• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı koca

Tatlm aynen eşimdede benzer takıntıar var koyafet uyumunda çorap rengine kdar dikkat eder.. Dediğiniz gibi cüzdanına kadar ve giydikleri de ciddi manada pahalı ve marka seyler..
Sevgisine eminim tabi ama yinede içime kurt düşüyor cevreden ötürü.. Artık gercekten bazı kızlar erkeklerin peşinde... Zaman değişti...[/QUOTE
Kadınlar evli erkeklerin pesinde evet ama
Erkekler de kadınların peşide
Kendine bunu dert etme
Evet esin dikkat cekıyordur dısarıda ama
İçi bozuk olduktannsnr bakımsız pis bir adAm olsa da dikkat cekmese de kendi gider yanasır
Bunu dile bile getirme bence
Ben hamileyim diye eşinin bakımli olmasına karısma
Kendinden uzaklastırırsın

Bakim dediğin topuk ve boya değildir zaten. Temiz olmak bakımlı olmaktır. Parfüm kokmak bakim değildir , temiz kokmak bakimdir. Dişlerine , ellerine , duşuna dikkat etmek yeterli.
...

Konu sahibi , şuana kadar dert değildi de , azıcık gobeginiz çıkınca mi dertlendiniz ? O zaman aranızda yeterli güven oluşmadı demek değil midir bu ?
Yooo önedende gözüme batıyordu ..
Ama şimdi daha çok etkilediğini farkettim..
Bakimli olmak göreceli bi kavramdir..
Temizlik + güzel giyim makyaj vs. de bulundurur bana göre

Bence güzel bir şey.
İçinizde şüphe korku olmasın bence, zira bakımlılar da aldatıyor bakımsızlar da. Olay bakım değil, eşinizin karakteri sağlam olsun yeterki başkaları istediği kadar baksın. O sizin eşiniz ve sizin çocuğunuzun babası.

kız allah sana ne diyeyim
ne güzel adam bakımlı miss gibi
ben senin yerinde olsam
hiççç tınnnlamazdım
bu insanı acayip derecede rahatsız ediyor kudurtuyor kendine güven işareti veriyor
benim esim güzel manken gibi giyinirim makyaj bakım sac falan yaparım güzel koku sürünürm miss gibi:KK37:
dısarı cıkarken hadi görüşürz der yüzüme bile bakmaz kacta gelirsin falan diye sormaz aramaz bile beni dısardayken
bunu niye yapıyor beni kudurtmak için:KK75:
umrumda degilsin üstüne düşmüyorum imajı ciziyor:KK47:
ve ne oluyor biliyormusunz
ben dısarda islerimi halledip hemen kendimi eve atıyorum yada onu arayıp hemen onla bulusuyorum
yani bu psikolojik baskı adı her neyse iyi bir takdik
uyanık köfteye bakın yaa hele:KK59:
Benim eşim kendine çok bakar ama bana da zaman zaman karısırdi.. Makyajşma kokuma kızdgı oldu ama tabi benle bas edemeyince bırakti artk

Bu tamamen yapiyla karakterle ilgili benim esimde cok bakimli cok susludur bazen takilirim hatun olsan bu kadar ayna karsindan ayrilmazdin e hadi cikalim artik derim
Saci jolesiz markete bile cikmaz
Cilt bakimi yapar ve yaptirir:)
Tirnak bakim seti var torpuydu parlaklikti bende yok ondaki malzeme
Aylik parfum bitirir
Eee basta kiskanirdim hoslanmazdim hayirdir yaa nereye gidiyosunda bu hazirlik derdim derkeeeenn 10 sene gecti adam hala ayni seviyo kendine bakmayi bende onu boyle kabul ettim sorun degil bakomsiz gordugumde aa hastamisin filan oluyorum

Bu tamamen yapiyla karakterle ilgili benim esimde cok bakimli cok susludur bazen takilirim hatun olsan bu kadar ayna karsindan ayrilmazdin e hadi cikalim artik derim
Saci jolesiz markete bile cikmaz
Cilt bakimi yapar ve yaptirir:)
Tirnak bakim seti var torpuydu parlaklikti bende yok ondaki malzeme
Aylik parfum bitirir
Eee basta kiskanirdim hoslanmazdim hayirdir yaa nereye gidiyosunda bu hazirlik derdim derkeeeenn 10 sene gecti adam hala ayni seviyo kendine bakmayi bende onu boyle kabul ettim sorun degil bakomsiz gordugumde aa hastamisin filan oluyorum
Gercekten daha bakımlı erkeklerde varmiş diyorum artık..
Bi tarafatanda şansliyiz yaaa temiz temiz kocalarımız var ohh miss gibi..;)

Haha kimi kocam çok bakimi diyor kimisi de ayda 1 yikaniyor diyor. Ah bu kocalar da napsin. Bakımlı olsalar dert olmasalar dert ;)

Aynı şeyi yaşadım.

Ben kocaman göbeğimle gezerken o 6 dilim baklavayla şov yapıyordu:confused: Pis herif ben şişip yollarda yuvarlandıkça o kas yaptı.

Ben bebe rahatsız olmasın diye parfüm bile sıkmıyorum o her sabah sürünüp arkasında misss gibi bir koku bulutu bırakarak evden salına salına çıkıyor. Allahın cezası bak yine sinirlendim ya.
:KK70:kucağına tek işi devamlı kusmak,gaz çıkarmak ve kaka yapmak olan bir canlı türü verdiğinde bütün o havası sönecek şekerim merak etme

İşin
:KK70:kucağına tek işi devamlı kusmak,gaz çıkarmak ve kaka yapmak olan bir canlı türü verdiğinde bütün o havası sönecek şekerim merak etme
işin kötü tarafı ben bebişimle ilgilenin kendimi dagıtırken onun yine kendine bakmasi beni iyice delirticek gibi

Esim jole kullanmaz ama hersabah sacinin on kismini fönler.Parfumu kiyafeti ayni sekilde,ben rahatsiz olmuyrm hiç. Yalniz ben hamileyken niye bilmiyorum o da gobeklenmisti hatta 1 ay önce dogum yaptim,eski kilomdayim göbek gitti.Bizimki hala gobegi eritmekle ugrasiyor:)

Esim jole kullanmaz ama hersabah sacinin on kismini fönler.Parfumu kiyafeti ayni sekilde,ben rahatsiz olmuyrm hiç. Yalniz ben hamileyken niye bilmiyorum o da gobeklenmisti hatta 1 ay önce dogum yaptim,eski kilomdayim göbek gitti.Bizimki hala gobegi eritmekle ugrasiyor:)
Bzm sonumuzda myle olcak galiba bnm esimde şu an göbekli ve istesede kurtulamıyor.. Bu gidisle ven dogum yapıp vercm onunki orada kalcak ama söyle bir deZavantajımz var ne yazıkki erkekte göbek pek göze batmıyor.. Aşırı olmadkça

gözü dışarda olan yapacak adam her türlü yapar , parfüm bakım bunlar boş işler . ne çirkin erkekler var asla beklemezsin ağzında diş yoktur on tanesiyle aldatır . yapmak istedikten sonra herkese secenek çoktur yeterki içinde olmasın. bende hamilelikten önce aşırı bakımlıydım bakkala bile ruj sürmeden parfüm sıkmadan inmezdim , ama bu alışkanlıktan ibaret yolda kafamı kaldırıp birine bile bakmam , bakımlı süslü olmak acaba aldatır mı aldatıyomu korkusu çok uzak ilişki. anladığım kadarıyla kıskanç ve hassas bir yapın var birde geri planda kalma korkusu tasıyosun . ama şuan göbeginde çıkacak , gögüslerde kocamanlaşacak hamilesin sonuçta önemli olan az pimpiriklenmek , pozitif düşünce ve kendini her halinle sevmek ;)

Benim eşimde hep bakımlıdır ama ben hamile kaldığımda daha çok gözüme battı:))
E ben bakamıyorum saçımı üç günden üç güne anca tariyorum.pantolon giymek için hastaneye gidiyor olmam lazım((4 aylık ikizlerim var))
E adam da parfüm sıkda noluyo diyorum:))

Ama lütfen erkekler de bakımlı olsun yaa

Konu sahibi tek dert bakimli olmasiymis gibi yansitmissiniz ama zamaninda aranizda ciddi sorunlar varmis. Evde herkesin kendi halinde takilmasi, iletisim kopuklugunuz, esinizin sizden cok arkadaslariyla konusmasi, surekli arkadaslarla disarda olması vs. Sorunlariniz varmiş.Bunlari belirtseydiniz ona göre yorumlar gelirdi. Bu sekilde yazınca tek dert adamin jöle sürmesi gibi algılanıyor. Önceden yasadiginiz olaylardan kaynakli olmasi muhtemel.

Konu sahibi tek dert bakimli olmasiymis gibi yansitmissiniz ama zamaninda aranizda ciddi sorunlar varmis. Evde herkesin kendi halinde takilmasi, iletisim kopuklugunuz, esinizin sizden cok arkadaslariyla konusmasi, surekli arkadaslarla disarda olması vs. Sorunlariniz varmiş.Bunlari belirtseydiniz ona göre yorumlar gelirdi. Bu sekilde yazınca tek dert adamin jöle sürmesi gibi algılanıyor. Önceden yasadiginiz olaylardan kaynakli olmasi muhtemel.
Aslında önceden yasadıgım olayları uzun zamandan sonra hatırlatan tek etken siz oldunuz diyebilrim..
Daha açık konusmak gerekirse çok sükür onları atlattık..
Ayrıca eşim bana vakit ayırıyordu her zaman.. Birlkte takıldıktan sonra cıkıyor.. Bende o zamanlar bunu kabullenemiyordum arkadaskaryla taklmasnı istemyordm..
Tabi zaman gectkce ikşmzde olgunlastık.. O daha az cıkıyor ve bende cıktıgında saygı duyuyorum hatta bazen kendim gönderiyorum ortamını bildiğim için problem olmuyor.. Ayrıca 1 bucuk senelik evliyiz..
Geçmişe baktgmda bunlar gayet makul olaylar gibi geliyor artık.. Eğer bu hatrlatmayi derdimi anlamak adına yaptysanz saygı duyarm ama bu konuları actıgmda bile bütün arkadaslar sagolsun yapıcı yaklastılar.. Sizin bütün olumsuzları toplayıp karsıma cıkarmanzdaki amacınızi anlayamadim..
Zaten merak edenler geçmişimi okumustur ve sizin gibi yaklasan kimse olmadi..
Bence kalbinizi yoklayın biraz içinde neler barındırıyorsunuz.....

Back
X