Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bakin Teyzeleri Hanifi Geldi

dixgxdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
70
0
nevehirgezisi085ru0.jpg

nevehirgezisi112kw5.jpg

41 kere maşallah :nazar:
ne tatlı allahım ..
Allah analı babalı büyütsün canım

allahım nazarlardan kem gözlerden sakınsın bu meleği:nazar: maşallah paşama maşallah...allah isteyen herkese bööle tatlış hayırlı evlatlar verisna.s.

maşallah subhanallah süt kokuyordur o şimdi şöyle kocaman bi kok annesi benim için güle güle büyüt canım allah olmayanlarada versin inşallah hayırlısıyla

Çok çok çok tatlı Allah nazarlardan saklasın.Hep böyle mutlu olmanızı dilerim..

ayy ayy erkekime bak hele
maşallahhh
Allah nazarlardan saklasın
hayırlı ömürler nasip etsin inşallahhh

:nazar:ayyy ne tatlı allahım yaaa tosun paşa maşallah :nazar:aallahım nazardan korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin rabbim anasıyla babasıyla inş canım allahım olmayanlarada tez günde hayırlısını versina.s.

masallah sübhanallah ne tatlı bu ya anam bak hele allah analı babalı büyütsün canım hayırlı ugurlu uzun ömürler versin...

oy oy oy canım ya ne kadar güzel maşallah sübhanallah allah bağışlasın
canım ya uzun ömürler versin rabbim inşallah

hay masaallah tosun yavrum benim allah hayırlı ömürler versin ....bebişin sadece anne sütümü alıyo mama veriyomusun ?????

çok tatlı bebişin canım:nazar:allah analı babalı büyütsün benim gibi isteyenlerede nasip etsiin inş en yakın zamanda a.s.

çok güzel maşallah...
rabbim nazarlardan saklasın..vatana,millete, anasına, babasına hayırlı evlat olsun...

.................................................................................

X