• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır tonları sevenler yardımm!

öylemi dersin hiç böyle bi renk kullanmadım hayatımda genelde sarışınımdır röfle yani tşkrler

merak etme canım zaten bu renk bir iki yıkamada hemen akar sarımsı bi renge dönüşüyo heleki alt zeminin sarıymış hemen döner eski haline eğer beğenmediysende bi daha boyamazsın güle güle kullan

bende yaklaşık bir senedir bıkmadan palette tarçın bakır kullanıyorum bence bakırın en iddialı ve en tatlı tonu netten bi bak rengine istersen

ya ben bugday tenlıyım bıraz açıkmı bılmem bugday heralde bana gıdermı acep senın ten rengın ne

bende yeni yaptım bakır aynı yağmur 55 in avatarındaki rengin aynısı oldu.

bende yeni yaptım bakır aynı yağmur 55 in avatarındaki rengin aynısı oldu.

valla bemimde ööle oldu arkadaşım alışamıycam galiba herkes bana bakıyo gibi geliyo yaa şimdi merak ettiğim bunun üstüne altın karamel yapsam nası olur

bu renk bakır mıdır nasıl elde edebilirim bana yardım ederseniz sevinirim

selam bende bu paylaştıgınız ilk resmdekı gibi istiyorum saçlarımı ama rengı daha tam çözemedim netten tarıyorum o resmi bakır kahve,kahve karemel,kumral bakır hepside aynı renkte çıkıyoya siz denediysenız banada yazarmısınız ilk resmin numrasını tşkkürler

Back