• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bakırköy İğneli Epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi melin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim tuylerle ilgili ilk deneyimim 7 yıl önce lazer epilasyon ile başladı en az 20 seans yaptırmama rağmen hiç bir sonuç alamadım ve bunun yanı sıra çektiğim acı vucudumdaki yanıklar ve giden paralarimda cabası... ve yüz bölgemde olan tuylerim resmen erkek gibi sert ve uzun çıkmaya başladı o kadar çok araştırma yaptmki bu konuyla alakali tek başarılı sistemin igneli epilasyon olduğunu anladım tabi bu sosyal çevremde de dikkat çeken bir görüntü olduğu için bir arkadaşım bana SÜSEN hanimi önerdi ve bu işte tek guvenebilicegim kişinin o olduğunu da ekledi... ilk bir ön görüşme yaptık ve deneme seansı sonrasında bi an once seanslara başlamak istedim ve yüz bölgesiyle başladık ilk zamanlar sık gidiyordum çünkü çok yoğundu tuylerim 1 ayin sonunda ben bile inanamadım çıkan tuyler zayıf ve aralıklydi ve lazere boş para vermektense emin ellerde vücudumada igneli yaptırmaya karar verdim tabi bu arada annem ablam kız kardeşim de gelerek tüylerini bitirdiler... Bütün bu durumdan rahatsız arkadaşlarmİda gönül rahatliyla süsen hanima yönlendirdim aynı şekilde onlarda çok memnun kaldılar... ben yüz bölgesi,kaş,tüm kolları, kol altım,bacaklarıM ve özel bolgem olmak üzere her yerimi yaptırdım yillardir tüy sorunum yok istediğimi istedgm zaman giyebiliyorum kısaca süsen Hanımdan ve ekibinden allah bin kere razi olsun verdiğim paralar helal hoş olsun bugün olsun yine süsen hanima gözüm kapalı kendimi emanet edebilirim bu işin ehli profosyoneli be tabir edemediğm kadar başarılı isinde burda bazı insanlar kiralamak amaçlı bir sürü şey yazmışlar bir seansta tuyler kesinlikle bitmez bu işte yapmanız gereken tek şey sabır sonrası harika ötesi...

Ayrıca bir kere gittim iz kaldı diyen bayan kaç seans yaptırdım hiç öyle bir sorun yasamadim buda kanıtı bacak bolgem tertemiz ve hiç iz yok bu konuda yardıma ihtiyacı olan varsa özelden seve seve yardimci olabilirim ...

Eklentiler

• 14416537497552068670860.jpg
    14416537497552068670860.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 887
valla ben de herkes gibi deneyimlerimi paylaşıyorum.

SÜSEN

süsenin yüzümde bıraktığı bir iki kızarıklık hala sürüyor. kolumun arkası da hala kırmızı nasıl desem çil gibi pembe noktalat var. kolumun alt tarafındaki izler ise ilk yapıldığında mercimek tanesi kadar yanmıştı, bir kaç ay sonra tamamen geçti . Süsen hanım daha iyi belki ama yanındaki hanımdan sonra kollarım samimi söylüyorum iyileşmedi.

ŞEVVAL GÜZELLİK SALONU

Hande isimli kızın açtığı hasar hala kabak gibi ortada , becerebilsem size fotoğraf koycam. aylardır belirli aralıklarla acnelyse kullansam da çok yoğun bir şekilde ve nokta nokta şeklinde yanıklar var. hatta bunun yanında süsendekiler iz bile değil.

DORUK GÜZELLİK

Ben songülle çalışıyorum kız işini yavaş ama allahı var çok düzgün yapıyor. Ancak bir gün songül yoktu ve diğer kızı ve hatta Gülten hanımın kendisini deneyimledim. Gülten hanım da güzel yapıyor. Ama aynı gün içerisinde iki kere altın iğnemi kırıp parasını da aldılar. Çok temiz almadılar arada hep tüyler kalmış. Ayrıca (yanlış hatırlamıyorsam sevim denen kız) tüye epilasyon yapmıyor bildiğin cımbızla koparıyor. Doruk dakikası 2.5 tl ki bu çok pahalı bence. O yüzden hassas derimde Doruk'ta gider Songülle temiz temiz çalışırım. Daha iz kalmayan yerler için (mesela alt kol gibi ) ( ve aşırı derecede kabuk bağlattıkları ve mercimek tanesi kadar yaktıkları için ) başka temiz bir yere bulursam gidebilirim .

