilelik ona şimdiden 4 kilo verdirmiş baya yorgun o yüzden anacığının yanına gittiki baksın anneciği
yaaa ki ne yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
bakırköyü severim bebiş doğalı heç gitmedükk:çok üzgünüm:gidemedik
ne iy olurdu yaa
hemde tek araba senağlamasenağlama
yaaa deryoşş belinoşşş leptapımm bi buluşmayı yine orda yapalım çarşamba veya cumartesi
tabi sizlerede uyarsa yine görüşmek istiyorum yaafff
hem gezerik mağzalara bakarıkk:sm_cool:
dağıtma tabi alıyom ebet a.s
kızlar acaba hanki filme gidiyo diye sorarsak kızmazlar belki hani konunun ucundan tutuyoz diye:jeyyar:
c.tesi olsun olurmu??? yer bakırköy özgürlük meydanı burger king
:dilcikar::dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şeycanikom siz tarihi değüştürmeyin buluşun gününüzde
ben gelemem bu hafta ,annişim yohh:1no2:
artık nasip bi nisan ayına gelelim de allah kerim
vallaha da billahada ben de çok istiom senağlama
söz veriyorum istanbula döndüğümde gelicem buluşmaya öörsem de böörsem de hemde :1closedeyes:
:roflol::roflol:zaten kız ismi bakıyorum kocişi kandırdım kız olursa ben erkek olursa sen koy diye
içime doğuyo ya kız oluca ben koyyim diye numara çekiom kaydirigubbakcemile3
çok bil sen:jeyyar:sivilde bastıysa
ahanda şuraya yazıyorum
kzın olucak benden dimesi b&m demişti dersin
kız bebek annenin güzelliğini alırmış hamileleiği boyunca
kız bebeğe hamile kimi görsem sivilcelendi:roflol:
kızlar konuyu farklı yönlere çektük galiba ama tek kelimeyle harikasınız valla ben arkadaşlarımla bile msnden bukadar çok yazışmıyom resmen pc ve kk nın başından kalkamaz oldum iyiki varsınız
evet kızlar sizlerden bahsederken " arkadaşım" diye bahsediyorum..
wewem senin sanal aşk muhabbetin gibi sanalla başladı belki ama ben hissediyorum çok samimi,güçlü ve gerçek..:enbuyukkk:
evettt annemm sanalla başladı ama bizim burdaki dostluklarda gerçek olucak oldu bilee ben öle hissediyorumm.... benim aşkımda sanalda başlamıştıı :))
valla benim içinde acayip bişe oldu burası bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum ve benim için şuan çok değerliler mesela resmen bende aybikeyle doğurcam okadar seviyom, deryacıkta çok değerli ve samimi, hele b&m yokmu ne tatlı şey öyle içine sokası geliyo insanın, lyre çok zarif ve tatlı , belinayı hiç görmedim ama sanki uzun zamandır tanıyo gibiyim işte bu :enbuyukkk:
p.tesi olamicakk yani yarın..çünkü sağnak yağış bekleniyo su baskınlarına karşı tedbir alın dediler.. salı ve çarşambada doktordayım benn of yaa ne olcak.... 2 haftadır ufuklada görüşmüyorum azönce aradı c.tesi yemeğe gidelim dedii
ne güsel yaaaa ..hihoyyyt
ya şevvalle tuba pehlivandan haber alan var mı ben onları da merak ediyorum :çok üzgünüm:
:roflol:-tatlicadiarzu-yerim ben sizi yaa hakkatten bende gerçekten somut tanışmışız gibi hissediyorum
wewem bide eleştirmiştin beni ben onu unutmam şalı bağlamışsın kafana hiiç olmamış diye:dilcikar:
akşama takılamam hayatım babam bodrumda bu yüzdende annem evde tek olduğu için bırakamam onu tek...
b&m bakma sana ayak sürtüyoruz bizz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?