Bakımsızlaştım ben ya 😔😔

Sen daha çok gençsin sivilce lekeleri çok eski değildir. Yüz temizleme jeliyle yıka, haftada iki kere peeling kullan, her sabah güneş kremi sür ve her akşam yatmadan önce nemlendirici. Ama iyi bir markanın yaşına uygun ürünlerini al. Sivilce lekerine bunlar yeter diye düşğnüyorum
Böyle gençsin lafını duyunca insan farkına varıyor gençliğinin yahu 😂😂 silkinmeye ihtiyacım varmış çok teşekkür ederim

allahım konu nasıl hoşuma gitti gece gece :KK70: :KK70: :KK70:

son birkaç gündür ben de öyleyim. kalk diyorum bi ruj sür bi eyeliner çek öyle otur. inan birikmiş çamaşırları bile daha yeni katladım :KK53:
Ben uzamış tırnaklarımı bile elimle yoldum şimdi ellerimin güzelliği de gitti. 😔 hadi burda bir akım başlatalım tüm tembel üşengeç uyuşuk kadınlarla korona tatilinde güzelleşme akımı 😂😂

Marka önerilebiliyor mu ben hep kullandığım markaları önerebilirim konu sahibi yüz bakımı konusunda o yaşta çok dikkatli seçim yapmalısın☺️
Kuaförler kapandı ben de kendimi böyle hissediyorum sahiden nasıl yapıyorsunuz kendi rutin bakımınızı kızlar mesela nasıl alıyorsunuz kaşlarınızı ben çok beceriksizim :/

Marka önerilebiliyor mu ben hep kullandığım markaları önerebilirim konu sahibi yüz bakımı konusunda o yaşta çok dikkatli seçim yapmalısın☺
Kuaförler kapandı ben de kendimi böyle hissediyorum sahiden nasıl yapıyorsunuz kendi rutin bakımınızı kızlar mesela nasıl alıyorsunuz kaşlarınızı ben çok beceriksizim :/
Of of bana bir köy verseler ağa olurum kimse de yadırgamaz şu an kıl yumağıyım :KK53:

Marka önerilebiliyor mu ben hep kullandığım markaları önerebilirim konu sahibi yüz bakımı konusunda o yaşta çok dikkatli seçim yapmalısın☺
Öneri öneri burdan yasaksa özel mesaj olarak önerin size çoook dua ederim 😘😘

Ben de tam tersine meğerse bu ani bekliyormusum. 10 gundur sabah aksam duzenli bakim yapabiliyorum. Allahim cildim bebek popisi gibi olsun diye dua ediyorum. Evde giyim kusami da halledersem Bihter Ziyagil gibi gezicem evin icinde. Calisirken mecalim kalmiyordu hicbir seye. Calisan Sıdıka gibi oluyordum :KK70:
Tek eksiğim asik olduğum bir bey. Pofff o da olsa tadindan yenmeyecek. Kimbilir nerelerde izole oluyor hayirsiz :KK43:

19 yaşında patatesss olmak istiyorummm:mad:

Cilt bakımı konusunda hiç bir zaman istikrarlı olamadım. İlk hafta süper gider ikinci hafta 4 güne vs vs böyle biter benim cilt bakimi serüvenim... Son dönemlerde yüzümde kapalı komedonlar vardı fakat hiç birşey yapmiyordum, son iki haftadır sabahlari origins le yıkayıp üzerine çay ağacı yağı sürüyorum. Akşamları differin sürüyorum. Sabah yüzümü yikadiktan sonra saçlarımı balerin topuzu yapıp bı rimel bı allık bide renkli lipbalm sürüyorum ve insan sıfatına giriyorum. Sana lekeler için aşırı derecede doğal bal sabunu öneririm aşırı sevdigim tavsiye ettiklerimden de olumlu feedback aldığım bişey ama gerçekten doğal olduğuna emin ol.
Birde şu ev kiyafeti- pijama olayinda benimde yardıma ihtiyacım var. Ev kiyafeti olarak ne giyiyorsunuz o kıyafetlerle nasıl temizlik yapıyorsunuz bı anlatın Allah rızası için bende kakilmisa bagladim

İyi akşamlar kk nın mükemmel hatunları. 19 yaşında çirkin sayılmayacak bir kızım. Üniversite sınavına hazırlanıyorum bir de çok aşık olduğum bir bey var hayatımda. Bakıyorum eski resimlerime ne güzelmişim kendime değer veriyormuşum. Saçlarım ipek gibi kaşlar gözler oh oh. Şimdi patatese dönüştüm iyiden iyiye. Canım giyinip kuşanmak bile istemiyor evde pijama dışarıda eşofman. Sevgilim de böyle şeyleri önemsemez ya da bana çaktırmıyor her şekilde aşığım diyor. Sivilce lekelerim dolu, kirpiklerim azalmış göz altlarım mosmor. Siz güzel kadınların var mı güzellik sırları, kişisel bakım önerileri ?