** gelgelelim **

Ben kimseyi durduk yere karalamak ya da övmek için yapmıyorum. Zorunda değilim, sadece kötü tecrübelerimi paylaşıyorum ki başkaları da yaşamasın diye. Ben bir değil 2 kere gittim Süsen'e çılgın değilim ben de iz kalmayan yer bulduğum yerde dakikasına 2.5 tl vereyim . Tabii ki herkes gider dener, belki bazısının teni ( ki benimki de eder normalde ama ) daha iyi tolare ediyordur. Ama kesinlikle iyi işlemle kötü işlemi ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgim oldu. Ben bu illeti son 12 yıldır yaptırıyorum.

* Dorukla ilgili son ekleme**
işlem çok uzun sürüyor. 1 saatlik işlem 2 saat sürüyor ama alet atış üzerinden dakika saydığından yine 1 saat parası ödeniyor. ama benim zamanım da değerli olduğu , ve arada unutulan tüylere illet olduğum için bir de son çare Zeynep Polatı deneyeceğim sanırım . Mecidiyeköy dinlemeyeceğim. Temiz olsun , benim olsun.

herkese tüysüz izsiz hasarsız bir epilasyon deneyimi diliyorum hanımlar.

Bence sizin cildinz le ilgili sorun olabilir çünkü kaç yere gidip hiç bi yerden memnun olmamaniz normal değil ben dediğim gibi bütün aile bireylerim hatta 13 yaşındaki kuzenimi dahi götürdüm bıyık bölgesi yaptırdım inanin tertemiz ve hiç iz yok ve bu kadar yere gidip bitmemiş olması da ayrı bi sorun bence bi yerde istikrarlı devam edin sonuç mutlaka alırsınız

Bence sizin cildinz le ilgili sorun olabilir çünkü kaç yere gidip hiç bi yerden memnun olmamaniz normal değil ben dediğim gibi bütün aile bireylerim hatta 13 yaşındaki kuzenimi dahi götürdüm bıyık bölgesi yaptırdım inanin tertemiz ve hiç iz yok ve bu kadar yere gidip bitmemiş olması da ayrı bi sorun bence bi yerde istikrarlı devam edin sonuç mutlaka alırsınız
Yüzünuz kac zaman da bitti acaba

Merhabalar,
Bakırköyde iğneli epilasyon yaptırabileceğim bir yer arıyorum aylardır fakat güvenemiyorum pek çok yere. Lütfen daha önceden yaptırıp memnun kalmış olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bahçelievler de Gülşen Hanım var.30 yıllık uzman kendisi.Kesinlikle tavsiye ederim.Ben de tavsiye üzerine gitmiştim.Hatta iğneli yaptırmamaya karar vermiştim nerdeyse.Yüz bölgesi bitti,kaşa da girdik.Diğer bölgelere de devam edeceğiz.Yaklaşık 100-120 TL arası saat ücreti var.Hem hoş sohbet hem de gerçekten işinin uzmanı.Çok da elit müşterileri var.Ataköy de güzellik salonu vardı.Şimdi emekli oldu evinde devam ediyor.Kahve ve sohbet e de doyum olmuyor.Telefonunu isterseniz özelden verebilirim.

