Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bakırköy ve çevresinde gelin saç ve makyajı için iyi kuaför bilen varmı?

Stresin tavandır şimdi senin.Benimde düğün zamanında en dert ettiğim şey gelinbaşım ve gelin makyajımdı.O yollardan bende geçtiğim için burdaki arkadaşlara tavsiyede bulunuyorum.
Bahçelievlerde kadir has alışveriş merkezinin çaprazında bir kuaför vardı ismi tam hatırlayamıyorum ama sahibi fatih bey salon fatih saç tasarımdı sanırım.Orda saç kesimi yaptırırken bir gelinbaşı yapılıyordu benim resmen dibim düştü.Orayı tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla çünkü gözlerimle şahit oldum.Saçta makyajda on üzerinden on.Kuzeniminde nişanı var mayıs sonunda bugün fatih beyle görüşüp fiyat istiyicez.

Elifcim bana özelden mesaj yazmışsın.Kuaförümün adresini öğrenmek istemişsin ama ben özelden cevap yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil.Sadece tarif edebilirim bahçelievlerde kadir has alışveriş merkezini biliyosundur orda çilek mağazası var hemen onun karşısında fatih saç tasarım diye geçiyor.Fatih kuaför ya da fatih bey dersen oralarda herkes biliyor sonsuz mutluluklar ve allah kolaylık versin umarım herşey gönlünce olur

Fatih Bey'e giden ve deneyen biri olarak görüşlerimi aynen objektif bir şekilde yazıyorum.

İlk gitmemde saçımın kırıklarını aldırmak istedim.Tabi deneme amaçlıydı bu.Bana müthiş modelli bir saç kesti.İkinci yani dün gittiğimde ise
düğün öncesi röflemi yaptırdım.Ben çok beğendim ama nişanlım ve akrabalarım bayıldı diyebilirim.Bana verdiği güven sonsuz bu durumda
gelinbaşıma orda yaptırmaya karar verdim ve inanılmaz içim rahat.Çok güzel olucam eminim.Düğün öncesinde saçımla ilgili yorumlar bana acayip moral oldu.Sokakta adımları atarken kendimi victoria secret meleklerinden zannediyorum :)))))))))))

Düğünden sonra gelinbaşı fotolarını burda sizinle paylaşıcam sözzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…