Bakırköy'de botoks

DERXIXNN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
9
0
86
İstanbul
herkese merhaba,
arkadaşlar ben bu aralar çok fena botoksa takmış durumdayım.Acaba Bakırköy de botoks yaptıran varmı ? Bakırköy de veya civarında tavsiye edebileceğiniz botoks yapan iyi bir doktor varmıdır ?
Noluuuuuuuuuuuuur acil cevap..........

:74::74::74:

Lugano bilgi için çok teşekkür ederim.Günlerce cevap bekledim :( kimseden ses çıkmayınca Bende dermart diye bir yer buldum cumartesiye randevum var,inşallah iyi çıkar
:5::5::5:

derinn nasıl oldu canım uygulama.bir de yüzünde hangi bölgeye yaptırdın.daha doğrusu ne için yaptırdın.ben de düşünüyorum.bakırköye yakınım

Samyelimm ,
geçen hafta cumartesi dolgu ve botoks yaptırdım aslına bakarsanız doktorumdan çok memnun kaldım,çok samimi insana güven veren çok sıcak bir bayan fakat dolgudan da botokstanda henüz bir şey anlamadım doktorum dolgunun 2-3 haftada tamamen oturacağını söyledi,hafif bir ödem oluştu çünkü ama makyajla kapatılabiliyor,botokstan sonra hiç bir şekilde iz veya şişlik kalmıyor ama işlem yapıldıktan 4 gün sonra dokturum gördü beni etkisini göstermeye başlamış ama 15 günde yavaş yavaş tam olarak oturacak dedi.Yani tam etkileri görmek için 1 hafta daha bekleyeceğim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Samyelimm,
Kusura bakma ya hangi bölgeler olduğunu yazmayı unutmuşum.Kaş arası,kaz ayakları ve alın için botoks uygulandı.Burundan aşağıya inen çizgiye dolgu uygulandı.:71:

teşekkürler cevabın için.ben de şu kaz ayaklarına ve kaş arasına düşünüyorum.1 hafta sonra da sonucunu yazar mısın canım.bir de gözaltlarım çöktü :) buna bi çare yok mudur yaww:53:

Samyelimm,
şu an durum iyiye gidiyor,kaz ayakları ve kaş arası için botoks mükemmel bir çözüm,ben cuma günü konrole gidicem yine ,kontrole kadar olan geşilmeleri ve kontrol sonrasını yazarım yine ama göz altı çukurluğu için çözüm nedir bilmiyorum,dolgu olabilir ama gözaltı olduğu için hassas bir durum doktora danışmak lazım,

sevgiler,

arkadaşlar bakırköy incirli caddesi üzerinde şamed bakırköy güzellik merkezi var.kendim dermaroller ve prp yaptırdım.bayan uzman dr yapıyor bütün işlemleri.

Prp yaptirdiktan sonra cildim gerildi guzellesti,resmen isildadi.ama daha sonra bu etki zaman gectikce azaldi.bu islemi tekrarlamak gerekiyor belirli araliklarla.3 seans yaptiriyorsun ve bitiyor seklinde degil yani.benim cildimde eskiden kalma akne izleri var onlari az da olsa siliklestirdi dermaroller.uzerine prp de yaptirinca iyi geldi diyebilirim.cilde en iyi gelen sey kisinin kendi kani v.e doktorun kendi uygun gordugu vitamin kokteyli.simdi sirada o var.tekrar dermaroller yaptirip cilt altina c vitamini iceren bitaminler ya da somon dna si enjekte ettirecegim.yaz sonunu bekliyorum.

Samyelimm,
şu an durum iyiye gidiyor,kaz ayakları ve kaş arası için botoks mükemmel bir çözüm,ben cuma günü konrole gidicem yine ,kontrole kadar olan geşilmeleri ve kontrol sonrasını yazarım yine ama göz altı çukurluğu için çözüm nedir bilmiyorum,dolgu olabilir ama gözaltı olduğu için hassas bir durum doktora danışmak lazım,

sevgiler,

derin ne kadar ücret ödedin acaba ve benim kaş aramda 2 çizgi oluştu botoks kesin çözüm oldu mu memnun musun???? bende bir merkez arıyorum tavsiye eder misin gitiğin merkezi

bende dermartta gidip botoks yaptırdım ama henüz yorum yapabilmem için erken umarım memnun kalırım..

bende dermartta gidip botoks yaptırdım ama henüz yorum yapabilmem için erken umarım memnun kalırım..

selam ne durumdasıunız peki bu arada yaşınız kaç acaba sınır yok dımı bende kaz ayagına düşünüyorumda memnumusunuz bu arada

selam ne durumdasıunız peki bu arada yaşınız kaç acaba sınır yok dımı bende kaz ayagına düşünüyorumda memnumusunuz bu arada

Haftaya kontrole gideceğim. Botoks etkisini göstermeye başladı zaten benim kaş aramda iki çizgi vardı şuan kaşlarımı çatamıyorum bu iiyi oldu daha da derinleşmeyecek ama o iki çizgi tam anlamıyla geçmedi çizgiler biraz belli ki zaten doktor hanım bu çizgiler tam anlamıyla kaybolmaz demişti.haftaya kontrolden sonra yazarım gelişmeleri...

tşkler cavabınızı beklıyorum umarımn ıyı gelişmeler olur

Back
X