bu arada ne demek yahu "tabii ki vücudun yanacak iz kalacak", nasıl dersiniz böyle bir şey, arkadaşlar o bizim gibi ortadoğu ülkelerinde öyle, bunca yıl amerikada yaşadıktan sonra diyebilirim ki millet de tüyünden kurtuluyor, onlarınki de cilt ama adam akıllı yapılıyor işlem , yasal düzenlemeler ona göre, her önüne gelen bir ev kiralayıp milletin derisini yakamıyor, tabii ki adam akıllı bir işlem yapılırsa çukur olmaz, iz kalmaz, hatta bazen kabuk bile olmaz. ben bunu bizzat deneyimledim. Eski aletlerle, yanlış iğnelerle , çay getirip götüren kızlara iş yaptırıyorlar. hiç birimizin bedeni deneme tahtası değil, ben gerçekten süsen hakkında yazdığınız hiç bişeye güvenemedim, bu izleri bırakan insanlar hakkında böyle şeyler yazmanız bana samimi gelmiyor, bir de referans vermeniz.
gidin görünmeyen bir yerlerinizde ( riske atacağınız bir yerlerinizde ) deneyin kızlar, ne dediğimi anlayacaksınız, sonuçta kendi bedeniniz .
"atarlı yaklaşım" sizin üslubunuz olmuş , sizinle şahsen münakaşaya girecek değilim, ama bu sitede gördüğüm bilinçsizce yönlendirmeler , ki bunlardan biri de süsen hakkındaydı, cildimde geri dönülmez hasarlara yol açtı. Bilinçsizce, bu forumu takip eden hanımlara yanlış yönlendirmeler yapılıyor. cildinizin tepki vermesi ucu açık bir kavram, iyi işlemde cilt o tepkiyi vermez, veya çok tolare edilebilir seviyelerde verir; bu kızarıklık, kısa süren minicik kabuklanmalar, ve izsiz bir cilttir. üzerine basa basa söylüyorum ki (ben de lazerline-bakırköy'e yıllarca gittim) lazerline 'dan kalanları toplattığım koluma yapılan 3-4 işlemden sonra ilk kez süsende yaptırdığım işlem sonrası aylar sonra hala dirseklerimde omzumda bileklerimde kırmızı benek lekeler var, ki çok çok iyi baktım. işlem yapıldıktan sonra mercimek büyüklüğünde yanıklar olmuştu, ki bu çok büyük. süsen'e de burda ilk gördüğüm yoruma aldanarak gitmiştim çünkü daha önce gittiğim Şevval güzellik salonunda cildim "ilk kez" mahvolmuştu. dermatolog izlerin büyük bir kısmının kalıcı olduğunu belirtti. Burda görüp süsene gittikten sonra farkettim ki biraz daha aşağıdaki yorumları okusaydım başka bir müşterisi daha süseni "objektif" değerlendirmiş, iz bıraktığını söylemiş. Yani vaktim olsa gerçekten öncellikle Şevval'i dava bile edebilirdim.
İki mekan da kendini biraz belli ediyor, kendinizi uzman ellerde hissetmiyorsunuz aslında, merdiven altı evden bozma, sorumluluk alan bir işletmeden uzak bir görüntü sergiliyorlar.
doruğa da daha geçen hafta gittim, altın iğne kulanan şimdiye kadar gördüğüm ilk yer, işlemi de daha önce amerikada deneyimlediğim gibi yaptıklarını gördüğümde umduğumu buldum dedim sonunda. ne kabuk oldu ne de bir iz. ama seans uzunluğunu henüz bir kere gittiğim için kestiremiyorum.
yani bir yazılanları okuyorum bir de izlerime bakıyorum , inanmamam çok doğal sanırım.
