• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bakırköy İğneli Epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi melin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
7
0
86
İstanbul
Merhabalar,
Bakırköyde iğneli epilasyon yaptırabileceğim bir yer arıyorum aylardır fakat güvenemiyorum pek çok yere. Lütfen daha önceden yaptırıp memnun kalmış olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Süsen güzellik salonunun uygun olabileceğini duydum daha önce burada yaptıran biri var mı? Ben göğüs bölgesine yaptıracağım bu arada

süsen hn ı bana da önerdiler ancak yolu ters geldi bana. doruk güzellik salonuna gidiyorum ben ancak söylemem gereken bir şey var ki iğneli epilasyonun başarısı,merkeze değil, yapanın yeteneği ve tekniği ile birebir bağlı aynı yerde çalışan iki farklı kişiyle çalışmak durumunda kalmıştım işim sebebi ile, ikincisinin elinin çok daha iyi oldğunu gördüm. çünki ilk yapan kişi akımı veriyordu kıl kolayca çıkmazsa asılıp kopartıyordu e haliyle bi faydasını göremedim ilk iki seans. dediğim gibi kişiler merkezlerden daha önemli. ama ortam temiz dk 2 tl den yaptırıyorum. şimdiki bayandan gayet memnunum özellikle onu istiyorum ciddi derecede azalma oldu.

ben bakırköyde iyem güzellik salonuna gidiyorum çoook memnunum..hem temiz ve güvenilir hemde ilgililer...ödemede de kolaylık sağlıyorlar...kesinlikle tavsiye edebilirim...

biraz zaman geçmiş ama marmara forumun açık otoparkının orda garden offices var orda elit diye bir yer var öneririm gayet iyi bir yer

bu zamana kadar şevvale süsene ve epiliste gittim iğneli epilasyon için ve cildini de çok iyi tanıyan yıllarıdr da iğneli epilasyon yaptıran biriyim. bu zamana kadar hiç bir yerimde iz kalmamıştı ancak ne yazık ki iğneli epilasyoncum işi bıraktı sonrasında bakırköy şevvalde acemi hande diye bi kız var her tarafım izler içerisinde kaldı, yüzüm, bedenim her yerim korkunç izler içerisinde. sonra süsene gittim. orda da işlem çooook yavaş ilerliyor ve kollarımda yine de çok çok iyi bakmama rağmen iz kaldı . ha abartılcak bir iz değil ama bildiğin iz yani sonuçta. şevvaldeki izler 6-7 aydır hiç iyileşmedi, süsendekilerse bir 2 aydır hiç geçmedi.
son çare aldığım tavsiye üzerine epiliste gittim. çenem hiç bu kadar kabuk bağlamamıştı ama epilist hakkındaki gelişmeleri de burdan bildireceğim. bikaç kez kılı çektiğini hissettim onun da diğerlerinden daha iyi geldi ama %100 memnun kaldım diyemem şimdilik.
Bir de Doruk Güzelliği denemek istiyorum, lütfen iz , hız konularında burdan Doruk'ta iğneli yaptıranlar bir yorum yapabilir mi ?

merhaba .. yukarida adi gecen her iki guzellik salonuyla da tanisikligim oldugu icin ben de kendi hikayemi anlatmak istedim.. biraz uzun bi yazi olcak yani bilmiyorum okuyan olur mu ama neyse yazayim bakalim :)

beyaz tenli ve kara kaşlıgillerdenim.. malesef kendimi bildim bileli her gun elimde cimbiz, surekli kaslarimi yoldum.. hep siyah siyah kokler oluyordu kas ustlerimde ve ortasinda , bi de onlari sıkıyordum.. hep kirmizi, hep boyle sacma sapan izlerle dolasiyordum.. sonra bir gun internette Bakirkoy'deki solaryum merkezlerini ararken Doruk Guzellik Salonu'nun solaryum ile ilgili yazdigi yaziya denk geldim, komik bir uslupla yazilmisti, hosuma gitti .. bir de ayni benim gibi kaslarindan muzdarip bir hanfendinin yazdigi mektubu koymuslar siteye, onu da okuyunca dedim ben buraya gitmeliyim.. solaryum isini halledip igneliye basladim..

