Benim tuylerle ilgili ilk deneyimim 7 yıl önce lazer epilasyon ile başladı en az 20 seans yaptırmama rağmen hiç bir sonuç alamadım ve bunun yanı sıra çektiğim acı vucudumdaki yanıklar ve giden paralarimda cabası... ve yüz bölgemde olan tuylerim resmen erkek gibi sert ve uzun çıkmaya başladı o kadar çok araştırma yaptmki bu konuyla alakali tek başarılı sistemin igneli epilasyon olduğunu anladım tabi bu sosyal çevremde de dikkat çeken bir görüntü olduğu için bir arkadaşım bana SÜSEN hanimi önerdi ve bu işte tek guvenebilicegim kişinin o olduğunu da ekledi... ilk bir ön görüşme yaptık ve deneme seansı sonrasında bi an once seanslara başlamak istedim ve yüz bölgesiyle başladık ilk zamanlar sık gidiyordum çünkü çok yoğundu tuylerim 1 ayin sonunda ben bile inanamadım çıkan tuyler zayıf ve aralıklydi ve lazere boş para vermektense emin ellerde vücudumada igneli yaptırmaya karar verdim tabi bu arada annem ablam kız kardeşim de gelerek tüylerini bitirdiler... Bütün bu durumdan rahatsız arkadaşlarmİda gönül rahatliyla süsen hanima yönlendirdim aynı şekilde onlarda çok memnun kaldılar... ben yüz bölgesi,kaş,tüm kolları, kol altım,bacaklarıM ve özel bolgem olmak üzere her yerimi yaptırdım yillardir tüy sorunum yok istediğimi istedgm zaman giyebiliyorum kısaca süsen Hanımdan ve ekibinden allah bin kere razi olsun verdiğim paralar helal hoş olsun bugün olsun yine süsen hanima gözüm kapalı kendimi emanet edebilirim bu işin ehli profosyoneli be tabir edemediğm kadar başarılı isinde burda bazı insanlar kiralamak amaçlı bir sürü şey yazmışlar bir seansta tuyler kesinlikle bitmez bu işte yapmanız gereken tek şey sabır sonrası harika ötesi...