bakın pepsiden ne çıktı

..ELCHIN..

bal oğlum****bal kızım
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
6.147
36
39
Bu Amerikalı Çiftin Başına Gelen Trajedi

İçmeye Devam Edin Onlara Solucan Çıkmış Size Patlıcan Cıkarsa

Yemekte kutu kola açan yeni evliler, Pepsi kutusu bardağa boşaltırken farklı bir cismin bardağın içine düştüğünü farketti.

Dışarı çıkardıkları cismin 3-5 santimlik bir solucan olduğunu gören aile gözlerine inanamadı.Hemen avukatlarına haber veren çift, resmi yetkililere de Pepsi'den çıkanı kayıt altına aldırdı.

Genç çift şimdi Pepsi'ye yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

İŞTE O İNANILMAZ GÖRÜNTÜ..

doğrudur herşey beklenir bu kola üreticilerinden
zaten kolanın üretildiği maddeler hakkında çok çeşitli rivayetler var
yalnız bu kadar söylentinin üstüne bu bir kurmaca olabilir mi diye düşünmedende edemedim
sonuçta para almak adınada böyle oyunlara başvurulduğunu gördük
her şey olabilir

aslında bende düşündüm bunu belkide aile para alabilmek için yapmıştır bu oyunu bilmiyorummm

ığğğğğğğ iğrenç bi göruntu en sonunda koladan nefret ettcem hee..

Ben inanmıyorum bu haberlere..
Ya internet şakası ya da kola düşmanlarının oyunu..

Gerçekmi değilmi o tartışılır ama iğrenç bi görüntü olduğu tartışılmaz ıyyykafamçokkarıştı

Kizlar bu haber gercekmidir degilmidir orasi ayri bir konu ama gecenlerde benim esimde cola t...a almisti.. Eve geldi adam bardaga tam doldururken icinden sinek cikti...:1shok: Ögüre ögüre bir oldukaydirigubbakcemile3

ben inanmadım şahsen ..:umursamaz:
colanın içinde 24 saatte bir diş eriyorsa bunun içinde solucanın ne işi var anlamadım..fisfisfis
para kazanmanın kolay yolu olsa gerek..

:sinifsinif: çok iğrenç ama pek inandırıcı gelmedi bana benneyaptımki

Kizlar bu haber gercekmidir degilmidir orasi ayri bir konu ama gecenlerde benim esimde cola t...a almisti.. Eve geldi adam bardaga tam doldururken icinden sinek cikti...:1shok: Ögüre ögüre bir oldukaydirigubbakcemile3

hiç almıyorum o markayı, bundan sonrada almam artık :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…