haftada 2-3 kere gidiyordum, ciktikca gidiyordum hic beklemeden.. fazla takiyordum kafaya,, zaten cimbizi birakmak baya zor olmustu benim icin.. neyse .. 8-9 ay boyunca gittim sanirim.. eli hizli olan kiz isten ayrilip yerine gercekten acemi bir kiz gelip de 20 dk suren isimi 1 saatin uzerine cikarinca biraktim.. ve malesef kas ustumdeki siyah kokler oldugu gibi duruyordu.. onca zaman bosa gitmistim.. igneli hic bir ise yaramiyormus dedim kendi kendime .. yine internette dolanirken bi yerde bu kök kök kaslardan kurtulmak icin iyi bir cilt bakimi yaptirilabilecegi, iste ölü deriden kurtulup falan filan iste yaa neyse ... Emel Acar'in programindaki Lazerline'a gittim, hazir Bakirkoy'de o da.. dedim kaslarimdan sikayetciyim, lazer mi yapcaz ne yapcaksak yapalim.. igneli yaptirin dediler,, aylarca gittim hic bi ise yaramadi dedim.. e o zaman lazer yapalim dediler, kas ortama ve ustune yaptirdim.. pammuk gibi oldu.. harika oldu super oldu... yillardir kaslarimi boyle temiz gormemistim... ama malesef o da uzun surmedi,, lazer yuzde yansima yapiyormus.. bi yerden azaltirken baska yerden cikariomus bilmem ne .. aradan biraz zaman gecti , yine kas ustlerim cikmaya basladi.. ve asil kabus, kaslarim alttan hep dokuldu ... yillarca bitsin diye ugrastigim kaslarim, bitmesini istemedigim yerlerden sapır sapır dokulup beni rus kizari gibi birakti :D guluyorum ama yani gercekten sinir bozucu bir durum.. kapkalin kaslarim incecik kaldi.. her gun kalemle boyuyordum, bi de ustune ustluk ustlerden hala cikiyor siyah siyah ..

sonra orda calisan bi kiz susen'e git dedi, igneli .. ya dedim igneli ise yaramiyo.. yariyo dedi, ordan bir baska kizin tum vucudunu susen'de bitirdigini soyledi.. akimin dogru veriliyor olmasi lazim dedi.. iyi peki dedim gittim.. bizzat Susen Hanim'la gorustum, butun bu hikayemi anlattim.. ve orda tekrar basladim.. ve daha ilk seansta gercek suratima bir tokat gibi carpti (amma tiyatral anlatiyom haa buraya kadar okuyan varsa valla helal olsun, gel seni bi öpim :* :P) Susen Hanim'in yaptiginda sadece akimi hissediyordum yogun bir sekilde, kili cektigini hic anlamiyordum.. cunku kilin kokunu yakmis oluyordu tabi.. daha once aylarca gittigim Doruk'ta hem akimi hem de kilin cekilisini hissediyordum.. vay arkadas resmen bosu bosuna aci cekmisim ve o kadar paralar bayilmisim.. 5 ay kadar oldu sanirim Susen'e baslayali.. kas ustum artik cikmyior, 1 ay gitmesem idare eder.. ha bu arada dokulen kaslarima da kalici makyaj yapti.. ondan da cok korkuyodum, yesile mora donerse diye, yok efendim donmuyor.. gayet dogal oldu (kendi kasimin yerini tabii ki tutamaz ama napalim baska care yok artik,, bi teknoloji ciksin da kusen kıllari tekrar cikartsin diye beklicem:)) yaz bitsin, tum yuzume baslicam .. haa bu arada madem bu kadar uzattim cok minik bi anektod paylasim :

Emirgan'da arkadasimin Bakery acilisi vardi oraya gitmistim, orda bir hanfendiyle tanistim.. ayak ustu sohbet muhabbet.. sonra oraya bi daha gittigimde yine denk geldim, oyle konusuyoz falan.. baktim cildi tertemiz , hic leke yok bise yok .. bir de tuy yok .. dedim ne guzel senin cildin masallah.. ay evet oyledir saol dedi.. hic tuy de yok dedim .. aaa dur orda dedi, o kendisinden degil epilasyonla bitirdim dedi.. once lazer yaptirmistim, sacma sapan cogaldi dedi, olmayan yerleden cikti.. sonra igneliyle bitirdim dedi.. nerde bitirdin dedim .. bakirkoy'de bi yer yaa dedi.. o.O (apışan surat bu anlamadiysaniz şeedim :P) Susen mi kiz yoksa dedim.. aaAAAA evet sen nerden biliosun dedi... ordan iste muhabbet devam etti..

