Bakire değilim ne yapabilirim ?

Beuatifullady84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
14
1
28
Hanımlar merhaba,
Bir ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim o zamanlar kısacası kandırıldım. Diktirmek için ve yapay kızlık zarı için param yok. Lütfen bana yardım edin bildiğiniz, duyduğunuz veya ilk geceyi atlatabildiyseniz bir yöntem varsa benimle paylaşır mısınız? İlk geceyi nasıl atlatacağım çok çaresizim. Evleneceğim kişi çok seviyorum, onu kaybedemem. Bunu ona anlatamam öğrenirse beni terk eder.

Nişanlına söyle kısmını geçiyorum, düğüne 1 ay kalmış söyleyecek olsan şimdiye kırk defa yapardın, Yapay kızlık zarı al, işe yarar mı bilemem netten araştır kullanıcı yorumlarına bak

Soylemem diyorsun diktirmem diyorsun pek yapacak bir şey yok. Keşke en başta konussaydin...

Size yardimci olamayacagim, bu konu hakkind hic bir bilgim yok.
Konuda baya olmus acilali.

Yazma sebebim.
Kizlar aklinizi basiniza alin geri dönüsü olmayan cahilliklere girmeyin. Bir konu daha gördüm az evvel baska baslikta diktirenler varmis. Kendinize bu dünyaniza eziyet etmeyin. O yazilanlar caresizlikler size ibret olsun. Bunun hem bu dünyasi hemde öteki dünyasi var. Lütfen ama lütfen kendinize sahip cikin, kendinize kiymayin.

X