Doruk'a gittim ama yazmayı unuttum kızlar iz yok , hız da süpersonik değil ama hiç fena değil

valla kusura bakmayın ama hem süsen hanımın hem yanındaki hanımın kolumda ve yüzümde bıraktığı izlere 7 ay sonra bakarken size bu mesajı yazarken bile gözüme çarpıyorken dediklerinize inanamıyorum. Doruk güzellik salonunda bu işi yapılması gerektiği gibi yapıyorlar, ortadoğu usülü değil, amerikada yaptırdığım gibi. ya hiç kabuk olmuyor ya da çok belli belirsiz oluyor ve tertemiz oldu izsiz oldu. Ha nedir bence Doruk rakiplerine bakarsak çok çok pahalı ve oraya daha 1 hafta önce artık son şans diye gittim. sağolsunlar gerçekten erkek arkadaşıma "istanbulda aradığım iğneli epilasyoncuyu buldum" dedim. Ha doruk gibi işini iyi yapan ve benim bilmediğim yerler var mıdır vardır belki , ben çok aradım bulamadım ama kesinlikle bu izlere baka baka hiç bir kızın yanmasını istemem. Şevval güzellik'te Hande isimli kız vücudumda geri dönüşü olmayacak hasarlar bıraktı. Bunun üzerine Süsen'de kolumun üstüne ve arkasına ve bilek hizama ve dirseğime yaptıkları her yerde kırmızı kırmızı lekeler var kızlar. Herkesin cildi bir değil, ha benimki de çok hassas bir cilt değil senelerdir iğneli yaptırırdım hiç iz kalmamıştı ta ki epilasyoncum işi bırakana kadar. buralara gidip kendinizi yakmayın.

NOT : Dorukta tüyü kökten çekmiyor, zayıf akım verip kılı yuvasından çıkarıyor, o yüzden "bu işte olması gereken hissi" yaşıyosunuz ama ben Süsen'de o yüksek akıma rağmen "tıpkı cımbızla kökünden alınmış gibi" tüylerim çekildi"

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu işi bi Florida-Daytona Beach- Dolores yapıyor benim gördüğüm bir de Doruk Güzellik. Ha varsa Doruk gibi bildiğiniz daha ekonomik bir yer beni de bilgilendirirseniz sevinirim, Bakırköy civarlarında. Param cebime kalır . Dorukta saati 130.

Bahçelievler de Gülşen Hanım var.30 yıllık uzman kendisi.Kesinlikle tavsiye ederim.Ben de tavsiye üzerine gitmiştim.Hatta iğneli yaptırmamaya karar vermiştim nerdeyse.Yüz bölgesi bitti,kaşa da girdik.Diğer bölgelere de devam edeceğiz.Yaklaşık 100-120 TL arası saat ücreti var.Hem hoş sohbet hem de gerçekten işinin uzmanı.Çok da elit müşterileri var.Ataköy de güzellik salonu vardı.Şimdi emekli oldu evinde devam ediyor.Kahve ve sohbet e de doyum olmuyor.Telefonunu isterseniz özelden verebilirim.

Rica etsem bana da numarayi ve adresi ozelden mesaj atabilir misiniz

merhaba. bakırkoyde doruk guzellik merkezine gittim ben de 2 gun once. suan ufak kabuklanmalar var bıyık bolgemde. umarım cabucak gecer sorunsuz. işlem yapan bayandan memnun kaldım ancak odaya insanların girip cıkması beni rahatsız etti.bir de pahalı, dk 3tl.

merhaba. bakırkoyde doruk guzellik merkezine gittim ben de 2 gun once. suan ufak kabuklanmalar var bıyık bolgemde. umarım cabucak gecer sorunsuz. işlem yapan bayandan memnun kaldım ancak odaya insanların girip cıkması beni rahatsız etti.bir de pahalı, dk 3tl.
Bnde ust katta nekAdar var dakikas 2.50ama cok yardimci oluyor para konusunda fazladan da yapıyor yasli bi hanm isinin ehli yıllarn tecrübesi var onda keşke onu deneseydiniz hatta haftaya cumartesi randevum var cok menunm

