Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim arkadaşım kullanıyodu dr gitti bozulmumudur die dr sen hiç penis gördün mü demiş onun buyutuyla bunun boyutu bir mi demiş ve hala kızdı evlendi geçen yıl hiç bi sorun olmamış ama ben yinede cesaret edemem :delikafadulden
Tamponun bekaret için bir sakıncası yoktur. Çünkü tampon tam vajina girişinde kalır ve hareket etmez.
Bunun dışında tampon kullanımı pedlerden kat kat daha rahattır. Hele de yaz günlerinde altınızdaki o ıslak bez hissinden kurtulmak çok güzel bir şey. Ayrıca kanı vücut dışına çıkmadan yani henüz oksijenle temas etmeden emdiği için oluşabilecek kötü kokuları da önlüyor. Denize, havuza, spora, dans herşeye rahat rahat koşabiliyorsunuz. Yani özetle içiniz rahat olsun, korkmadan kullanabilirsiniz. Zaten bir kere tampon kullandığınızda anlayacaksınız pedlerin ne kadar rahatsız olduğunu. :)
kızlık zarı vajina girişinde hemen hemen 1 cm içerdedir.tomponun boyu da en az 3 cmdir.kanla birlikte şişer daha da kalınlaşır.boyutları biraz daha büyür.kullanılabileciğini nasıl düşünüyosunuz aklım almıyo.
ayrıca rahatlığına bişey diyemem ama kadın içinde çok zararlı.toksik şoka sebep olup ölümlere yol açmıştır.kullanan kullanır ama kızlara kesinlikle denemeyin diyorum.![]()