Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bakımlı Saçlarda Püf Noktalar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Gezgingiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
853
5
26
İstanbul
Bakımlı olabilmek için saçların canlı ve parlak olması en baş kuraldır.Saçların canlı olması sizin yapacağınız ev de birkaç ufak maskeyle çok daha canlı olacaktır. Koyu renk saçlar sanki daha çabuk yağlanıyor gibi görünsede bunun saçla alakası yoktur sadece koyu renk saçlarda saç dipleri daha yağlı görünür. Açık renklerde buna pek rastalanmaz. Açık renkli saçlarda bir okadar olumsuz olan yanı çok cansız dururlar saç diplerinde yağlanma göremezsiniz ama saçların uçlarında olabildiğince incelmeler görmek mümkündür. Buda saçınızı olabildiği kadar bakımsız gösterir.

Canlı saçlar için bakım kürü:
Genellikle cansız olan saç renkleri açık saç renginde olanlardır onların uygulayacağı bu maskeyle saçlar muhteşem güzelliğe kavuşacaktır. Yağlarla saçlara yapılan bakımlarda çok olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz maliyeti çok uygun olan bu yağlara aktarlar ve baharat satıcılarında bulabilirsiniz. 2 kaşık zeytin yağını ısıtın hafif saç diplerinize saçınızı ovarak yedirin ve sıcak suda beklettiğiniz havluyu kafanıza sarın ve bekleyin yarım saat sonra saçlarınızı durulayın bu işlemi hafta bir uygulayın değişime inanamayacaksınız.

Koyu renkli saçlara parlaklık maskesi:

Demlenmiş çaya limon sıkın ve üzerine badem yağı ve bir yumurta sarısı ekleyin. Karışımı saçınıza uygulayın.

Eklentiler

• $res.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 79
sence 4 kutu boya saçlarımı yakar mı ? uzun gür ve kıvırck saçlarm var ancak yetiyor sence yandırır mı saçlarımı papatya sarısı ?

zeytinyağına kesinlikle katılıyorum.saçlarımı ilk açtırdım 6 ay oldu,karamel yaptırdım daha sonra açık kumrala döndüm baktım diplerim geliyor 2 haftada bir sinirlendim.direkt tarçın kahveye döndüm o da 1 haftada aktı maun rengi var kızıl kahvenin daha parlağı şimdi ona döndüm.ve benim saçlarım ince tellidir.baktım son 5 gündür aşırı bi dökülme ve uçlardan kırılma var.napiyim napiyim zeytinyağını duymuştum yarım çay bardağı kadar cezvede ılıklaştırdım.sıcak olmıcak kesinlikle.daha sonra diplere uçlara heryerine bol bol sürdüm.streçle sardım 1 saat falan bekledim ve yıkadım.şuan inanamıyorum kırıklarım çok az.ve sabah kalktığımda 1-2 kırık vardı yastığımda normalde bi avuç çıkıyodu :) bi de arkadaşlar kesinlikle saçlarınızı sıcak suyla yıkamayın.en büyük düşmanı saçın sıcak su.ılık suyla yıkayın eğer yapabiliyosanız soğuk su en iyisi

sence 4 kutu boya saçlarımı yakar mı ? uzun gür ve kıvırck saçlarm var ancak yetiyor sence yandırır mı saçlarımı papatya sarısı ?

Canım düz boyalarda saçların gür ve uzunsa ve tam yetiyorsa boya saçlarına zarar verebilcegini sanmıyorum .Papatya sarısınamı boyuyorsun?4 kutu boyaya ne kadar açıcı koyuyorsun canım onun ayarını tam yapman lazım.Çünkü boyanın açıcısını fazla koyarsan ve saçında yarım saatten fazla bekletırsen saçına zarar verir.

Son düzenleme:
zeytin yağlı olanı yarın denicem allahtan evde zeytinyağ köyden gelen asidi az yoksa market yağlarına pek güvenemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…