Bakırköy cumartesi pazarı saati

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
Bakırköy cumartesi pazarına kumaş almak için gidicez İstanbula şehir dışından geldik arabayla gidicez. İşimizi erken bitirmemiz lazım pazar saat kaçta açılıyo 8 buçuk gibi gitsek açılmış olur mu

Olur sabah erkenden gidin zaten millet akın akın gidiyor.

8 de kurulmaya başlıyor. 8.30 gibi çoğunluğu kurulmuş oluyor. Yaz sezonu olduğu için o saatten giderseniz kalabalıktan girilmiyor zaten.

Olur hatta erken gitmeniz sizin için çok daha iyi zira öğlene doğru millet üstünüze üstünüze yürüyor resmen

9-10 gibi kurulmuş olur ,

Bunu buraya mı soruyorsunuz gerçekten
E sende buraya her aklına eseni soruyorsun. Başkası yapınca neden uyarma ihtiyacı hissediyorsun?

Sevgili konu sahibi saat 9 gibi kurulmuş olur. Uzun zamandır gitmedim, bilmiyorum.
Bu arada bir tekstilci olarak size Kadıköy Cuma pazarını öneririm.
Orada mü kem mel kumaşlar var, adeta bir kumaş cenneti gibi. Ayrıca çok ucuz. 45 tlye full dantel balık elbise dikmiştim ben kendime.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim tavsiyelerinizle erkenden gittim ve bizim şehire göre çok uygun kumaşlar aldım hepinize teşekkürler

Bir dahaki gelişimde inşallah cuma günü gelicem bugün bizim şehir pazarına göre yine uygun alışveriş yaptım 3 - 4 ay beni idare eder teşekkür ederim ilginize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…