- 15 Nisan 2017
- 3.319
- 8.627
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba hanimlar sizlerle hem dertlesmeyi istedigim hem fikir yani daha dogrusu motivasyon almak istedigim bir konu var. Soyleki dogum yaptigimdan beri, yani neredeyse iki sene devam eden bir durum bu, hem kendimi bakim konusunda hem evimi temizlik ve duzen konusunda fena salmis durumdayim. Oncelikle kendimden baslayayim 31 yasindayim dogum yapmadan once yasimdan en az 7 sene kucuk gosterirdim. Evin icinde her daim bakimli ve fittim salas takilmayi sevsemde ozenli giyinirdim. Cilt bakimimi sac bakimimi duzenli yapardim. Simdi ise aynaya bakmaya korkuyorum yuzumde surekli bir yorgunluk ifadesi var evin icinde acayip bakimsiz dolaniyorum. Gectigimiz aylar icerisinde giyim kusam olsun ic camasiri gecelik olsun bakim ve makyaj malzemeleri olsun bir suru para harcadim kendime biraz bakim yapayim yine eski ozguvenimi kazanayim diye ama bunlardan hic birini kullanmaya enerjim yok oylece bekliyorlar dolapta. Bir suru etiketi uzerinde olan ic camasiri gecelik var dolapta gece olunca resmen atlet ve kulotla daliyorum yataga. Sacim uzadi gitti bir model vermem lazim kuafore gitmeye useniyorum. Etrafimdaki insanlara baktigimda goruyorumki herkes kendine oyle ozen gosteriyorki. Evleri tertemiz duzenli tertipli. Ben neden boyle olamiyorum ya Kendimi 70 yasinda hissediyorum adeta. Nasil duzeltecegim kendimi bir fikir verin lutfen. Kilom fizigim sacim herseyim guzel aslinda etrafimdaki herkes iltifat eder ama ben o hissi dogum yaptigimdan beri yakalayamiyorum o ozguveni o enerjiyi kendimde bulamiyorum. Evim deseniz ayni durumda sifir evde yasiyorum esyalarimin hepsi yeni ama bir duzen bir tertip yok sanki. Odum kopuyor catkapi misafir gelecek diye. Ama evi derleyip toplayacak duzene sokacak enerjiyi bulamiyorum kendime. Simdi size sorum cocuklu ev hanimlari hem bakimli olup hem evinizi derli toplu tutup enerjik olmayi nasil basariyorsunuz. Varmi tuyolariniz.