socialscientist birden kendi tempoma benzettim :) aynısı olmasa da benim de sürekli koşturduğum oluyor. Saçlarım da maalesef yağlı sizinki gibi; bir de 8 yıldır benimle bütünleşen kahkülüm vardı. Saçlarım dalgalı/kıvırcık arası birşey,kahkülü de kısa severdim. Banyo filan yapınca o kahkül taaaa tepelere çıkar beni sinir ederdi
zaten aşırı bakımlı bir insan değilim. Zamanım da yok zaten. Artık öyle bir alıştım ki bu rahatlığa sanırım zamanım olsa da yapamam :) ama bir gün canıma tak etti ve saçımı pixie model kestirdim. Bugüne kadar saçımla ilgili aldığım en iyi kararlardan biriydi bence. Gerçi onun öncesinde de saçlarım omzumdan biraz aşağıdaydı ve ensemi kazıtmıştım, 4 yıl da bu şekilde kullandım (ense kazılı ve kahküllü) her gün kahkülümü düzeltmek artık cidden zorluyordu beni. Şimdi yine kahkülüm var ama 7/24 tarzı birşey sürüp daha dalgalı bir görünüm elde ediyorum. Sizin düğününüz varmış ama kısa saçlı gelin de bence güzel olur. Ama kestiremem derseniz size önerim şampuandan sonra saçınızı kremleyin. Ve kremden sonra mutlaka saçınızı tarayarak durulayın. Böylece saçınızı banyoda açmış olacaksınız karışma olmayacak. Zaten kremliyken çok basit açılıyor saçlar. Onun harici solgun bir yüzüm olduğu için makyaj anlayışım rimel ve göz kaleminden ibaret. Gözlük kullandığım için aşırı düzgün yapmama gerek yok ama göz kalemiyle eyeliner çekme konusunda ilk zamanlara nazaran gelişme var. Ve bu göz makyajını yapmam sadece 3 dkmı alıyor. 2 dk dişlerinizi fırçalamaya 3 dk da göz makyajına harcasanız 5 dk eder. Ruju sevmiyorum hem dişlere bulaşabiliyor hem de rengi filan çıkıp tazelemek gerekebiliyor bana uygun değil o yüzden. Ojeyi de gece yatmadan sürüyorum. Kıyafetlerimi de varsa ütülenecek geceden hazırlıyorum.Siz de yaparsınız :))