• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Saçımı Kahve Yapmalı mıyım? Hangi Boya?

scarlett_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
123
0
0
Bursa
Kızlar saçlarımı bakır renk yaptım 2 ay kadar önce. Çok akıyo ve çok yıprandı açıcı kullandıkları için.
Sorum şu, dip boyası için açmak gerekiyor mu dipleri ben kendim bakır yaptım ama koyu olmuştu
ayrıca kahve yaparsm akıp bakırlaşır mı??

saçlarımın şu anki hali böyle : http://f1204.hizliresim.com/w/1/40jkb.jpg

saç rengin ne kadar güzel olmuş böyle çok beğendim benimkiler soluk bir bakır şu an tabi 1 ay olacak nerdeyse boyatalı saçlarını eğer bu renkte devam etmek istiyorsan ve doğal saçların koyuysa diplerini %9 lukla boyamalısın ve boyamaya diplerden başlamalısın diğer kalan bölgeyi yani bakır kısmı %6 lık oksidanla ve ya %3 lükle boyayabilirsin eğer kahve boyarsan alttan kızıllık malesef çıkacaktır siyaha boyasan bile bu böyle ama ben değiştirme derim

saçların o kadar parıltılıki rengide çok güzel oturmus akıcaktır normal ama inanki kahveden sarıdan siyahtan çok çok özel bir renk bence bir kez daha düşün. onun yerine saç kesimini değiştirip model verdirtmelisin bence :17:

saç rengin ne kadar güzel olmuş böyle çok beğendim benimkiler soluk bir bakır şu an tabi 1 ay olacak nerdeyse boyatalı saçlarını eğer bu renkte devam etmek istiyorsan ve doğal saçların koyuysa diplerini %9 lukla boyamalısın ve boyamaya diplerden başlamalısın diğer kalan bölgeyi yani bakır kısmı %6 lık oksidanla ve ya %3 lükle boyayabilirsin eğer kahve boyarsan alttan kızıllık malesef çıkacaktır siyaha boyasan bile bu böyle ama ben değiştirme derim

teşekkür ederim:)) ben tamamını %9lukla boyuyodum senin dediğini deniycem canım bi de diplerde ne kadar bekletmek gerekiyo benim saç telim kalın ve güçlü o yüzden 15-20dk bekletince tam tutmuyo

teşekkür ederim:)) ben tamamını %9lukla boyuyodum senin dediğini deniycem canım bi de diplerde ne kadar bekletmek gerekiyo benim saç telim kalın ve güçlü o yüzden 15-20dk bekletince tam tutmuyo

teşekkür ederim :) ben saçımın tamamını %9 ile boyuyodum ve bir türlü istediğimi elde edemedim senin tavsiyeni deniycem bu sefer bakalım bir de benim saç telim klın ve güçlü olduğu için 20 dk bekletince hiç etki etmiyo tahmini ne kadar bekletmeliyim ama diplerin yanmasından da çok korkuyorum :/

saçların o kadar parıltılıki rengide çok güzel oturmus akıcaktır normal ama inanki kahveden sarıdan siyahtan çok çok özel bir renk bence bir kez daha düşün. onun yerine saç kesimini değiştirip model verdirtmelisin bence :17:

teşekkür ederim:) saçlrımı kestirmeyi düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum aslında uzatana kadar göbeğim çatladıı :p

teşekkür ederim:) saçlrımı kestirmeyi düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum aslında uzatana kadar göbeğim çatladıı :p

canım hiç boyuna elletme uzun kalsın ama şöyle yanlara güzel bi kat attırabilirsin havalı durur ve renginle birlikte cuk diye oturur dur resim bulabilirsem ekliyorum 10 dk içinde ne demek istediğimi anlarsın

$Nina-Dobrev-7.jpg $nindobrevlonglayeredhairstyle.jpg

canım aynen böyle hafif bir kat hem boyuna ellemiceksin hemde çok daha hoş ve modern bir hava vericek yakışıcaktır :)

teşekkür ederim :) ben saçımın tamamını %9 ile boyuyodum ve bir türlü istediğimi elde edemedim senin tavsiyeni deniycem bu sefer bakalım bir de benim saç telim klın ve güçlü olduğu için 20 dk bekletince hiç etki etmiyo tahmini ne kadar bekletmeliyim ama diplerin yanmasından da çok korkuyorum :/

Saçlarını hiç kestirme benim yıprandı ama kestirmeyi hiç düşünmüyorum benimde saçlarım uzun önlerine kat attırmayı düşünüyorum arkadaşın önerdiği gibi gayet güzel olabilir bence ayrıca benim saçlarımda kalın telli ve güçlüdür zor açılır diplerin yanmaz merak etme boyamaya diplerden başlıyorsun bitirdikten sonra dipleri 15-20 dk bekle sonra boyalı kısımları düşük volümle boya ki saçların yıpranmasın zaten orada sadece renk aktığı için canlılık veriyoruz %6 lık veya %3 lük tercih edebilirsin sana kalmış tamamı bittikten sonra yine 15 dakika bekle her yer eşit olur ayrıca eğer canlı bir renk istiyorsan diplerin geldikçe sadece boyasız kendi saçlarını %9 luk bir boyayla 8.77 ve ya 9.77 olabilir boyayıp geri kalan kısmı jeans color,manic panic gibi amonyaksız bir boyayla boyayabilirsin böylece açılan kısımlar hiç yıpranmaz aksine beslenir

Back