- 7 Eylül 2016
- 43
- 8
- 40
-
- Konu Sahibi Darkqueen1
Mrb gittiniz mi süsen hanıma ve kabuklarınız kaç günde iyileşiyordu2. Seansıma gidicem süsene bakalım inşallah memnun kalırım. Olumlu olumsuz burada bilgilendirme yazısı yazarım umarım birilerine fikir verip yardımcı olabilirim
İzleriniz geçti mi kabuklar döküldükten sonra altında iz kalıyor muBen bi kere gittim 2 saat çalışıldı göbeğimde sonra korona sebebiyle randevular iptal filan oldu. Güler yüzlü hoş sohbetli temiz bir yerdi ama izler hala tam anlamıyla geçmedi hafif de olsa var yani. Ben de araştırıyorum başka güzel ve uygun fiyatlı bir uzman bulursam gidip denemek ve karşılaştırmak istiyorum
Etiketlemeyi unutmuşum aşağıya yazdım cevapİzleri
İzleriniz geçti mi kabuklar döküldükten sonra altında iz kalıyor mu
Kusura bakmayın girmemiştim ne zamandır siteye. 3 hafta oldu yaptıralı 15 günden sonra dökülmeye başladı şuan sadece birkaç kabuk kaldı diğerleri döküldü izler de geçiyor yavaş yavaş. Çok az tüy çıktı umarım daha çıkmaz:)Mrb gittiniz mi süsen hanıma ve kabuklarınız kaç günde iyileşiyordu
Merhaba, yanak bölgesinde iğne izinin kalmasından endişeliyim, süsen hanımda böyle bir şey yaşadınız mı?Merhaba Aralık ayından beri Süsen Hanım ın müşterisiyim, hatta sayfasında yüzümün önce ki ve sonra ki hali paylaşıldı, ben çok memnun kaldım, göbek ve bel de çalıştık, o bölgeler sizin de dediğiniz gibi biraz geç iyileşebiliyor, ama hiç iz kalmadı, yazın denize de girdim ama mayo giydim bu sene tamamen güneşten korudum. Eylül ayında kısmetse kalanları alacağız. Sonuçları gördükçe vücutta ki her yerde ki tüyleri aldırmak istiyorsunuz. Kesinlikle Süsen Hanım ı tavsiye ediyorum, işinde son derece profesyonel. Daha öncesinde göbek bel bölgeme ağda yaptıran biri olarak kesin çözümün nasıl bir rahatlık olduğunu şimdi farkettim, senelerce yanak bölgemde o tüylerle nasıl gezmişim diyorum şimdi rahatça topuz yapabiliyorum . İyi ki böyle bir karar almışım, teşekkürler Süsen Hanım :)
Birkaç yerde favori bölgesinde mikro iğne izinin kaldığını okumuştum, siz yasamadınız değil mi böyle bir şey? Instagram videolarının bazıları çok hızlıyken bazıları da yavaşlar geliyor sebebi televizyon izlemesi olabilir demek ki :)Ben bir süredir süsen güzelliğe gitmeye başladım. İz kalmadi çok şükür. Gitme sıklığım da açıldı. Süsen hanıma gidiyorum eli de hızlıydı ama bir süredir seanslarinda televizyonu açmaya başladı. Televizyon açtığı günlerde o kadar yavaş çalışıyor ki en son gittiğimde sayılı tüy aldi yüzümden. Odaklanamadığını düşünüyorum. Çok üzüldüm. Tekrar randevu aldim ama gidip gitmemekte kararsızım. Umarım bu televizyon olayını bırakır.
Ben de iz kalmadı. Güzel de yaptığını düşünüyorum ama bu televizyon olayı hepsinin önüne geçiyor. Çünkü fiyatı da diger yerlere göre cok fazla bide eli hizliyken televizyon sebebiyle yavaş yapınca üzücü bir durun oluşuyorBirkaç yerde favori bölgesinde mikro iğne izinin kaldığını okumuştum, siz yasamadınız değil mi böyle bir şey? Instagram videolarının bazıları çok hızlıyken bazıları da yavaşlar geliyor sebebi televizyon izlemesi olabilir demek ki :)
Birkaç yerde favori bölgesinde mikro iğne izinin kaldığını okumuştum, siz yasamadınız değil mi böyle bir şey? Instagram videolarının bazıları çok hızlıyken bazıları da yavaşlar geliyor sebebi televizyon izlemesi olabilir demek ki :)
Hangi yere gidiyorsunuz şu an?dikkat.dagitiyor tv demek ki birde kendi aralarinda konusup sure devam ederdi icim icimi yerdi ama ben gitmiyorm artik onlara baska yere devamke
Mrb tamamen geçti mi eskisi gibi oldu mu deriniz acabaizler çok hafif. Onlar da zamanla geçer diye düşünüyorum. 2. Turdan sonra o kadar azaldı ki tütlerim ben jilet vurmuştum göbeğime 3-4 turda anca azalır diye düşünüyordum şuan o kadar mutluyum ki. Aklımdaki şüpheler gitti yani şuan karnıma bakıp iyi ki gitmişim diyorum masraflı acılı ama kesinlikle değiyor.
Merhaba, ever o izler geçmişti ama kalan tüyler için devam ediyorum parça parça yaptırıyorum ama yaptırdığım yerlerden memnunum iyi ki yaptırmışım kesinlikleMrb tamamen geçti mi eskisi gibi oldu mu deriniz acaba
Merhabaa güzel kadınlarmalum kıl tüy çoğu kadının ve maalesef benimde sorunum... Yüzüm için İğneli epilasyona gitmeye karar verip baya bir arastırma yaptım forumlardakı bütün yorumları okudum dersem abartmış olmam ki okudum 500 taneyse 500 tane neyse güldüğüme bakmayın bu kıllar benı psikolojik olarak cok etkılıyor. Hem ulasım olarak daha yakın hemde instagramdan gördugum kadarıyla isini ıyı yapan süsen hanıma denk geldim 37 yıldır bu işin içindeymiş kendisi ve baya ıddalı bu konuda kendisine giden bir kac kadın arkadasımızda yazdım malum yüz bölgesi insan korkuyor acıkcası iz leke vs.. Kalmasından cevap verenler genelde memnun ama insan yine acaba dıyor burda da bı forum acılmıs kendisine ama bana yeterli gelmedi canım kadınlar guzel kadınlar Bakırköy süsen hanıma yüz için igneli epilasyona gidip olumlu veya olumsuz sonuclarınızı deneyimlerınızı paylasırsanız cok ama cokkkkk mutlu olurum kusuuma bakmayın baya uzun oldu yazım ama bıraksalar destan yazarım o kadar muzdaribim bu konudan yardımlarınızı bekliyorum....