yani uzun lafin kisasi, Susen harika .. arkadaslarima da tavsiye ediyorum.. ha bu arada , kabuk bagladi, iz yapti, cukur acti falan deniyo .. yahu kil kokune akim veriliyo, orasi mikro seviyede kurcalaniyo, tabii ki cildin buna tepki verecek.. ben hic pahali kozmetiklere bulasmadim,, ya silverdin ya bactroban.. boca ediyorum eve gelince .. bir iki gun surmeye devam ediyorum aksamlari.. azcik kizariklik oluyo geciyo ..

ulan bu kadar yazdim, simdi cevapla diycem.. cok uzun yazdiniz, su kadar karakterden sonrasini kabul edemioz diye bi mesaj gelcek.. yikilcam haa :D du bakim basiyorum.. hadi rasgele .. çüüüüüzzz :D

aha valla kabul etti.. uffff emegime saglik.. yalniz benim sasirma efekti diye yaptigim seye kendi smiley koymus, demek sistem anlamis :P ondan orasi sacma olmus kusura bakmayin kizlaar .. hepinize tüysüz gunler diliyorum :D

Doruk'a gittim ama yazmayı unuttum kızlar iz yok , hız da süpersonik değil ama hiç fena değil

valla kusura bakmayın ama hem süsen hanımın hem yanındaki hanımın kolumda ve yüzümde bıraktığı izlere 7 ay sonra bakarken size bu mesajı yazarken bile gözüme çarpıyorken dediklerinize inanamıyorum. Doruk güzellik salonunda bu işi yapılması gerektiği gibi yapıyorlar, ortadoğu usülü değil, amerikada yaptırdığım gibi. ya hiç kabuk olmuyor ya da çok belli belirsiz oluyor ve tertemiz oldu izsiz oldu. Ha nedir bence Doruk rakiplerine bakarsak çok çok pahalı ve oraya daha 1 hafta önce artık son şans diye gittim. sağolsunlar gerçekten erkek arkadaşıma "istanbulda aradığım iğneli epilasyoncuyu buldum" dedim. Ha doruk gibi işini iyi yapan ve benim bilmediğim yerler var mıdır vardır belki , ben çok aradım bulamadım ama kesinlikle bu izlere baka baka hiç bir kızın yanmasını istemem. Şevval güzellik'te Hande isimli kız vücudumda geri dönüşü olmayacak hasarlar bıraktı. Bunun üzerine Süsen'de kolumun üstüne ve arkasına ve bilek hizama ve dirseğime yaptıkları her yerde kırmızı kırmızı lekeler var kızlar. Herkesin cildi bir değil, ha benimki de çok hassas bir cilt değil senelerdir iğneli yaptırırdım hiç iz kalmamıştı ta ki epilasyoncum işi bırakana kadar. buralara gidip kendinizi yakmayın.

NOT : Dorukta tüyü kökten çekmiyor, zayıf akım verip kılı yuvasından çıkarıyor, o yüzden "bu işte olması gereken hissi" yaşıyosunuz ama ben Süsen'de o yüksek akıma rağmen "tıpkı cımbızla kökünden alınmış gibi" tüylerim çekildi"

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu işi bi Florida-Daytona Beach- Dolores yapıyor benim gördüğüm bir de Doruk Güzellik. Ha varsa Doruk gibi bildiğiniz daha ekonomik bir yer beni de bilgilendirirseniz sevinirim, Bakırköy civarlarında. Param cebime kalır . Dorukta saati 130.

bu arada ne demek yahu "tabii ki vücudun yanacak iz kalacak", nasıl dersiniz böyle bir şey, arkadaşlar o bizim gibi ortadoğu ülkelerinde öyle, bunca yıl amerikada yaşadıktan sonra diyebilirim ki millet de tüyünden kurtuluyor, onlarınki de cilt ama adam akıllı yapılıyor işlem , yasal düzenlemeler ona göre, her önüne gelen bir ev kiralayıp milletin derisini yakamıyor, tabii ki adam akıllı bir işlem yapılırsa çukur olmaz, iz kalmaz, hatta bazen kabuk bile olmaz. ben bunu bizzat deneyimledim. Eski aletlerle, yanlış iğnelerle , çay getirip götüren kızlara iş yaptırıyorlar. hiç birimizin bedeni deneme tahtası değil, ben gerçekten süsen hakkında yazdığınız hiç bişeye güvenemedim, bu izleri bırakan insanlar hakkında böyle şeyler yazmanız bana samimi gelmiyor, bir de referans vermeniz.
gidin görünmeyen bir yerlerinizde ( riske atacağınız bir yerlerinizde ) deneyin kızlar, ne dediğimi anlayacaksınız, sonuçta kendi bedeniniz .

