A atlikarincalikiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2023 32 1 25 15 Temmuz 2023 Konu Sahibi atlikarincalikiz #1 Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
M meldA000 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2023 15 0 27 15 Eylül 2023 Konu Sahibi atlikarincalikiz #41 atlikarincalikiz .!.: Öyle yapıcam zaten ama korkuyorum hayatıma giricek herkesi ya bu nedenden dolayı kaybedersem diye Genişletmek için tıkla... Ben bakirim vajinal kasinti yanma bende evlenmeye korkuyorum geçmiyor ölelim mi simdi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
atlikarincalikiz .!.: Öyle yapıcam zaten ama korkuyorum hayatıma giricek herkesi ya bu nedenden dolayı kaybedersem diye Genişletmek için tıkla... Ben bakirim vajinal kasinti yanma bende evlenmeye korkuyorum geçmiyor ölelim mi simdi