Bakireyken Tampon kullanm

Cesaretin varsa kullan ama aben olsam kullanmazdım...
Kullanılmaz diye de biliyorum zaten...

benim arkadaşım kullanıyodu dr gitti bozulmumudur die dr sen hiç penis gördün mü demiş onun buyutuyla bunun boyutu bir mi demiş ve hala kızdı evlendi geçen yıl hiç bi sorun olmamış ama ben yinede cesaret edemem :delikafadulden

Ne olursa olsun yırtılır o zar. risk almaya degmez alın ped rahat rahat ohh ne o oyle acaba bişey olur mu derdide yok hem :)

benim arkadaşım kullanıyodu dr gitti bozulmumudur die dr sen hiç penis gördün mü demiş onun buyutuyla bunun boyutu bir mi demiş ve hala kızdı evlendi geçen yıl hiç bi sorun olmamış ama ben yinede cesaret edemem :delikafadulden

Kızlık zarını küçük parmak bile bozabiliyor ay onu doktor yapanda kabahat.

Tamponun bekaret için bir sakıncası yoktur. Çünkü tampon tam vajina girişinde kalır ve hareket etmez.
Bunun dışında tampon kullanımı pedlerden kat kat daha rahattır. Hele de yaz günlerinde altınızdaki o ıslak bez hissinden kurtulmak çok güzel bir şey. Ayrıca kanı vücut dışına çıkmadan yani henüz oksijenle temas etmeden emdiği için oluşabilecek kötü kokuları da önlüyor. Denize, havuza, spora, dans herşeye rahat rahat koşabiliyorsunuz. Yani özetle içiniz rahat olsun, korkmadan kullanabilirsiniz. Zaten bir kere tampon kullandığınızda anlayacaksınız pedlerin ne kadar rahatsız olduğunu. :)

insanlara yanlış bilgiler vermeyin bence...:olmaz:
çok tehlikeli bişey ve hiç mantıklı değil...bırakın allah aşkına oranızı kurcalamayı....ne var yani koyun pedinizi geçin....yok rahat oluyormuşta yok bilmem ne....rahat olacak diye kendi kendimi bozamam....töbe töbeeee:olmaz:

zaten hiç anlamam bu cesareti,insan kendine kendine orasına böyle şeyleri nasıl sokar....evlide olsam yapamam vallaa...ne gereksiz işler....

artı bence tehlikeli,bozabilir bekarlar kesinlikle denemesin derim.....

bozup bozmadigi hakkinda hicbir fikrm yok ama insan bilemez ki yani sahsen ben bilemem nasil yerlestirecgini ki zaten korkarim..parmaklada bozuluyormus ki tamponu yerlestirirken ayy neyse ben tuhaf oluyorum..valla ped bana rahat geliyor onu girdirmekten
ya bakireler icin olmaz diye düsünüyorum sonucta ölcüyü nasil bilecegiz Allah korusn tampon koyarkende gitmesi kötü..ben denemem

Aman be koyun pedinizi oturun tanponmuş bilmem neymiş ne uğraşacan yok bişey oldumu yok içeri kaydımı hayretkaydirigubbakcemile3

konunun "bence"sinin olamayacağını düşünüyorum. nasıl ki hepimizin kaşı gözü vücut yapısı farklıysa kızlık zarı da farklıdır. bir araştırmaya göre defalarca ilişkiye giren ve kızlık zarı ancak doğum sırasında yırtılan kadınlar varmış. dolayısıyla bakirelerin tampon kullanmadan önce jinekoloğuna başvurarak kullanıp kullanamayacağını öğrenmesi gerekir. yani "kesinlikle birşey olmaz" ya da "kesinlikle zarı bozar" şeklinde bir hükümde bulunmak yanlış. doktora başvurmadan kullanma.

kızlık zarı vajina girişinde hemen hemen 1 cm içerdedir.tomponun boyu da en az 3 cmdir.kanla birlikte şişer daha da kalınlaşır.boyutları biraz daha büyür.kullanılabileciğini nasıl düşünüyosunuz aklım almıyo.
ayrıca rahatlığına bişey diyemem ama kadın içinde çok zararlı.toksik şoka sebep olup ölümlere yol açmıştır.kullanan kullanır ama kızlara kesinlikle denemeyin diyorum. :20:

kızlık zarı vajina girişinde hemen hemen 1 cm içerdedir.tomponun boyu da en az 3 cmdir.kanla birlikte şişer daha da kalınlaşır.boyutları biraz daha büyür.kullanılabileciğini nasıl düşünüyosunuz aklım almıyo.
ayrıca rahatlığına bişey diyemem ama kadın içinde çok zararlı.toksik şoka sebep olup ölümlere yol açmıştır.kullanan kullanır ama kızlara kesinlikle denemeyin diyorum. :20:

Aynen katılıyorum bakirelerde kullanılır mı hiç :S
Bir de kan dolu o şeyin orada durması ne kadar sağlıklı olabilir?

canım bana dr vajili olduğum için regl dönemimde içeriye yabancı bir cisim girmesi duygusuna alışmam için tampon vermişti ben kullanamadım çünkü içindeki klavuzda şuna benzer bir yazı vardı içeride kan aktıkça tampon şişer 2-3 saatte bir değiştirin ipini çekip çıkarın eğer çıkaramazsanız mutlağa jinekoloğa gidin ben bu yazıyı okuyunca tabi korkumdan dokunamadım bile...bakire birinin kullanması sakıncalı bir durum ki bunu içeriye sokabilmesi zaten problem ama birde onu çıkarması var o dahada kötü bi durum...bence riske girmeye gerek yok...

Bakin kizlar, butun dedikleriniz saçma, ben 15 yasindayim ve ispanya da yasiyorum, bakireyim ve tampon kullaniyorum, hic bir sorun yok, ayrica kim koyduysa kafaniza ki o kadar kucuk bir sey nasil oyle bir zarar yapabilir fikrisi??

Bana göre kullanılmaz parmakla bozulan birşey ve hemen önde duruyor teknik olarak böyle anlatıyor doktorlar da bozmuyor demelerine katı inanmıyorum ticari bir çıkar sanki.. Ayrıca bozsa da bozmasa da kullanmam sanırım içeride materyal istemem. Unutmamanda gerekli kendisini orda çünkü. :)

Back