Son düzenleme:
bu arada ne demek yahu "tabii ki vücudun yanacak iz kalacak", nasıl dersiniz böyle bir şey, arkadaşlar o bizim gibi ortadoğu ülkelerinde öyle, bunca yıl amerikada yaşadıktan sonra diyebilirim ki millet de tüyünden kurtuluyor, onlarınki de cilt ama adam akıllı yapılıyor işlem , yasal düzenlemeler ona göre, her önüne gelen bir ev kiralayıp milletin derisini yakamıyor, tabii ki adam akıllı bir işlem yapılırsa çukur olmaz, iz kalmaz, hatta bazen kabuk bile olmaz. ben bunu bizzat deneyimledim. Eski aletlerle, yanlış iğnelerle , çay getirip götüren kızlara iş yaptırıyorlar. hiç birimizin bedeni deneme tahtası değil, ben gerçekten süsen hakkında yazdığınız hiç bişeye güvenemedim, bu izleri bırakan insanlar hakkında böyle şeyler yazmanız bana samimi gelmiyor, bir de referans vermeniz.
gidin görünmeyen bir yerlerinizde ( riske atacağınız bir yerlerinizde ) deneyin kızlar, ne dediğimi anlayacaksınız, sonuçta kendi bedeniniz .

cok pardon ama tabii ki iz kalcak yanacak demedim ben, verilen tepkiler olmus, elbet de cildiniz bir tepki verecek dedim.. arkasindan biraz dikkat edip (ben silverdin ve bactroban kullandigimi soyledim) cildinize gore uygun bir kremi surerseniz sıkıntı olmaz diye dusunuyorum...

ben usenmedim yasadigim her seyi buraya yazdim, bire bir.. hala samimiyetsiz diyebilmenize gercekten cok sasirdim.. siz de Doruk'u referans vermissiniz, ben aylarca gittim sonuc alamadim ordan.. e o zaman siz de samimi degilsiniz.. ne sacma..

neyse, boyle atarlı yaklasımlar yerine soru sormak isteyen hanfendiler olursa seve seve cevaplarim.. herkes kendi samimiyetine baksin

"atarlı yaklaşım" sizin üslubunuz olmuş , sizinle şahsen münakaşaya girecek değilim, ama bu sitede gördüğüm bilinçsizce yönlendirmeler , ki bunlardan biri de süsen hakkındaydı, cildimde geri dönülmez hasarlara yol açtı. Bilinçsizce, bu forumu takip eden hanımlara yanlış yönlendirmeler yapılıyor. cildinizin tepki vermesi ucu açık bir kavram, iyi işlemde cilt o tepkiyi vermez, veya çok tolare edilebilir seviyelerde verir; bu kızarıklık, kısa süren minicik kabuklanmalar, ve izsiz bir cilttir. üzerine basa basa söylüyorum ki (ben de lazerline-bakırköy'e yıllarca gittim) lazerline 'dan kalanları toplattığım koluma yapılan 3-4 işlemden sonra ilk kez süsende yaptırdığım işlem sonrası aylar sonra hala dirseklerimde omzumda bileklerimde kırmızı benek lekeler var, ki çok çok iyi baktım. işlem yapıldıktan sonra mercimek büyüklüğünde yanıklar olmuştu, ki bu çok büyük. süsen'e de burda ilk gördüğüm yoruma aldanarak gitmiştim çünkü daha önce gittiğim Şevval güzellik salonunda cildim "ilk kez" mahvolmuştu. dermatolog izlerin büyük bir kısmının kalıcı olduğunu belirtti. Burda görüp süsene gittikten sonra farkettim ki biraz daha aşağıdaki yorumları okusaydım başka bir müşterisi daha süseni "objektif" değerlendirmiş, iz bıraktığını söylemiş. Yani vaktim olsa gerçekten öncellikle Şevval'i dava bile edebilirdim.
İki mekan da kendini biraz belli ediyor, kendinizi uzman ellerde hissetmiyorsunuz aslında, merdiven altı evden bozma, sorumluluk alan bir işletmeden uzak bir görüntü sergiliyorlar.
doruğa da daha geçen hafta gittim, altın iğne kulanan şimdiye kadar gördüğüm ilk yer, işlemi de daha önce amerikada deneyimlediğim gibi yaptıklarını gördüğümde umduğumu buldum dedim sonunda. ne kabuk oldu ne de bir iz. ama seans uzunluğunu henüz bir kere gittiğim için kestiremiyorum.

yani bir yazılanları okuyorum bir de izlerime bakıyorum , inanmamam çok doğal sanırım.

