E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
evet kızlar sizlerden bahsederken " arkadaşım" diye bahsediyorum..
wewem senin sanal aşk muhabbetin gibi sanalla başladı belki ama ben hissediyorum çok samimi,güçlü ve gerçek..:enbuyukkk:
valla benim içinde acayip bişe oldu burası bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum ve benim için şuan çok değerliler mesela resmen bende aybikeyle doğurcam okadar seviyom, deryacıkta çok değerli ve samimi, hele b&m yokmu ne tatlı şey öyle içine sokası geliyo insanın, lyre çok zarif ve tatlı , belinayı hiç görmedim ama sanki uzun zamandır tanıyo gibiyim işte bu :enbuyukkk:
benide görcenn fıkır fıkır bıcırbıcır biriyim ben leptapımm :))
deryam zaten kuzum benimm :))
aybike desen o baş bağlayışı giyim tarzıyla gönlüme taht kurdu ve bebiş haberiylede annem olduuu yerim onu benn..
sana gelinceee görüşünce konuşuruz şeekerim :))) igdaş poşetlimm:))) antrenöre benzerim az birazz derya benzetti mesela :))
ay kıss aynen bende senin için öyle hissettim sankim bi çekim vardı daha önceden tanıyomuşum gibi
o günde hep dile getridim zaten
yaw bu belinyada şeytan tüyü var bende hep tanıyomuşum gibi hissediyommaybikom desen sanki bi kaç senelik aykın arkadaşım
hihoyyyt
tanıyom seni diğer topiclerden gördüm resimlerini ama yakındanda tanıycam inşallah
ne güsel yaaaa ..hihoyyyt
ya şevvalle tuba pehlivandan haber alan var mı ben onları da merak ediyorum :çok üzgünüm:
ay kıss aynen bende senin için öyle hissettim sankim bi çekim vardı daha önceden tanıyomuşum gibi
o günde hep dile getridim zaten
yaw bu belinyada şeytan tüyü var bende hep tanıyomuşum gibi hissediyomm
aybikom desen sanki bi kaç senelik aykın arkadaşım
hihoyyyt
benide görcenn fıkır fıkır bıcırbıcır biriyim ben leptapımm :))
deryam zaten kuzum benimm :))
aybike desen o baş bağlayışı giyim tarzıyla gönlüme taht kurdu ve bebiş haberiylede annem olduuu yerim onu benn..
sana gelinceee görüşünce konuşuruz şeekerim :))) igdaş poşetlimm:))) antrenöre benzerim az birazz derya benzetti mesela :))
ne güsel yaaaa ..hihoyyyt
ya şevvalle tuba pehlivandan haber alan var mı ben onları da merak ediyorum :çok üzgünüm:
bu nasıl bişey ya ne güzel duygular samimi ve içten
aynen öyle inan ben o gün aynen bendim ve samimi idim
çenemin düşüklüğünden anla yani
yoksa ilk tanıştığım insanalrla pek konuşamam çekinirim
ahanda dıptısdıptıs geldüü acaba bizemi kıscekk
vallah dıpdıs ablam buluşmadan gonuşuykkhihoyyyt
ayyy cidddenmiii:))))))
yerim ben sizi yaa hakkatten bende gerçekten somut tanışmışız gibi hissediyorum
wewem bide eleştirmiştin beni ben onu unutmam şalı bağlamışsın kafana hiiç olmamış diye:dilcikar:
olmamıştı amaaa öbür türlü eşarplar daha çok tatlı duruyoo.. biliyonmuu bende kapanıcam nasip kısmetseeee
teşekkürler leptapımm.. bi baş bağlamasını öğrensem tam olucak.. evde yapıyorum ama olmuyoo( birde nasıl renkler gider tutturamıyorumm.. neyse buluşunca konuşuruzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?