Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBakır tonları sevenler yardımm!
evet canım bakır sarı bunlar.bwenim sacım suan bu renk ama kuaförde boyattım.ilk baştaki senin istediğine daha yakın.veya başka bi bakır tonunu altın sarıyla karıştırarak boyayabilirsin..
bende çok merak ediyorum tarçın bakırı araştırıyorumda benim gözler bal rengi buğday tenliyim saçlarımda kumral koyu değil yani kendi saçım diil ama oda boya o yüzden nasıl durur bilemiyorum tarçın bakır cesaret edemiyorum işte kutusundaki resim kadar açık olsun istemem
tşk ederim ilginize arkadaşlar valla dayanamayıp gittim aldım bugün tarçın bakır nolcaksa olsun artık ama ben fırçayla hiç boyamadım şimdiye kadar önce boyamı yaptıracak adam bulmam lazım
hayatımda kullandığım en marjinal renk bu oldu henüz alışamadım zira nerdeyse birebir oldu alın size tarçın bakır yakışmadı galibabilmiyorumkismile
başta resmini koyduğum renklerle alakası var mı sizce moral istiyorum galiba