zeytinyağına kesinlikle katılıyorum.saçlarımı ilk açtırdım 6 ay oldu,karamel yaptırdım daha sonra açık kumrala döndüm baktım diplerim geliyor 2 haftada bir sinirlendim.direkt tarçın kahveye döndüm o da 1 haftada aktı maun rengi var kızıl kahvenin daha parlağı şimdi ona döndüm.ve benim saçlarım ince tellidir.baktım son 5 gündür aşırı bi dökülme ve uçlardan kırılma var.napiyim napiyim zeytinyağını duymuştum yarım çay bardağı kadar cezvede ılıklaştırdım.sıcak olmıcak kesinlikle.daha sonra diplere uçlara heryerine bol bol sürdüm.streçle sardım 1 saat falan bekledim ve yıkadım.şuan inanamıyorum kırıklarım çok az.ve sabah kalktığımda 1-2 kırık vardı yastığımda normalde bi avuç çıkıyodu :) bi de arkadaşlar kesinlikle saçlarınızı sıcak suyla yıkamayın.en büyük düşmanı saçın sıcak su.ılık suyla yıkayın eğer yapabiliyosanız soğuk su en iyisi[/QUOTE
Saç dipleri çıkıyor ya bende senin gibi inanılmaz rahatsız oluyorum.Saçlarım rofle benimde artık orielden o kadar çok yıprandıki inanılmaz dökülmeye kırılmaya falan başladı.Bende bir aydır saçlarımın dibine zeytinyağını ılıklaştırıp saçlarımın dibine ,uçlarına uyguluyorum.Gerçekten saçıma iyi geldiğini düşünüyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Sıcak suyun saç diplerine zarar verdiğini duydum.Bende çok sıcak suyla yıkamam hiç saçlarımı bu konuda kesinlikle sana katılıyorum.