bakın lütfen..

Besraklg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
5
5
1
24
kızlar lazere gitmeyi düşünüyordum fakat yaz ayında olduğumuz için acaba dışarı çıkmamda sorun yaşar mıyım dedim bir süre epilatör kullanıp kışın lazere gideyim dedim. ama yine kararsızım sormak istedim epilatör kullanan var mı aranızda varsa markası ne memnun musunuz kökten güzelce alıyor mu ? birde clean lite diye cihaz kullanan bir yer buldum bu gerçek lazer mi bu cihazda lazere gidenleriniz de varsa yazabilir mi(bu konuyu ilgili bölüme yazdım fakat orda cevap veren olmadı bu yüzden bdvde açtım üzgünüm)

Jilet kulanın yazın tüyler sağlıklı çıksın böyle fırça gibin
Kışında lazere gidin
Lazer kalın tüylerde daha etkilidir
Ama size tavsiyem iyi bir yere gidin
Ucuz diye gitmişti arkadaş
Geldi kuzum sen neden böyle kırmızı olmuşsun dedim
İyiyim dedi
Akşama acillikti
SOnra doktorda kocan mı dövdü demişti
Şimdi tertemiz de çok acı çekti çok

Yazın jilet uygulayın. Kökler kalın olsun ki lazer uygulaması daha etkili olsun. Yazın Güneş lekeleri oluşabilir lazer yüzünden.

Jilet uygulamasina ek olarak bünyesinde doktor bulunduran(dr bulundurmak zorunlu ancak cogu guzellik salonu bulundurmadan bu isi kacak yapiyor) bir yere gidin. Gecen hafta haberlerde gordum kizcagizi 1.dereceden yakmislar
Evet Allah korusun cilt kanserine kadar gidiyor durum ben direk hastanede yaptırıyorum pahalı bir tık ama güvenilir en azından

Evet Allah korusun cilt kanserine kadar gidiyor durum ben direk hastanede yaptırıyorum pahalı bir tık ama güvenilir en azından
Bende hastanede baslamistim. Sonra yasadigim sehirde subeleri olan, doktor bulunduran, bilinen bir güzellik salonuna gecis yaptim. Ucuza getirmektense hic yaptirmamak daha iyi

Bacaklara mı yaptıracaksınız? Pantolon giyersiniz lazere giderken sorun olmaz. Ben bugün sakal bıyık için gittim mesela. Hava sıcak ve güneşliydi. Çıkışta maske taktım eve gelene kadar. Olay güneş görmemesi…

teşekkür ederim yorumlarınız için. yıllardır jilet kullanıyorum bu yüzden artık jiletle aldığımda da kötü duruyor bu yüzden lazere gidene kadar epilatör kullanayım dedim. epilatör kullanan var mı acaba ?

tüm vücut düşünüyorum sanırım yazın yapmak pek mantıklı değil öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…