"atarlı yaklaşım" sizin üslubunuz olmuş , sizinle şahsen münakaşaya girecek değilim, ama bu sitede gördüğüm bilinçsizce yönlendirmeler , ki bunlardan biri de süsen hakkındaydı, cildimde geri dönülmez hasarlara yol açtı. Bilinçsizce, bu forumu takip eden hanımlara yanlış yönlendirmeler yapılıyor. cildinizin tepki vermesi ucu açık bir kavram, iyi işlemde cilt o tepkiyi vermez, veya çok tolare edilebilir seviyelerde verir; bu kızarıklık, kısa süren minicik kabuklanmalar, ve izsiz bir cilttir. üzerine basa basa söylüyorum ki (ben de lazerline-bakırköy'e yıllarca gittim) lazerline 'dan kalanları toplattığım koluma yapılan 3-4 işlemden sonra ilk kez süsende yaptırdığım işlem sonrası aylar sonra hala dirseklerimde omzumda bileklerimde kırmızı benek lekeler var, ki çok çok iyi baktım. işlem yapıldıktan sonra mercimek büyüklüğünde yanıklar olmuştu, ki bu çok büyük. süsen'e de burda ilk gördüğüm yoruma aldanarak gitmiştim çünkü daha önce gittiğim Şevval güzellik salonunda cildim "ilk kez" mahvolmuştu. dermatolog izlerin büyük bir kısmının kalıcı olduğunu belirtti. Burda görüp süsene gittikten sonra farkettim ki biraz daha aşağıdaki yorumları okusaydım başka bir müşterisi daha süseni "objektif" değerlendirmiş, iz bıraktığını söylemiş. Yani vaktim olsa gerçekten öncellikle Şevval'i dava bile edebilirdim.
İki mekan da kendini biraz belli ediyor, kendinizi uzman ellerde hissetmiyorsunuz aslında, merdiven altı evden bozma, sorumluluk alan bir işletmeden uzak bir görüntü sergiliyorlar.
doruğa da daha geçen hafta gittim, altın iğne kulanan şimdiye kadar gördüğüm ilk yer, işlemi de daha önce amerikada deneyimlediğim gibi yaptıklarını gördüğümde umduğumu buldum dedim sonunda. ne kabuk oldu ne de bir iz. ama seans uzunluğunu henüz bir kere gittiğim için kestiremiyorum.

yani bir yazılanları okuyorum bir de izlerime bakıyorum , inanmamam çok doğal sanırım.

buraya gelip direk susen cok iyi ona gidin desem, bilincsizce yonlendirme olabilir belki.. ama usenmezseniz lutfen tekrar okuyun ben ne yazmisim.. basimdan gecenleri paylastim.. kaşima yaptiriyorum, ki yuz gayet hassas bir bolge olsa gerek, kabak gibi de ortada.. ama iz falan olmadi.. iz olmadigi gibi sonuc aldim, cikmiyor artik kaslarim.. kimseye cevap yetistirmeden kendi icimi doktum buraya, siz direk gelip bana aaa ne yanlis yonlediriyorsunuz diye cikistiniz .. ben de sizinle munakasaya girecek degilim ama yaptiginiz hic hos degildi.. inanmamis olabilirsiniz, sizde iz kalmis olabilir.. ama bunu bu sekilde mi dile getirmeniz gerekiyor ? beni samimiyetsiz bulmaniz falan gercekten canimi cok sıktı.. sonuc olarak ben doruk'tan memnun kalmadim.. gulten hanim da , kizi guliz de (yanlis hatirlamiyorsam adini) cok tatli insanlar ,, ama benim kasimi yapan kizlar beceremedi bu isi.. gulten hanim kendi yapiyorsa belki o cok guzel yapiyordur bilemiyorum, ama doruk benim icin zaman ve para kaybi oldu... susen'den memnunum, dedigim gibi yaz bitsin yuzume baslicam.. yuzumde iz olursa gelir onu da yazarim buraya..

