• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır tonları sevenler yardımm!

1kalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
38
0
96
Kocaeli
bu renk bakır mıdır nasıl elde edebilirim bana yardım ederseniz sevinirim

Eklentiler

• $bakır.jpg
    $bakır.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 195
  • $bakır1.jpg
    $bakır1.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 202
buna benzeyen bi renk buldum galiba sizcede benziyomu direk bunu boyasam olurmu ki saçım açık kumral bu arada

Eklentiler

• $loreal 834.jpg
    $loreal 834.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 175
  • $kumral akaju.jpg
    $kumral akaju.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 182
evet canım bakır sarı bunlar.bwenim sacım suan bu renk ama kuaförde boyattım.ilk baştaki senin istediğine daha yakın.veya başka bi bakır tonunu altın sarıyla karıştırarak boyayabilirsin..

bende öyle düşünüyodum bakırla altın sarı ama hangi bakırı karıştırsam acaba hangi marka yada mesela şunlarla olur mu

Eklentiler

• $loreal 6.45.jpg
    $loreal 6.45.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 690
  • $loreal ambre.jpg
    $loreal ambre.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 161
  • $loreal 6.54.jpg
    $loreal 6.54.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 143
palette tarçın bakırla altın sarıyı karıştırabilirsin mesela yarım tüp tarçın bakır bi tüp altın sarı gibi

bende yaklaşık bir senedir bıkmadan palette tarçın bakır kullanıyorum bence bakırın en iddialı ve en tatlı tonu netten bi bak rengine istersen

bende çok merak ediyorum tarçın bakırı araştırıyorumda benim gözler bal rengi buğday tenliyim saçlarımda kumral koyu değil yani kendi saçım diil ama oda boya o yüzden nasıl durur bilemiyorum tarçın bakır cesaret edemiyorum işte kutusundaki resim kadar açık olsun istemem

zaten hiç merak etme kesinlikle kutusundaki kadar açık değil tarçın bakırla ilgili açılan konulara ve resimlere bak istersen bi fikir olur sana

tşk ederim ilginize arkadaşlar valla dayanamayıp gittim aldım bugün tarçın bakır nolcaksa olsun artık ama ben fırçayla hiç boyamadım şimdiye kadar önce boyamı yaptıracak adam bulmam lazım

şu anki halini şimdiden ekliyom anlıycanız üzere biri akşam evde çekilmiş biride dışarda bu saç ne hale gelir görücezz

Eklentiler

• $Görüntü091.jpg
    $Görüntü091.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $Görüntü076.jpg
    $Görüntü076.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 76
hayatımda kullandığım en marjinal renk bu oldu henüz alışamadım zira nerdeyse birebir oldu alın size tarçın bakır yakışmadı galibabilmiyorumkismile
başta resmini koyduğum renklerle alakası var mı sizce moral istiyorum galiba

Eklentiler

• $Görüntü095.jpg
    $Görüntü095.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $Görüntü097.jpg
    $Görüntü097.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
Back