Bende neka ya gtmeyi düşünüyorum cok arastrdim kimseye guvenemiyorum.neka icin kimseye bişey yazmıyor du Allahtan siz yazdiniz.ben epilasyon magduruyum seneye dugunum var.pskolojim alt üst olmuştu. Genelin olarak koye gtcem çünkü oralar buralar gibi degl. Oyuzden cokkosrkmustm.ramazanin ilk haftası görüşmeye gttm nekaya.yasca büyük olan hanim hosuma gitti.60yildir bu isin icinde deneme atışı yapti hicbirsey kullanmama ragmen izler bi haftada gecti gtti.senye kadar biter dedi korkma dedi.duzenli gelmen yeterli dedi.iz icin sordum. Öyle bisi yok dedi.bilmiyorum suan tatile cikacakmis geldigi gibi gidicem.Allah yardimcimiz olsun.Hanımlar bence birbirinizi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. Ben de hem lazer hem iğneli epilasyon geçmişi hareketli biriyim. Çok farklı yerler denedim. Yüzündeki bütün tüylerden kurtulan bir arkadaşımın gittiği bayan benim yüzümde bırakın sonuç almayı verdiğim paralarla köşeyi döndü diyebilirim Konya-Torun Güzellik- Nihal Hanım(!). Arkadaşım kalın ve siyah tüylerinden kurtulmuşken ben haftada 2 3 kez gidip cımbızla çekilen tüylerimi hissede hissede kızarıklarla günlerce gezmek zorunda kaldım. Yani yapan ele bağlı olduğu kadar meslek etiğine de bağlı. Bitirmeyi isterse bitiriyor. Gelelim iz meselesine... Konya'da başka bir yere daha bıyık için gittim, yine başka bir arkadaşımda izden eser yok kızın yüzü ay gibi. Bense üzerinden 7 ay geçmesine rağmen pahalı fondotenlerle gezebiliyorum. Bakırköy konusuna gelince... Yalnızca yazları gelebildiğim İstanbul'da kadınlar kulübünde okuyup Bakırköy NEKA'da Esin Hanıma gittim. İyi ki gitmişim. Daha ilk seansta çene tüylerim %80 azaldı. Yalnızca yazları gelmekle 4 5 seansta çenemden kurtuldum. Ama bıyıklarımla oynatmak istemiyorum bir süre. Şu izler, lekeler için kış dönemindeki tedavileri araştırıyorum. Mutlaka Esin Hanıma uğrayın derim. Geçen hafta fayüllerime gittim 10 gün içinde kabuklanma kalmıyor. 1 saati 150tl yarım saati 75 tl iğne 25 tl. Evinde yapıyor. Çok tatlı bir bayan. Çok da tecrübeli. Sorularınıza açığım.
Bende neka ya gtmeyi düşünüyorum cok arastrdim kimseye guvenemiyorum.neka icin kimseye bişey yazmıyor du Allahtan siz yazdiniz.ben epilasyon magduruyum seneye dugunum var.pskolojim alt üst olmuştu. Genelin olarak koye gtcem çünkü oralar buralar gibi degl. Oyuzden cokkosrkmustm.ramazanin ilk haftası görüşmeye gttm nekaya.yasca büyük olan hanim hosuma gitti.60yildir bu isin icinde deneme atışı yapti hicbirsey kullanmama ragmen izler bi haftada gecti gtti.senye kadar biter dedi korkma dedi.duzenli gelmen yeterli dedi.iz icin sordum. Öyle bisi yok dedi.bilmiyorum suan tatile cikacakmis geldigi gibi gidicem.Allah yardimcimiz olsun.
Yok yok.:) ben cok duzenli giderm aksatmadan çünkü gerçekten ihtiyacm var bni de osmanbeye yönlendirmek istediler de yok ya wsin hanimdan baska kimseyw yaptrmam deneme atisi yapti bilmiyorum konusmasibcok etkiledi.geldiyi baslacamEsin Hanım profesyonel çalışıyor. Ama sıkça tatile gidiyor :) E bu yaştan sonra yoğun çalışmak istememesi normal. Bazen kızı da onunla aynı odada işlem alıyor. Ona yönlendirmek istedi beni ama ben el değişikliği olmasın diye özellikle ondan alıyorum randevumu. Şişli'de de NEKA şubesi var ama ben oraya hiç gitmedim. Bu arada randevu iptaline çok kızıyor :) İşlerini ona göre ayarlıyormuş Bir kere gidememiştim. Sabahtan haber etmeme rağmen rahatsız oldu. Disiplinli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?