ha bu arada, cildiniz tepki verecek demem niye bu kadar olay oldu onu da anlamis degilim.. kendim cimbizla aldigimda bile kizariyor, yani akim verilen bir cilt yine soyluyorum ki , tepki verir yani.. kabuklanma olcak, ya da cukur olcak tabii demiyorum ki ben.. benimki de ilk yapinca bir kabariyor hafiften, krem suruyorum geciyor.. bir baskasinda daha uzun surer, bir baskasinda da kalir yani ne bileyim..

sonucta burasi bir forum.. herkes gelip yasadigini anlatabilir .. ayni benim yaptigim gibi.. sirf reklam icin gelenler de var biliyorum, adam kendisi hesap acip kendi yerini ovuyor falan.. ama ben onlardan degilim,, 08:30 - 17:30 calisan beyaz yakaliyim, kimse de esim dostum akrabam degil... o yuzden lutfen insanlari bilincsizle yonlendirmeyin falan demeyin bana.. o zaman ben de doruk'u ovenlere gidip sizin yaptiginizi yapayim.. ooyle karsilikli atisip duralim.. olmaz ki..

hanımefendi, konu amacından sapmasın zaten yazdıklarımda sizi işaret etmedim, ben de deneyimlerimi ve bu deneyimlerim sonucu hissettiklerimi yazdım ben de burda fantazi dünyamı anlatmıyorum. İnsanları yanlış yönlendirmemek adına diyorum ki belki şans eseri belki başka bişey bilmiyorum sizin deneyiminiz ama orası işlemi iyi uygulamayan bir yer, ki bunu hem yapım aşamasında deneyimledim hem de izlerini taşıyorum. dorukla ilgili de eleştirilerinizi pekala yazabilirsiniz ki yazmışsınız, ben de 1 seans gitim 2 hafta oldu hala göbek bölgemde ve çenemde tüyler çıkmadı, ve çok deneyimli olduğum için işlemi doğru uyguladıklarını söyleyebilirim. Fakat gerçekten çok pahalı. Bu yüzden daha önce birisi İYEM 'i önermiş, iyem hakkında da daha ayrıntılı deneyim paylaşılırsa çok sevinirim. Olmadı sırf doruk geniş bölge çalışmak için pahalı diye gidip kendim gözleyeceğim.
Sizi alındırmak istemedim, öyle olduysa lütfen kusura bakmayın ancak dediğim gibi benim izlerimi siz görseniz siz bile kaşınıza inanamayabilir, şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Son olarak "bazıları çukur oluyor, kabuk oluyor diyor tabii ki cildiniz tepki verecek" yazdığınızda ben bu tepkileri normal karşıladığınız gibi bir sonuç çıkardım sanki "çukur, kabuk, iz olması normal" dermişsiniz gibi, yanlış anlamış olabilirim sizi ama bu demektir ki okuyan diğer hanımlar da yanlış anlayabilir, bu yüzden yine sizi işaret etmeden dedim ki "arkadaşlar bu tarz tepkiler iyi işlem yapıldığında 'normal' değil . umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Ramazan ramazan gerginlik değil maksat, burda hepimiz aynı sorunlardan muzdaribiz birbirimize bir kapı açabilelim. Okuyanlardan da bu şahsileştirme için kendi namıma özür dilerim . konuya dönecek olursak İYEM hakkında ayrıntılı bilgi verebilirse giden arkadaşlar çok mutlu olurum :) fiyat, kullanılan iğne, kabuklanma , iz ve sürat konusunda :) bu arada bana yanlış hatırlamıyorsam dorukta songül isimli genç bir kız yaptı

Hanımlar bence birbirinizi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. Ben de hem lazer hem iğneli epilasyon geçmişi hareketli biriyim. Çok farklı yerler denedim. Yüzündeki bütün tüylerden kurtulan bir arkadaşımın gittiği bayan benim yüzümde bırakın sonuç almayı verdiğim paralarla köşeyi döndü diyebilirim Konya-Torun Güzellik- Nihal Hanım(!). Arkadaşım kalın ve siyah tüylerinden kurtulmuşken ben haftada 2 3 kez gidip cımbızla çekilen tüylerimi hissede hissede kızarıklarla günlerce gezmek zorunda kaldım. Yani yapan ele bağlı olduğu kadar meslek etiğine de bağlı. Bitirmeyi isterse bitiriyor. Gelelim iz meselesine... Konya'da başka bir yere daha bıyık için gittim, yine başka bir arkadaşımda izden eser yok kızın yüzü ay gibi. Bense üzerinden 7 ay geçmesine rağmen pahalı fondotenlerle gezebiliyorum. Bakırköy konusuna gelince... Yalnızca yazları gelebildiğim İstanbul'da kadınlar kulübünde okuyup Bakırköy NEKA'da Esin Hanıma gittim. İyi ki gitmişim. Daha ilk seansta çene tüylerim %80 azaldı. Yalnızca yazları gelmekle 4 5 seansta çenemden kurtuldum. Ama bıyıklarımla oynatmak istemiyorum bir süre. Şu izler, lekeler için kış dönemindeki tedavileri araştırıyorum. Mutlaka Esin Hanıma uğrayın derim. Geçen hafta fayüllerime gittim 10 gün içinde kabuklanma kalmıyor. 1 saati 150tl yarım saati 75 tl iğne 25 tl. Evinde yapıyor. Çok tatlı bir bayan. Çok da tecrübeli. Sorularınıza açığım.