Şuan kuaförler kapalı ama evdeyken ip cımbız aynanın karşısına geç önce kas bıyık onları hallet elin yüzün açılsın 😚kirpiklerine badem yagi hindistan cevizi yağı sürebilirsin biten bir maskarayi iyice temizle gece yatmadan önce onunla güzelce kaşına kirpigine sür. o kadar çok maske var ki saçın kepekli mı cansız mı araştır yap bir maske düzenli haftada 1 2. sivilce lekeleri için gül suyu kullanabilirsin canisi bu arada etkisi tam o yönde bilmiyorum sivilceleri falan kurutuyor cildini temizliyor aydınlatıyor pirinç suyu maskesi pirinç unu vs de yapabilirsin. Kilondan sikayetciysen ah biz tombikler😚😍 diyet yap diyetisyenden randevu al imkanın varsa eğer. Kendine alışkanlıklar belirle rutin oluştur . Bunlardan önce de kendini sev değerini bil kendine bak biri için şöyle yapayim vs durumuna girme kendim için de 😍 bende su ara kahve ve yoğurt maskesi yapiyorum vazgecilmezim kil maskesidir aktardan aliyorum 1 2 damla limon su . Bazen icine hafif maya süt gul suyi attigimda oluyor tek maya maskesi yapinca kokusuna dayanamiyorum bunuda bir videoda gormustum .😚⭐bende balık etli biriyim boğazımı çok tutamıyorum ama aman aman abartı durumumda yok etliyimbutluyum nutluyummmmmmmm yuppiii😁😁😁🤣🤣🤣🤩🤩🤩🤩

Son düzenleme:

Mecburiyette kalınca ince sayilir kasim zaten beyaz göz kalemiyle kasimi cerceveliyorum dışında kalan çıkan yerleri alıyorum çok marifetli değilim kas konusunda dikkat ediyorum salarsam heran mehmet abi olabilirim 😁🤣

Kirpik neden dökülüyor bi onu anlamadım maskaran mı kötü acaba. Bu arada soğuk sıkım gerçek kuşburnu yağı bulup alırsan (ucuzuna kaçma ama onlar adi bitkisel yağ zarar verir) sivilce izlerine bire bir

Üniversite sınavı hayatındaki olmuş olabilecek en önemli sınav. Hayatın boyunca ne yapacağını, en çok görüştüğün arkadaşları, evleneceğin kişiyi, nasıl bir insan olacağını gösteriyor. Her şeyi bir kenara bırakıp hemen dersine odaklan. Uyku, yemek dışında her anın dersle geçmeli. Son çıkan sınavlardan başlayıp son 20 yıl çıkan soruları çözmen gerekiyor. Soruların çıktığı yerler vs işaretlemen, çıkabilecekmyerleri ezbere bilmen lazım.
Sınavın iyi geçer de iyi bir yere girersen sıkı diyet, bakımla her istediğiniz yaparsın. Akıllı ol! Bencil ol! Erkek arkadaşın da zamanını almak yerine seni ders çalışmaya itmeli...

İyi akşamlar kk nın mükemmel hatunları. 19 yaşında çirkin sayılmayacak bir kızım. Üniversite sınavına hazırlanıyorum bir de çok aşık olduğum bir bey var hayatımda. Bakıyorum eski resimlerime ne güzelmişim kendime değer veriyormuşum. Saçlarım ipek gibi kaşlar gözler oh oh. Şimdi patatese dönüştüm iyiden iyiye. Canım giyinip kuşanmak bile istemiyor evde pijama dışarıda eşofman. Sevgilim de böyle şeyleri önemsemez ya da bana çaktırmıyor her şekilde aşığım diyor. Sivilce lekelerim dolu, kirpiklerim azalmış göz altlarım mosmor. Siz güzel kadınların var mı güzellik sırları, kişisel bakım önerileri ?
Canım senin şuan nefes almadan ünevirsite sınavına hazırlanman lazım.Buraya girip vakit kaybetme

X