Bnde ust katta nekAdar var dakikas 2.50ama cok yardimci oluyor para konusunda fazladan da yapıyor yasli bi hanm isinin ehli yıllarn tecrübesi var onda keşke onu deneseydiniz hatta haftaya cumartesi randevum var cok menunm
neka'ya da rastlamıstım arastırırken, ama doruka gittim nedense. neyse birdahakine orayı denerim olmazsa. sagolun oneri icin:)

arkadaşlar vücudunuzda iz kaldıysa şikayet edin gerçekten bu o kadar basit birşey değil hizmet almak için anlaşma yapıyorsunuz ve kalıcı hasar bırakıyor. Para için insanların vücudu,sağlığı,psikolojisiyle oynamak çok ahlaksızca. ve reklam için kalitesiz yerleri öneren doğru olmayan bilgiler veren kişileri de vicdanlı olmaya davet ediyorum.

Doruk'a gittim ama yazmayı unuttum kızlar iz yok , hız da süpersonik değil ama hiç fena değil

valla kusura bakmayın ama hem süsen hanımın hem yanındaki hanımın kolumda ve yüzümde bıraktığı izlere 7 ay sonra bakarken size bu mesajı yazarken bile gözüme çarpıyorken dediklerinize inanamıyorum. Doruk güzellik salonunda bu işi yapılması gerektiği gibi yapıyorlar, ortadoğu usülü değil, amerikada yaptırdığım gibi. ya hiç kabuk olmuyor ya da çok belli belirsiz oluyor ve tertemiz oldu izsiz oldu. Ha nedir bence Doruk rakiplerine bakarsak çok çok pahalı ve oraya daha 1 hafta önce artık son şans diye gittim. sağolsunlar gerçekten erkek arkadaşıma "istanbulda aradığım iğneli epilasyoncuyu buldum" dedim. Ha doruk gibi işini iyi yapan ve benim bilmediğim yerler var mıdır vardır belki , ben çok aradım bulamadım ama kesinlikle bu izlere baka baka hiç bir kızın yanmasını istemem. Şevval güzellik'te Hande isimli kız vücudumda geri dönüşü olmayacak hasarlar bıraktı. Bunun üzerine Süsen'de kolumun üstüne ve arkasına ve bilek hizama ve dirseğime yaptıkları her yerde kırmızı kırmızı lekeler var kızlar. Herkesin cildi bir değil, ha benimki de çok hassas bir cilt değil senelerdir iğneli yaptırırdım hiç iz kalmamıştı ta ki epilasyoncum işi bırakana kadar. buralara gidip kendinizi yakmayın.

NOT : Dorukta tüyü kökten çekmiyor, zayıf akım verip kılı yuvasından çıkarıyor, o yüzden "bu işte olması gereken hissi" yaşıyosunuz ama ben Süsen'de o yüksek akıma rağmen "tıpkı cımbızla kökünden alınmış gibi" tüylerim çekildi"

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu işi bi Florida-Daytona Beach- Dolores yapıyor benim gördüğüm bir de Doruk Güzellik. Ha varsa Doruk gibi bildiğiniz daha ekonomik bir yer beni de bilgilendirirseniz sevinirim, Bakırköy civarlarında. Param cebime kalır . Dorukta saati 130.
Merhaba epilasyonunuz bitti mi acaba ve siz nerenize yaptiriyorsunuz ben yüz için düşünüyorum yardımcı olyrsaniz co k memnun olurum canim

buraya gelip direk susen cok iyi ona gidin desem, bilincsizce yonlendirme olabilir belki.. ama usenmezseniz lutfen tekrar okuyun ben ne yazmisim.. basimdan gecenleri paylastim.. kaşima yaptiriyorum, ki yuz gayet hassas bir bolge olsa gerek, kabak gibi de ortada.. ama iz falan olmadi.. iz olmadigi gibi sonuc aldim, cikmiyor artik kaslarim.. kimseye cevap yetistirmeden kendi icimi doktum buraya, siz direk gelip bana aaa ne yanlis yonlediriyorsunuz diye cikistiniz .. ben de sizinle munakasaya girecek degilim ama yaptiginiz hic hos degildi.. inanmamis olabilirsiniz, sizde iz kalmis olabilir.. ama bunu bu sekilde mi dile getirmeniz gerekiyor ? beni samimiyetsiz bulmaniz falan gercekten canimi cok sıktı.. sonuc olarak ben doruk'tan memnun kalmadim.. gulten hanim da , kizi guliz de (yanlis hatirlamiyorsam adini) cok tatli insanlar ,, ama benim kasimi yapan kizlar beceremedi bu isi.. gulten hanim kendi yapiyorsa belki o cok guzel yapiyordur bilemiyorum, ama doruk benim icin zaman ve para kaybi oldu... susen'den memnunum, dedigim gibi yaz bitsin yuzume baslicam.. yuzumde iz olursa gelir onu da yazarim buraya..