Merhaba
Öncelikle şunu söyleyeyim uzun süredir iğneli epilasyon yaptırıyorum. Sürekli gittiğim yerdeki uzman tatılde oldugu için bakırköyde bir yer bulayım dedim. Ve buradan biraz araştırma yaptım bahsettiğiniz doruk güzelliğe gittim. İlk süsene gideyim dedim ama süsen hanım tatilde denince doruga gıttım. Giderken buradakı yorumlara bakarak belli bir beklentiyle gıttım. Biraz pahalı gelebilir gibi yorumlarda okudugum ıcın bunun karsılıgındada birşeyler bekletim. İlk dikkatımı ceken klımaların acık olmamasıydı. Şimdi ne alaka klima diyiceksiniz ben önemsiyorum. Beni işlemin yapılacağı odaya aldılar. Ordakı klımada kapalı tabıkı. Aynı zamanda işlem yapılırken odanın kapısı acık kaldıgı gıbı balkondada birileri oturmaya gectıler. Bana sevgi adında bir bayan işlem yaptı. Yasının 28- 35 yas arası oldugunu tahmın ettıgım sankı yenı işlem yapmaya başlamış izlenimine kapıldım. İğnemin oldugunu söyledim o iğnenin olmayacağını söyleyip yeni bir iğne verdiler. Tüyleri almaya başlayınca tuylerin cekildiğini hissettiğimi söyledim sonrasında daha az hissettim. Yaklasık üç yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum elinın çok yavas oldugunu ve profosyenel olmadıgını söyleyebilirim. Kol altımdakı birkaç tüyüde aldırmak istediğimi kapıyı kapatıp kapatmayacagını sordum kapıyı kapattı. Sonra klımanın kumandasını bulup getirdi. Bunları söylüyorum çünkü bu sırada dk durdurmadı. Ortalama 3 dk sürdü. İşlem bittikten sonra ödemeyi oranın sahıbı oldugunu düşündüğüm arkada bir odada yaptım. Bu kısımda ise işlemin 17 dk surdugunu söylediler. Dk 2,5 tl imiş. İğnede 20 liraymıs. Toplam 63 liraymış. Arada gecen o zamanı cıkarmadıkları gıbı kusuratlarıda yuvarlayıp 63 e tamamlamıslar. Ha bu arada kredı kartı olunca 6 lira fark alıyorlarmıs...

Benim izlenimim çok vasat.... Alınan paraya göre hele kesinlikle verdikleri hizmetin karşılığı bu değil. Bir güzellik merkezi işletiyorsan ve verdiğin hizmetin karşılıgın max ücret alıyorsan herşeyi ona göre yapıcaksın. O duvarları oyle kır pas içinde bırakmıyıcaksın. Burdan olsa olsa merdıven altı kuafor olur. Devamlı gıttıgım yerle kıyaslayınca çok iyi bir merkeze gittiğimi daha iyi anladım.

