Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Karamel Saç Rengine Ulaşmak

aynen bende bayrama yakın yaptırcam :) şimdi cesaret edipte yapabilsem koyarım resmi sende bakarsın begenirsen boyatırsın buna :)

bakır karamel dicez demi şimdi kuaföre .. şimdi istediğim olsun derken başka bi renk çıkarsa :53: böle kalmayayım aynanın karşısında sonra :34:

saç rengine baktım çok da gerek yok gibi açmana canım yine de sen bilirsin ilk boyansa hele açmana hiç hiç gerek yok..
sadece 8.77 baya bakırlı bir renk oluyo geçen arkadaşım boyadı..
saç rengin boyaysa açman olası ama zaten çok koyu bir renk istemiyorsun zannımca..
çok iyi kuaförler olmadıkça boya işi ve açma işini kuaföre yaptırmayı artık gereksiz buluyorum..
çoğu mahvediyor bence..

daha önce cok üst üste boyadım 1 ay aralıklarla sacımda cok renk var. acmak bende istemiyorum acarsam cok turuncu olur diye korkuyorum. Sanırım açıp boyamak zorundayım :( bide oksidasyonum 20volüm %6 lık yani. Açmazsam nası olur acarsam nası olur tam kestirebilsem boyucam :D arkadaşının saç resmi varmı açarakmı boyadı acaba?

istediklerim tam olarak şöylee :)

Eklentiler

• $Ashlee-Simpson-mit-Pony-Frisur_350.webp
    $Ashlee-Simpson-mit-Pony-Frisur_350.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 461
istediklerim tam olarak şöylee :)

Bi ara takık olduğum renk :ssz:
Sonra sürekli boyatman gerek, saçların açılması gerek yıpranır diye caydırmışlardı fikrimden :31:
Hala merakım var bu renge, yaparsan foto ekle de cesaretlendir :1:

daha önce cok üst üste boyadım 1 ay aralıklarla sacımda cok renk var. acmak bende istemiyorum acarsam cok turuncu olur diye korkuyorum. Sanırım açıp boyamak zorundayım :( bide oksidasyonum 20volüm %6 lık yani. Açmazsam nası olur acarsam nası olur tam kestirebilsem boyucam :D arkadaşının saç resmi varmı açarakmı boyadı acaba?
hürremin tonlarından bi ton koyuydu fazla turuncuydu istediğinle alakası yok..
ama palettenin böyle bir tonu olması lazım 6.70 olabilir tonu..
istediğinin 8 tonu olmadığını düşünüyorum..
yine de yanıltmak istemem

Son düzenleme:
hürremin tonlarından bi ton koyuydu fazla turuncuydu istediğinle alakası yok..
ama palettenin böyle bir tonu olması lazım 6.70 olabilir tonu..
istediğinin 8 tonu olmadığını düşünüyorum..
yine de yanıltmak istemem

ayy yok ya turuncu istemiyom bende hiç açmadan bu saçımın üstüne boyucam o zaman koyu olur sanırsamki

Son düzenleme:
turuncu istemiyorum diyosunuz bakır karamel istiyosunuz :) o zman bu renkten vazgeçiceksiniz illa ki turunculuk olacaktır adı üstünde Bakır karamel... karameldi benim saçlarm zaten onun kendisinde bile az da olsa turunculuk vardı bakırında mı olmucak allahaşkına :)

turuncu istemiyorum diyosunuz bakır karamel istiyosunuz :) o zman bu renkten vazgeçiceksiniz illa ki turunculuk olacaktır adı üstünde Bakır karamel... karameldi benim saçlarm zaten onun kendisinde bile az da olsa turunculuk vardı bakırında mı olmucak allahaşkına :)

ya yüzüm biraz solgun olduuğu için çok turuncu istemiyorum bakırda turuncu olduğunu tabiki biliyorum. Loreal majirel 7.44 alcam ona karar verdim

hmm anladm tabii riskli bi renk bayağı ya...

istedğim renk kumral yoğun bakırdı lorealin, dedim igoradada var aynı isim renginide katologtan görünce dedm olur amaa bayağı turuncu olcak gibi o yüzden vazgectm :)
8.77 arkadaşımda havuç renkli bi bakırdı canım.. o yüzden uyardım seni..
yansıması bakır olmalı senin misal 8.87gibi 3. basamağı 7 veya o rengin bakırı neyse o..
8.77nin açılımı kumral bakır yansıma bakır demek

8.77 arkadaşımda havuç renkli bi bakırdı canım.. o yüzden uyardım seni..
yansıması bakır olmalı senin misal 8.87gibi 3. basamağı 7 veya o rengin bakırı neyse o..
8.77nin açılımı kumral bakır yansıma bakır demek

tamam cnm cok teşekkür ederm :) yine burda soruları cevaplayan bu konuda bayağı bilgili bi arkdaş varya ona sordum tekrarda lorealin 7.52 al dedi hoşumada gitti onu alcam netten, bakalım umarım elimdekini satarım :D

tamam cnm cok teşekkür ederm :) yine burda soruları cevaplayan bu konuda bayağı bilgili bi arkdaş varya ona sordum tekrarda lorealin 7.52 al dedi hoşumada gitti onu alcam netten, bakalım umarım elimdekini satarım :D
renklerin açılımlarına bak öyle al canım içinde morluk olan bir renk o sanırım..
akaju diye geçiyor çünkü..
beklediğinden de koyu çıkmasın..
bakırlarda bi dönem bayaa uğraştım tutturmaya o yüzden biraz biliyorum ben de..
kolay gelsin umarım istediğin gibi olur:ssz:

Back
X