ha bu arada, cildiniz tepki verecek demem niye bu kadar olay oldu onu da anlamis degilim.. kendim cimbizla aldigimda bile kizariyor, yani akim verilen bir cilt yine soyluyorum ki , tepki verir yani.. kabuklanma olcak, ya da cukur olcak tabii demiyorum ki ben.. benimki de ilk yapinca bir kabariyor hafiften, krem suruyorum geciyor.. bir baskasinda daha uzun surer, bir baskasinda da kalir yani ne bileyim..

sonucta burasi bir forum.. herkes gelip yasadigini anlatabilir .. ayni benim yaptigim gibi.. sirf reklam icin gelenler de var biliyorum, adam kendisi hesap acip kendi yerini ovuyor falan.. ama ben onlardan degilim,, 08:30 - 17:30 calisan beyaz yakaliyim, kimse de esim dostum akrabam degil... o yuzden lutfen insanlari bilincsizle yonlendirmeyin falan demeyin bana.. o zaman ben de doruk'u ovenlere gidip sizin yaptiginizi yapayim.. ooyle karsilikli atisip duralim.. olmaz ki..
Yüze basladiniz mi acaba süsen de

Benim tuylerle ilgili ilk deneyimim 7 yıl önce lazer epilasyon ile başladı en az 20 seans yaptırmama rağmen hiç bir sonuç alamadım ve bunun yanı sıra çektiğim acı vucudumdaki yanıklar ve giden paralarimda cabası... ve yüz bölgemde olan tuylerim resmen erkek gibi sert ve uzun çıkmaya başladı o kadar çok araştırma yaptmki bu konuyla alakali tek başarılı sistemin igneli epilasyon olduğunu anladım tabi bu sosyal çevremde de dikkat çeken bir görüntü olduğu için bir arkadaşım bana SÜSEN hanimi önerdi ve bu işte tek guvenebilicegim kişinin o olduğunu da ekledi... ilk bir ön görüşme yaptık ve deneme seansı sonrasında bi an once seanslara başlamak istedim ve yüz bölgesiyle başladık ilk zamanlar sık gidiyordum çünkü çok yoğundu tuylerim 1 ayin sonunda ben bile inanamadım çıkan tuyler zayıf ve aralıklydi ve lazere boş para vermektense emin ellerde vücudumada igneli yaptırmaya karar verdim tabi bu arada annem ablam kız kardeşim de gelerek tüylerini bitirdiler... Bütün bu durumdan rahatsız arkadaşlarmİda gönül rahatliyla süsen hanima yönlendirdim aynı şekilde onlarda çok memnun kaldılar... ben yüz bölgesi,kaş,tüm kolları, kol altım,bacaklarıM ve özel bolgem olmak üzere her yerimi yaptırdım yillardir tüy sorunum yok istediğimi istedgm zaman giyebiliyorum kısaca süsen Hanımdan ve ekibinden allah bin kere razi olsun verdiğim paralar helal hoş olsun bugün olsun yine süsen hanima gözüm kapalı kendimi emanet edebilirim bu işin ehli profosyoneli be tabir edemediğm kadar başarılı isinde burda bazı insanlar kiralamak amaçlı bir sürü şey yazmışlar bir seansta tuyler kesinlikle bitmez bu işte yapmanız gereken tek şey sabır sonrası harika ötesi...
Süsen güzellik nerede acaba ?

Back