- 17 Mart 2020
- 10
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi beatifullxx
çok zor durumdayım. adetimin bittiği gün ertesi hapı almak zorunda kaldım . meni ön bölgeme boşaldı fakat bakireyim. hapı aldıktan 3 gün sonra lekelenmem oldu. hamile miymdir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor durumda olmanın sebebi de yine sensin biliyorsun değil mi ?çok zor durumdayım. adetimin bittiği gün ertesi hapı almak zorunda kaldım . meni ön bölgeme boşaldı fakat bakireyim. hapı aldıktan 3 gün sonra lekelenmem oldu. hamile miymdir?
ne yazik ki durum istek konusu da değil daha farklı durumlar var anlayamazsınız yargılamanızı normal buluyorum ben sadece sorumun cevabını arıyorumkınamamak lazım ama yaptığın hoş bir şey değil
evlen ve istek arzularını helalin sevdiğin ile geçir
gelelim soruna değilsindir ama DNA dengeni zedeliyorsun
bir an önce bu işlere ya son ver yada evliliğe adım at
aksi halde hoş sonuçlar doğurmaya bilir
Tecavuz mu ettiine yazik ki durum istek konusu da değil daha farklı durumlar var anlayamazsınız yargılamanızı normal buluyorum ben sadece sorumun cevabını arıyorum
hayır güzel kardeşim öyle olsa bakire mi olunur ? bir taciz söz konusu arkadaşım adına bu forum açıldı gerekli kişiden şikayetçi olundu ama içimiz içimizi yiyiyorTecavuz mu ettii
bakire olup hamile kalanlar var internette bu bilgi de var .. napıcağımızı bilemedikHamileysen bakire degilsin. Bakireysen hamile degilsin. Umarim korona degilsindir
Anladim allahindan bulsun o kisi o zamanhayır güzel kardeşim öyle olsa bakire mi olunur ? bir taciz söz konusu arkadaşım adına bu forum açıldı gerekli kişiden şikayetçi olundu ama içimiz içimizi yiyiyor
Tecavüz ve taciz varsa lütfen gerekli yerlere gidip şikayette bulunun burda sorunuzun cevabını aramak yerine bi hastaneye gidinne yazik ki durum istek konusu da değil daha farklı durumlar var anlayamazsınız yargılamanızı normal buluyorum ben sadece sorumun cevabını arıyorum
kardeşim gerekli her sey yapıldı fakat kan da dahi olsa şuan kan sonuçlarında bu çıkmaz bir süre gecmesi lazım öyle 1 günde hamilelik cıkmıyor. ben yardımcı olabilecek bir sonuç arıyorumTecavüz ve taciz varsa lütfen gerekli yerlere gidip şikayette bulunun burda sorunuzun cevabını aramak yerine bi hastaneye gidin
Spermler vajinaya doğru gittiyse sıkıntı var demektir bakireykende hamile kalınabiliyor çünkükardeşim gerekli her sey yapıldı fakat kan da dahi olsa şuan kan sonuçlarında bu çıkmaz bir süre gecmesi lazım öyle 1 günde hamilelik cıkmıyor. ben yardımcı olabilecek bir sonuç arıyorum