Hanımlar bence birbirinizi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. Ben de hem lazer hem iğneli epilasyon geçmişi hareketli biriyim. Çok farklı yerler denedim. Yüzündeki bütün tüylerden kurtulan bir arkadaşımın gittiği bayan benim yüzümde bırakın sonuç almayı verdiğim paralarla köşeyi döndü diyebilirim Konya-Torun Güzellik- Nihal Hanım(!). Arkadaşım kalın ve siyah tüylerinden kurtulmuşken ben haftada 2 3 kez gidip cımbızla çekilen tüylerimi hissede hissede kızarıklarla günlerce gezmek zorunda kaldım. Yani yapan ele bağlı olduğu kadar meslek etiğine de bağlı. Bitirmeyi isterse bitiriyor. Gelelim iz meselesine... Konya'da başka bir yere daha bıyık için gittim, yine başka bir arkadaşımda izden eser yok kızın yüzü ay gibi. Bense üzerinden 7 ay geçmesine rağmen pahalı fondotenlerle gezebiliyorum. Bakırköy konusuna gelince... Yalnızca yazları gelebildiğim İstanbul'da kadınlar kulübünde okuyup Bakırköy NEKA'da Esin Hanıma gittim. İyi ki gitmişim. Daha ilk seansta çene tüylerim %80 azaldı. Yalnızca yazları gelmekle 4 5 seansta çenemden kurtuldum. Ama bıyıklarımla oynatmak istemiyorum bir süre. Şu izler, lekeler için kış dönemindeki tedavileri araştırıyorum. Mutlaka Esin Hanıma uğrayın derim. Geçen hafta fayüllerime gittim 10 gün içinde kabuklanma kalmıyor. 1 saati 150tl yarım saati 75 tl iğne 25 tl. Evinde yapıyor. Çok tatlı bir bayan. Çok da tecrübeli. Sorularınıza açığım.
Bende neka ya gtmeyi düşünüyorum cok arastrdim kimseye guvenemiyorum.neka icin kimseye bişey yazmıyor du Allahtan siz yazdiniz.ben epilasyon magduruyum seneye dugunum var.pskolojim alt üst olmuştu. Genelin olarak koye gtcem çünkü oralar buralar gibi degl. Oyuzden cokkosrkmustm.ramazanin ilk haftası görüşmeye gttm nekaya.yasca büyük olan hanim hosuma gitti.60yildir bu isin icinde deneme atışı yapti hicbirsey kullanmama ragmen izler bi haftada gecti gtti.senye kadar biter dedi korkma dedi.duzenli gelmen yeterli dedi.iz icin sordum. Öyle bisi yok dedi.bilmiyorum suan tatile cikacakmis geldigi gibi gidicem.Allah yardimcimiz olsun.

Bende neka ya gtmeyi düşünüyorum cok arastrdim kimseye guvenemiyorum.neka icin kimseye bişey yazmıyor du Allahtan siz yazdiniz.ben epilasyon magduruyum seneye dugunum var.pskolojim alt üst olmuştu. Genelin olarak koye gtcem çünkü oralar buralar gibi degl. Oyuzden cokkosrkmustm.ramazanin ilk haftası görüşmeye gttm nekaya.yasca büyük olan hanim hosuma gitti.60yildir bu isin icinde deneme atışı yapti hicbirsey kullanmama ragmen izler bi haftada gecti gtti.senye kadar biter dedi korkma dedi.duzenli gelmen yeterli dedi.iz icin sordum. Öyle bisi yok dedi.bilmiyorum suan tatile cikacakmis geldigi gibi gidicem.Allah yardimcimiz olsun.

Esin Hanım profesyonel çalışıyor. Ama sıkça tatile gidiyor :) E bu yaştan sonra yoğun çalışmak istememesi normal. Bazen kızı da onunla aynı odada işlem alıyor. Ona yönlendirmek istedi beni ama ben el değişikliği olmasın diye özellikle ondan alıyorum randevumu. Şişli'de de NEKA şubesi var ama ben oraya hiç gitmedim. Bu arada randevu iptaline çok kızıyor :) İşlerini ona göre ayarlıyormuş Bir kere gidememiştim. Sabahtan haber etmeme rağmen rahatsız oldu. Disiplinli...

Esin Hanım profesyonel çalışıyor. Ama sıkça tatile gidiyor :) E bu yaştan sonra yoğun çalışmak istememesi normal. Bazen kızı da onunla aynı odada işlem alıyor. Ona yönlendirmek istedi beni ama ben el değişikliği olmasın diye özellikle ondan alıyorum randevumu. Şişli'de de NEKA şubesi var ama ben oraya hiç gitmedim. Bu arada randevu iptaline çok kızıyor :) İşlerini ona göre ayarlıyormuş Bir kere gidememiştim. Sabahtan haber etmeme rağmen rahatsız oldu. Disiplinli...
Yok yok.:) ben cok duzenli giderm aksatmadan çünkü gerçekten ihtiyacm var bni de osmanbeye yönlendirmek istediler de yok ya wsin hanimdan baska kimseyw yaptrmam deneme atisi yapti bilmiyorum konusmasibcok etkiledi.geldiyi baslacam

Back