Bakireyken Tampon kullanm

bakireler için tamponlar var
ama sakat iş.nolur nolmaz.ondan sonra laf anlat dur
hayır bi tampona gittiğine yanar insan
neme lazım

kullanılabiliyo diye biliyorum ama ne olur ne olmaz tebi riske atmamak lazım :delphin:

ya bu konuyu bende çok merak ediyorum bundan 4 5 yıl önce o zamanlar bende bekardım ve bekar kız arkadaşımla beraber denize gitmiştik yolda bana hastalandığını söyleyince dönelim dedim yok tampon kullanacağım sorun olmaz dedi bende merak ettim hiç görmediğim bişeydi bi baktım öle minicik bir şey değildi ama anlayamadım sonra teyzeme sordum o zaman o kız değildir dedi ben kadın olduğum halde kullanmaya cesaret edemiyorum dedi evet şimdi bende kadınım ama öyle şeyler sokmaya hiç cesaret edemiyorum.sanırım benim arkadaşım kız değildi yada ben cahilim bakirelerde kullanabiliyor....

Tamponun bekaret için bir sakıncası yoktur. Çünkü tampon tam vajina girişinde kalır ve hareket etmez.
Bunun dışında tampon kullanımı pedlerden kat kat daha rahattır. Hele de yaz günlerinde altınızdaki o ıslak bez hissinden kurtulmak çok güzel bir şey. Ayrıca kanı vücut dışına çıkmadan yani henüz oksijenle temas etmeden emdiği için oluşabilecek kötü kokuları da önlüyor. Denize, havuza, spora, dans herşeye rahat rahat koşabiliyorsunuz. Yani özetle içiniz rahat olsun, korkmadan kullanabilirsiniz. Zaten bir kere tampon kullandığınızda anlayacaksınız pedlerin ne kadar rahatsız olduğunu. :)

Son düzenleme:
tampunu takıp ucunda bırakmıyosun ki..
İtebildiğin kadar derine itiyosun, zar o kadar ilerde mi sizce.. zemuszemus

Cinsel iliski yasamamis bayanlara tavsiye edilmiyor tampon kullanimi. Kimisinde kizligin zedelenmesine sebep olabiliyor. Benim kullandigim Tampon prospektüsünde "Bakire kizlarin tampon kullanmadan önce bir jinekologa danismalari önerilir" diye yaziyor.

RISKe girmeye degmez...Bi sakatlik yasarsaniz eger, ilerde hesap verme konumuna girebilirsiniz..!

:delphin:

biryerdede okumuştum bence kesinlikle sakıncalı,,eğer kızlık zarı esnek değilse, normal yapıdaysa,diyelimki içeri iterken kolay oldu içerde kan ve sıvıile şişeceğinden, boyutuda haliyle büyüyeceğinden ,çıkışı hiçte kolay olmayacaktır,kısacası bence tartışmaya bile gerek yok,kullanılmaz......

Kullanılmaz bence çünkü ben evlenmeden önce denedim o oraya girmiyor.azıcık daha ittirseydim bişi olucak diye ittirmedim. evlendikten sonra denedim gayet normal bir şekilde oldu. ama bakireyken denemmmeyinn..

tampon bakire'lere kesinlikle yasak.. arkadaşmız şey demiş.. tam olarak içeri girmez hareket etmez.. oysaki bakireliğin bozulması için 2cm'lik bir cisimin girmesi yeterlidir. Bütün kadın doğum uzmanları bakirelere tampon kulanmamaları gerektiğini söylerler.. bu şekilde bakireliğini kaybeden arkadaşlarım var.

Back