İğneli Epilasyon Bakırköy İğneli Epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi melin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangi uzmandan memnunsunuz ? Adını soyler misiniz

bayadır girmedim.

Süsen Güzelliğin omzumda açtığı açtığı benek kırmızı lekeler kaldı kolumun arkasında da benek benek izler kaldı. Aradan yıllar geçti ama izler kaldı.

Şevval güzellik belimi komple yakmıştı, onlar da bayağı hafifledi ama dermatolog kalıcı iz bırakmış diyor.

Dorukta bir kaç seansta çok hızlı sonuç aldım ama bazı tek tük inatçı kıllar çıkmaya devam ediyor ya da başka yerlerden tüyler hhortlamaya devam ettiği için hala gidiyorum. Dorukta da bir kızın almasını beğenmiyorum bir kızınkini beğeniyorum.
Almasını beğenmediğim kız tüyü yakmadan çekiyor muhtemelen. normalde çekmede hissetmemeniz gerek.
fakat doruk pahalı malesef.

Bu arada zeynep doruk denedim. onda da bir kaç iz kaldı çok fena benek benek ama sonra geçti güneş görmeyen yerimde olduğu için. zeynep hanıma mesela güneş gören yerimi ben şahsen yaptırmam. diğer yerlerde de izsiz olcak diye güvenmem. zaten bir instagram sayfası var işlem yaptıklarını çekiyor hep iz. sonra da hepsine "izler akne kaynaklı bizle allakası yok" diyor. bak sen ne tesadüf. benim göğüs aramda da mı akne vardı ? cart kırmızı izler iyi bakılmazsa kalıcı hale geliyor aman dikkat.

tecrübeme dayanarak ; altın iğne kullanılmalı. iğne çok derine inmemeli ve yakarak çekilmemeli.

Yüze basladiniz mi acaba süsen de

ya ben cok uzun zamandir siteye girmiyordum, denk geldi bakayim dedim simdi.. cevap veriyorum ama gorur musunuz bilmiyorum :) evet basladim yuze ama 1-2 seans sonra IPL aldim eve, yuzume onla devam ettim.. inanılmaz da memnunum.. tum eipkasyon islerimi evde kendim hallediyorum :) sevgiler

Florida kim??

merhabalar ben de süsene gitmeyi düşünüyorum şuanki güncel durumunuz nedir acaba?

Sonuna kadar okudum beni öpebilirsin burdaki ününü duyunca geçen ay süsene randevu almıştım ilk kez bu cumartesi gidicem iyi diyolar ama pahalı iki cihazı varmış biri acı veren diğeri acısız olan acısız olan çok tuzlu acılıya giriyim diyorum ama çekiniyorum sen hangisine yaptırdın acaba

Ben de doruk güzellik salonunda iğneli yaptırıyorum.gerci konu acilali çok olmjs ama Yorumları görünce yazmadan edemedim. Bundan sonra gitmek isteyenler için fikir olur belki. Ben iki aydır kol,sırt, göğüs ve karın bölgesi için gidiyorum. Gittiğim bölgeler zaten hızlı sonuç alınan bölgeler ama şunu soylemeliyim ki epilasyon sırasında hep aralarda uzun uzun kılları birakiyorlar. Özellikle kol gibi görünen yerlerde. Yani tertemiz calismiolar. Bu şekilde süreç uzuyor. İki kişi var. Biri genç bı kız ona yaptırmak istemiyorum eli aşırı derece yavaş ve hiç temiz çalışmıyor. Ne zaman kol ucin gitsem zaten yoğun olmayan bölgeleri toplayıp duruo. Yoğun bolgere girmek ustemio ee bu şekilde bı azalma gozlenmio ve kila akım verdiğinde kil gelmiosa bile cımbızla asılarak cekio onunla çalışırken cımbız çekilmesini çok hissediyorum. Diğer bayan orta yaşlı diğerine nispeten eli daha hızlı ve çok daha temiz calisio. Özellikle onu ondan randevu alıyorum. İz konusuna gelince kollarım 10 gün içinde kabuklanip dökülüp tertemiz oluo hiç bı iz kalmio ama sırt ve karın bölgem çok çok geç iyileşio hala kahverengi lekeler var.

Gelelim doruk güzellikte beni rahatsız eden şeylere. Bı defa hiç bilgilemdirme yapmioolar süreç hakkında. Lekeler konusunda ne yapabilecegimi sorduğumda net bı cevap alamıyorum Aloe Vera jel satiolar sürekli onu kullanmamı söyledi başka da bişey soylemiolar. Ama bir aydır karnım ve sırtım lekeli. Ayrıca hasta mahremiyeti sıfır. Göğüs bolgesine epilasyon yaptırırken kapı sürekli açılıp kapanio yan tarafta başka bı hasta aliolar paravan cekmiolar. Sonuçta oraya erkekelr de gelio. Karnimiz sırtımiz açıkken söylemeyle kapı kpanio. Çok rahatsız oldum bu konuda. Ayrıca en çok rahatsız olduğum ikinci şey para meselesi. Ben paket aldım ve bütçemi zorlayarak çok yüklü bı miktar para ödedim. E haliyle paket bitmeden kıllar bitecekmi sıkıntısı olusuo. Çünkü bı paket daha alacak bütçem yok. Sonuçta bütçe meselesi bu. Kadın bana paket alırsam indirimli olacağını indirimin ay sonunda biteceğini ve acele etmem gerektiğini söyledi. İnandm aldm. Bı kaç seans sonra bı uzman olark paket yeter mi sizce diye sorunca kılların durumuna bile bakmadan hemen bı paket daha al diye bana paket satmaya çalıştı. Her gördüğü yerde aynı şekilde ikinci paketi satmaya calsio. Üstelik paketimin yarısı duruyo. Müşteri memnuniyeti sıfır tamamen ticaret gözüyle bakio olaya. Bu yuzden paket bittiğinde tekrar gitmeyi düşünüyorum eğer alırsam ordan almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…