tedirginkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 626 103 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #21 cognitive .!.: Konunun başlığı çok fantastik gerçekten. Genişletmek için tıkla... Tam beni yansıtıyor ama kızlar durumum bundan farksız yanii
cognitive .!.: Konunun başlığı çok fantastik gerçekten. Genişletmek için tıkla... Tam beni yansıtıyor ama kızlar durumum bundan farksız yanii
AkarGider ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.791 13.670 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #22 Ahahaha alay mı ediyorsunuz yahu Valla tedirginkız diye nick alın bakire kız çelişkide diye başlık açın Nerden geldiniz kuzum kimi kandırıyorsunuz
Ahahaha alay mı ediyorsunuz yahu Valla tedirginkız diye nick alın bakire kız çelişkide diye başlık açın Nerden geldiniz kuzum kimi kandırıyorsunuz
greenjade ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 8.381 294 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #23 Konu başlığı fantastikten ziyade ekşi/inci karışımı bir şey olmuş.
cognitive 《♤♡◇♧》 Koz Maça Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2013 2.740 10.125 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #24 tedirginkz .!.: Tam beni yansıtıyor ama kızlar durumum bundan farksız yanii Genişletmek için tıkla... Hayırlısı yaa, yeterince keps aldın mı peki?
tedirginkz .!.: Tam beni yansıtıyor ama kızlar durumum bundan farksız yanii Genişletmek için tıkla... Hayırlısı yaa, yeterince keps aldın mı peki?
tedirginkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 626 103 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #25 arcLizzie .!.: Ahahaha alay mı ediyorsunuz yahu Valla tedirginkız diye nick alın bakire kız çelişkide diye başlık açın Nerden geldiniz kuzum kimi kandırıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Ne için kimi neden kandiriyim ki.. Burada kimi kandirabilirimm.. Bazen gerçekler saka gelir.
arcLizzie .!.: Ahahaha alay mı ediyorsunuz yahu Valla tedirginkız diye nick alın bakire kız çelişkide diye başlık açın Nerden geldiniz kuzum kimi kandırıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Ne için kimi neden kandiriyim ki.. Burada kimi kandirabilirimm.. Bazen gerçekler saka gelir.
vivianne Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2012 933 434 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #26 İlk beş seferde kendimi çok kötü hissetmiştim. Karnımda ağrı vardı ama o ilişkiden dolayı oluyor. Baskı yapıyor ilişki sırasında. İlk seferde resmen bir şey bıçak gibi yara yara ilerliyor. Acayip korkmuştum. Zaten ilk seferde bir avuç kadar kan geldi. tam birleşme olamadı. bir hafta sonra anca olmuştu. Birkaç kere daha kanama devam etti, sonra kesildi.
İlk beş seferde kendimi çok kötü hissetmiştim. Karnımda ağrı vardı ama o ilişkiden dolayı oluyor. Baskı yapıyor ilişki sırasında. İlk seferde resmen bir şey bıçak gibi yara yara ilerliyor. Acayip korkmuştum. Zaten ilk seferde bir avuç kadar kan geldi. tam birleşme olamadı. bir hafta sonra anca olmuştu. Birkaç kere daha kanama devam etti, sonra kesildi.
tedirginkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 626 103 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #27 vivianne .!.: İlk beş seferde kendimi çok kötü hissetmiştim. Karnımda ağrı vardı ama o ilişkiden dolayı oluyor. Baskı yapıyor ilişki sırasında. İlk seferde resmen bir şey bıçak gibi yara yara ilerliyor. Acayip korkmuştum. Zaten ilk seferde bir avuç kadar kan geldi. tam birleşme olamadı. bir hafta sonra anca olmuştu. Birkaç kere daha kanama devam etti, sonra kesildi. Genişletmek için tıkla... Senin kalın kızlık zariydi galiba canm.. Geçmiş olan.. Çok tesekkurler msjlar için..
vivianne .!.: İlk beş seferde kendimi çok kötü hissetmiştim. Karnımda ağrı vardı ama o ilişkiden dolayı oluyor. Baskı yapıyor ilişki sırasında. İlk seferde resmen bir şey bıçak gibi yara yara ilerliyor. Acayip korkmuştum. Zaten ilk seferde bir avuç kadar kan geldi. tam birleşme olamadı. bir hafta sonra anca olmuştu. Birkaç kere daha kanama devam etti, sonra kesildi. Genişletmek için tıkla... Senin kalın kızlık zariydi galiba canm.. Geçmiş olan.. Çok tesekkurler msjlar için..
P patosdoritossivilce Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 253 35 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #28 Sanmıyorum ama doktora görün istersen için rahat etsin. Bir sonraki konu başlığının 'bakire kız doktorda' olması dileğiyle :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanmıyorum ama doktora görün istersen için rahat etsin. Bir sonraki konu başlığının 'bakire kız doktorda' olması dileğiyle :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tedirginkz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 626 103 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #29 melssaw .!.: Sanmıyorum ama doktora görün istersen için rahat etsin. Bir sonraki konu başlığının 'bakire kız doktorda' olması dileğiyle :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... :)) inşallah bakire kız mutlu olur
melssaw .!.: Sanmıyorum ama doktora görün istersen için rahat etsin. Bir sonraki konu başlığının 'bakire kız doktorda' olması dileğiyle :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... :)) inşallah bakire kız mutlu olur
P patosdoritossivilce Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 253 35 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi tedirginkz #30 tedirginkz .!.: :)) inşallah bakire kız mutlu olur Genişletmek için tıkla... Seri yapalım bunu :) ayşegül serisi gibi iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tedirginkz .!.: :)) inşallah bakire kız mutlu olur Genişletmek için tıkla... Seri yapalım bunu :) ayşegül serisi gibi iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi