How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bakımlı olmanın püf noktaları

Deniz_vm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
10
6
1
34
Herkese merhaba,
Sizce bir erkeği kişisel olarak bakımlı gösteren şeyler nelerdir? Bir erkeğin hangi özelliklerine bakarak onun bakımlı olduğuna karar verebilirsiniz? Veya onlardan beklentileriniz nelerdir? Ben ağız bakımına özellikle bakar, dikkat ederim. Sizin de buna benzer düşünceleriniz, ölçüleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben erkeğin sadık, ahlaki değerlere sahip , eline gözüne diline hakim, sözünün eri ,kişiliği oturmuş olanını severim. 😂😂
Bakımlılık mı böyle olanı al kendi elinle önce hamama sonra kuaföre sonrada evlendirme dairesine götür. Mis miss 😂😂
Farklı bir bakış açısı :)

Herkese merhaba,
Sizce bir erkeği kişisel olarak bakımlı gösteren şeyler nelerdir? Bir erkeğin hangi özelliklerine bakarak onun bakımlı olduğuna karar verebilirsiniz? Veya onlardan beklentileriniz nelerdir? Ben ağız bakımına özellikle bakar, dikkat ederim. Sizin de buna benzer düşünceleriniz, ölçüleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Piyasaya yeni bir ürün çıkaracaksınız ve öncesinde piyasa beklentilerini mi ölçüyorsunuz ?

Bir başkasının bakımlı erkek kriterlerinin size faydası nedir ?

Gönül kimi severse güzel odur.

Piyasaya yeni bir ürün çıkaracaksınız ve öncesinde piyasa beklentilerini mi ölçüyorsunuz ?

Bir başkasının bakımlı erkek kriterlerinin size faydası nedir ?

Gönül kimi severse güzel odur.
O anlamda söylememiştim.

Herkese merhaba,
Konunuz taşınacak ve siz yasaklanacak siniz.
Kadın erkek ilk bakımlı olma ölçüsü temiz tiril tiril olmasıdır bence

Herkese merhaba,
Dişler , eller özellikle tırnaklar, ayakkabısının temizliği ve bunu söylediğimde tiksinen oluyor ama yan döndüğünde kulağına bakıyorum i

Aaa bak bu konuda kriterlerim çoktur...Nefes alsın bi de baldıza hallenmesin..Bakımlı budur
Dislerine kurt düssün ,ayak tirnaklarinin arasi 3 cm kirle örtülsün, ve saclarii yagdan sızma sekilde gezerken gözünde ki capakla sakallari izmarit koksun he mi yani?

Herkese merhaba,
Öz bakım yapmayı bilsin
Bir de siyahla / lacivert le kahverengi çorap giymesin lütfen

Back