Bakır spiral ve ilişki sonrası kanama

Bestblondie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
661
613
Merhabalar ben şubat ayında spiral taktırdım. İlk 3 ay ara kanamalarım çok oldu. Bir de yeni doğum yapmıştım. Eşimle bu süreçte ilişkiye giremedik. Bebeğimiz hiç uyumayan bir bebek zaten. Sonra ara kanamalarım bitti ve eşimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında kanamam oldu. Spiral yüzünden olmuş olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?

Bende normal spiralde ayni sorunu yasadim sürekli ara kanamalar veya asiri kanama vs oluyordu sonra cikartmaya karar verdik ve hormonlu spiral takti doktorum ilk bir kac ay yine sürekli ara kanama filan oldu düzeldi bazen spiral kayıyormus bazende vucut alisamiyor bence ama kayma yoksa olabiliyor dedi doktorum herhangi bir hastalik yoksa sorun etmememi söyledi muayene sonrasinda.Cok asiri kanama olursa zaten dedigim gibi cikartiyorlar geri sanirim bu sekilde alismamiz gerekiyor gibi bir algı oldu bende eger spiralle devam etmek istiyorsak😅

Bende normal spiralde ayni sorunu yasadim sürekli ara kanamalar veya asiri kanama vs oluyordu sonra cikartmaya karar verdik ve hormonlu spiral takti doktorum ilk bir kac ay yine sürekli ara kanama filan oldu düzeldi bazen spiral kayıyormus bazende vucut alisamiyor bence ama kayma yoksa olabiliyor dedi doktorum herhangi bir hastalik yoksa sorun etmememi söyledi muayene sonrasinda.Cok asiri kanama olursa zaten dedigim gibi cikartiyorlar geri sanirim bu sekilde alismamiz gerekiyor gibi bir algı oldu bende eger spiralle devam etmek istiyorsak😅
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ama bu resmen eziyet. Bir kaç ay daha deneyip çıkarttıracağım sanırım. Sürekli lekelenmek çok sinir bozucu

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ama bu resmen eziyet. Bir kaç ay daha deneyip çıkarttıracağım sanırım. Sürekli lekelenmek çok sinir bozucu
Bakir sipirale ben 1 sene dayanmaya calistim düzelir diye ama düzelmedi baska bir yöntemle korunmakta zor oldugu icin hormonlu spiral deneyebilirsiniz doktorunuza danisip hormonlu olan cogu kiside reglide ya tamamen kesiyor ya da regliniz bir gün gibi sürüyor bende tamemen kesti bazi dönemlerde az az leke seklinde regl olup bitiyor ama vudunuzun alisip alismayacagini deneyip biraz sabretmeniz gerekli hemen ilk aydan olmuyor benim ilk taktirdigimda bir ay reglim oldu simdi 1 seneye yaklasiyor gecen sene temmuzda taktirmistim suan hersey yoluna girdi

X