yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
şt dedikodu yapmayın sevmedim işteklava:
zayıfladım elim yüzüm çiykin oldu aç yaşıyorum bişi yiyemiyorum halsizim kalkamıyorum yatmaktan da herbiyerlerim ağrıdı böö lemekten yoruldum kucamı özledim:çok üzgünüm:
daha ne ossunkafamçokkarıştı
yaaa ki ne yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
bakırköyü severim bebiş doğalı heç gitmedükk:çok üzgünüm:gidemedik
ne iy olurdu yaa
hemde tek araba senağlamasenağlama
yaaa deryoşş belinoşşş leptapımm bi buluşmayı yine orda yapalım çarşamba veya cumartesi
tabi sizlerede uyarsa yine görüşmek istiyorum yaafff
hem gezerik mağzalara bakarıkk:sm_cool:
gelemiyon diye canım bana uyar sen musait zamanında haber verir buluşuruz kaydirigubbakcemile5
şt dedikodu yapmayın sevmedim işteklava:
zayıfladım elim yüzüm çiykin oldu aç yaşıyorum bişi yiyemiyorum halsizim kalkamıyorum yatmaktan da herbiyerlerim ağrıdı böö lemekten yoruldum kucamı özledim:çok üzgünüm:
daha ne ossunkafamçokkarıştı
sanırım filme getmicüklerr sadece gesceklerrkaydirigubbakcemile3dağıtma tabi alıyom ebet a.s
kızlar acaba hanki filme gidiyo diye sorarsak kızmazlar belki hani konunun ucundan tutuyoz diye:jeyyar:
dağıtma tabi alıyom ebet a.s
kızlar acaba hanki filme gidiyo diye sorarsak kızmazlar belki hani konunun ucundan tutuyoz diye:jeyyar:
c.tesi olsun olurmu??? yer bakırköy özgürlük meydanı burger king
c.tesi olsun olurmu??? yer bakırköy özgürlük meydanı burger king
filme gitmekten vazgeçtik güneşi gördümü istemiştik ama belinay derya ve ben gittik diğerlerindede karar veremedik o yüzden buluşup gezme ve daha çok kaynaşma kararı aldık
bence daha iy yapmışsınız
hem film izlerkene bişi konuşulmuyo kafadan 2 saat boşa gidiyo
zaten zor bir araya geliyonus
koca gün yiyin için gezin tozun laklak yapınhihoyyyt
hem annişim yok hemide önümüzdeki pazara kayınvaldemler eltimler görümcemelr gelicek yani cumartesiden hazırlanmam gerekama senide istiyodummm benn.. aybikee senideeeee
ama senide istiyodummm benn.. aybikee senideeeee
çok özendim bende özlemişim şimdi wewe özgürlük meydanı deyince içim cızladı
leptapım suratım kireç beyazı ve fosur fosur sivilceler bastı da ne olsunlaelaelaelaelae
:1ninca::çok üzgünüm:
vallaha da billahada ben de çok istiom senağlama
söz veriyorum istanbula döndüğümde gelicem buluşmaya öörsem de böörsem de hemde :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?