Bakımlı olmanın püf noktaları

Konu sahibi,böyle saçları yalanmış gibi gezen,ayak bileğine mutabık taytımsı pantolon giyen,yine daracık gömlek giyen erkekler aşırı itici geliyor.Öyle olmasın,giydiğini yakıştirsin,saçı başı temiz olsun,dişler bakımlı olsun,daha ne istenir ki?

Bizim kriterlerimize göre mi olcup biceceksin müstakbel adayları.
Ayrıca bu bir dert değil ki..
Burada WC fırçası gibi ağzı olan adamları beğenen kadınlar da (eski konulardan bir kişi anımsıyorum )var.
Anlayacağın kriterlerini kendin belirlemelisin.

Tırnakları istediği kadar temiz olsun uzunsa midem alt üst oluyor aman Yarabbi tarif edemem .kusacam sanki

Özelden içeriği sebebiyle , şikayet edilecek bir mesaj mı attı ?
Direkt emin olup şikayet edilecek bir mesaj değildi şüpheydi sadece. Önceki konusuna yaptığım yorumdan dolayı teşekkür edip birkaç soru sormuştu. Bende birkaç tavsiyede daha bulunmuştum. Bir yerinde ‘evinizde dışarıdan farklı olabilirsiniz mesela benim eşim eski pazen kumaştan elbiseleri çok sever. Dışarıda giymem ama evde giyerim.’ demiştim. Oda bunun üzerine köylü kızı fantezisi gerçekten güzelmiş yazmıştı. Oradan şüphelendim bir kadın buna direkt fantezi olarak bakmaz diye düşündüm. Sonrasında da hangi tarz oyuncaklar kullanıyorsunuz diye sorunca şikayet ettim incelensin diye.

Şikayet etmekle iyi yapmışsınız. İnsanın iyi niyetini suistimal edenler yüzünden , sonrasında herkese şüpheyle yaklaşılıyor.

Bana da benzer bi mesaj attı. Eşim dışarı çıkmıyor plan yapamıyoruz'un peşine oyuncakları soktu ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…